bi motorla bi arabalık yeri kaplıyosun park yerinde dedi
-
apartmanın önünde park yerleri var her zaman oraya park ederim.. adamın biri geldi nafızın oğlu bi motorla ,bi arabalık yer kaplıyon binanın bahçesine koysana dedi..
uyuz oldum adama akşam akşam sen bi arabayla 3 motorluk yeri kaplıyonya dedim ,,,arkasına bakmadan defoldu gitti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 PM ----------
motora saygı yok ama ağzının payını ii vermişim demi
Reklamlar
-
Cevap süpermiş. Ben de repertuvara ekleyim ;)
-
Cevap gerçekten güzel, tebrik ederim. Motoru çek deyen herifin yüz ifadesini tahmin edebiliyorum
-
Azının payını vereceksin böylelerinin...
-
Öyle denyolar çok Cevabın süper olmuş
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
birgun caddebostandayız gene bızım tayfa geldi bizim guvenlık beyler beylerrr lutfen ama hadı gıdıp otoparka koyun burası yasak dedı bızımkıler dururmu fırlama cıktı bızım tayfadan orası otopark motopark deil dedi adam idrak edene kadar ben koptum
-
Süpperr cevap cuk diye oturmuş ağzına sağlık
-
çok şükür garajım var benim ama bana gelse aynısını yapardım
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
-
Maalesef pek çok insanımız! Motosikletlerin Bir ruhsatının, vergisinin, plakasının, sigortasının olduğundan bihaberler.
4 Tekerlekli sahipleri, Trafikte kendilerinin yer işgal etmeye hakları olduğu, motosiklerin ise böyle bir hakka sahip olamayacakları gibi bir önyargıya sahipler.
Hal böyle olunca da; Arkadaşımızın muhatap olmak zorunda kaldığı benzer şahsiyetlerle, benzer olayları yaşamak zorunda kalıyoruz.
Zerzevat'a cevabınız, olması gereken.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
çok iyi demişsin, benzer olay benimde başıma geldi, işyerimizin önüne bir araba geldi bende müşteri sandım buyrun efendim dedim, adamda dediki araba buraya koysam olurmu, olmaz efendim burası işyeri önü dedim, karşıya koyun dedim, adamda demesinmi ee oraya koyarsam güneşten arabam yanar, ne diyeceğimi bilemedim, bu ülkede sanki sadece kendisi yaşıyor, benim işyerimin önü kapanmasın diye bende arabaamı karşıya koyuyorum dedim, o zaman aldı arabasını çekti gitti
-
ii demişin ben. dershaneye filn giderken motoru mecbur otoparka veriyom. ortalıkta ne olcağı belli değil. evde garaj olduğu için temissss.
-
Hem penaltı hem gol gibi bir laf olmuş, cuk oturmuş bravo bee
-
ulan harbi cevap sağlammış
ben olsam;
iyi günümdeysem "kusura bakma abi yau, çekiyim bahçeye hemen"
kötü günümdeysem "seninde arabanında bahçeninde ta .... " derdim
hiç aklıma gelmez öyle 3 motorluk yer filan. duruma daha önce çalıştınmı naptın
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Jagadam adlı üyeden alıntı
Cevap süpermiş. Ben de repertuvara ekleyim ;)
al bendende okadar
banada böyle bi laf deme gafletinde buluna adama
3 binliralık şahin i koyuyosun 12 bin liralık motorun 2 tekeri eksik diye koyamıcazmı olmuşdu
-
Boğaçhan adlı üyeden alıntı
Maalesef pek çok insanımız! Motosikletlerin Bir ruhsatının, vergisinin, plakasının, sigortasının olduğundan bihaberler.
4 Tekerlekli sahipleri, Trafikte kendilerinin yer işgal etmeye hakları olduğu, motosiklerin ise böyle bir hakka sahip olamayacakları gibi bir önyargıya sahipler.
Hal böyle olunca da; Arkadaşımızın muhatap olmak zorunda kaldığı benzer şahsiyetlerle, benzer olayları yaşamak zorunda kalıyoruz.
Zerzevat'a cevabınız, olması gereken.
Bilmezler mi ya, motosikletin plakası, ruhsatı olduğunu, sahibinin vergi verdiğini bilmezler mi? Domuz gibi biliyorlar ama işlerine gelmediği için bilmezden geliyorlar.
Bu durum (Motor kullananlara saygısızlık) sadece büyükşehirlerde var.Örneğin; benim memleketim Alaşehir'de araba kullananlar motosiklet kullananlara saygı gösterir hatta korkarlar.Neden? Çünkü, araba kullanan vatandaş zamanında kendisi de motosiklet kullanmıştır, acil bir durumda motorun ne olacağını motor kullananın ne olacağını bilir.
Ama, büyükşehirlerde...Ovaya yeni inmiş Ayı Kardeş, 3-5 milyar ayarlayıp altına kelepir bir araba çekti mi azrail oluyor.
-
bende tuttum bu cevabı
i.V.i.B.i
-
harika ya
-
lijoluna adlı üyeden alıntı
al bendende okadar
banada böyle bi laf deme gafletinde buluna adama
3 binliralık şahin i koyuyosun 12 bin liralık motorun 2 tekeri eksik diye koyamıcazmı olmuşdu
hee öyle millete cevap yetiştirirsen kalırsın işte 3 liralık şahinee Turgay acaba adam hırs yapıp senin motoru götürmüş olabilrmi hiç düşündünmü
i.V.i.B.i
-
-
tamam güzel cevapta bunun için topik açama gereği niye duydun merak ediyorum...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler