Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Tehlikeli Bir Kazadan Sonra Ne Yaparsınız?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    c@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2006
    Şehir
    İstanbul/Şişli
    Motosikleti
    GSX600F
    ailemin benim icin sakladığı (eğitim ,sağlık vs gibi giderler icin) para ile onlara sormadan 2005 yılında almış olduğum 600F motorumla 7 gun olmuştuki tadı damağımda taksim akm nin önünden motoruma bindim ve taşkışla istikametine giderken 40 km hızla bammm sesi duydum ve 120 kg lık bir insanın uçuşun hayal edin ve gezi parkına sol bacağımın ustune düştüm ve motorum diyerek arkasından koştum ne yazıkki park halindeki honda civic altına girerek maff olan 1.270 km de pert olan motoruma olmuştu herşey oo halde taksicinin üstüne yürüdüm ve tam kafa atmayı planlarken adam 1 kenara yığılmış adam uçtu napıcam diyordu ve tabi tebessum oluştu yuzumde dayı kalk kalk yaşıyorum ben dedim adam bana bir sarıldı belki çocuğuna öyle sarılmamıştı (sol bacak döndü ama herhangi bir zararı yok )

    1 yıl ara verdim ve bir çin malı scooter ile içimdeki korkuyu yenmeye kara verdim derken aksarayda işyerimden çıkmış tatil icin yazlığa gideceğim diye plan yapmış ve motoru eve bırakmaya giderken el arabacılarından biri yola atladı ve tabi ben vurduğumla oo bir yere ben bir yere yuvarladım ayağa kalkana kadar korkudan kaçmıştı çocuk acaba para istermiyim diye

    6 ay öncede hyosung ile etfal hastanesi yokuşunu tırmanıyordum ve 1 anda açılan ticari taksinin kapısı sayesinde yine 5 metre havalandım taksi şöförü kaçtı yolcu ise korku icinde bana bakıyor benim hatam benim hatam diye ağlamaklı bir şekilde benden özür diliyordu sinirim okadar bozulduki kahkalar icinde gülüyordum bayan ise bana bakarak ağlıyordu oo ağladıkca sinir sisteminin çökmesinden kaynaklı bende gülüyordum allahtan motorumda bişi yoktu çizik bile olmamsı beni mutlu etti ve kadına geçmiş olsun yok bişiniz dimi diyip evine gönderdim


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    elegance45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    MoNDiaL 150 ZaT vardı sattım :D
    bende yaklaşık 70 km hızla giderken önümdeki transporterin tak! diye durması sonucu hafiften dokundurdum ama motoru ani ve güzel bi şekilde durdurup düşmesini engelledim

    adama napıyosun sen dediğimde ise
    -ya bi arkadaşı gördüm selam veriyim dedim yanıtını aldığımda çok sövmüştüm
    Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın

    GAME OVER TRY AGAIN

  3. #43
    hayalets - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Gt 250 R
    tekirdağ istanbul istikametinde tırın önüne düştüğümde hiç birşey olmamış gibi kaltıp sağımı solumu silkeledim.vites im yamulmuştu düzelttim.aynalarımı ayarladım çıktım yola devam. istanbul şehir içinde yüklü bir kamyonun altına girip 50 mt kadar sürüklenip lastik karnına 2-3 cm kala durduğunda ise kalkıp bi sigara yaktım hayata gülümsedim.duran bir arabaya 100 km hızla vurduğumda kendimi ayıpladım..Allahıma çok şükür milim milim kurtuldum yaşıyorum.bundan dolayı mutluyum Allah kimseye kaza bela vermesin..

  4. #44
    GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul-Hasanpaşa
    Motosikleti
    R1
    Hastaneye zıplaya zıplaya gidip bikaç çivi çaktırıp sonra alçıya aldırırım sağımı solumu
    GKN MOTORS

  5. #45
    Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ocak 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı storm150_mmk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birine çarparsam buyuk ihtimalle kacarım ordan ( cunki ehliyet yok )
    Aferin kardeş hızla kaç kimse bulamasın. Zaten birine çarpıp kaçan şahıslar hakkında çok güzel şeyler söylenir. Sende bunları kendine yakıştırıyosun ki buraya böyle birşey yazıyorsun demek ki.

    Değil ehliyetsiz, kimliksiz olsam, üzerimde ruhsatsız silah olsa, sabıkam kabarık olsa, birine çarpınca yine de dururum. Senin bir tanıdığına birinin çarpıp kaçtığını düşün.

    Hayret bir Allahın kulu da birşey söylememiş.

  6. #46

    Üyelik
    07 Mart 2010
    Geçen hafta sevdigim bi abiminin motorunun lastıgını degiştirmistik yamgur hafıften atıstırıyordu gobek etrafından donerken bı anda yerde buldum kendımı motoru kaldırmak hıc aklıma gelmemıstı gobegın kenarında oturmus sadece guluyordum
    Moto-Cross

  7. #47

    Üyelik
    28 Ocak 2010
    Şehir
    Osmaniye
    Motosikleti
    Kanuni Breton 125
    bende touring tipi motorlara alışık olduğum için hep arka freni ayakta zannederdim. bi ara arkadaşın scooterini aldım.tam yeşil ışığa yetişiyordum.birden kırmızı yanınca birden durmak zorunda kaldım.bir anda arka frenin solda olduğnu unuttum paso ÖN FRENE YÜKLENİNCE TEPE AŞŞAĞI YUVARLANDIM.herşeyden önce kask beni terk etti zaten KISACA BODOSLAMA DALDIM ASFALTA.BENDEDE MOTORDADA BİŞE YOK.

  8. #48
    mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2007
    Şehir
    İST-PENDİK
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    bir defa kaza geçirdimaralık ayında minibüs arkadan çarptı bana bacağım kırıldı vssvs kötü durum şimdi sürmeye korkuyorum motoru:(:( kötü be vallaha şükrediyorsun allaha yaşadığına sağ çıktığına siz siz olun her zaman şükretmeyi bilin;)


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler