Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İzmirli motosikletçiler hakkında yapılan çakma haber

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Ağustos 2009
    Hemen hemen herkes İzmirli motosikletçilerin yaptığı söylenen tehlikeli hareketlerle ilgili olan görüntüleri haberlerde seyretmiştir. Bu görüntüler İzmirli motosikletçilerle alakası yoktur.

    İŞTE HABER

    Sahil şeridinde motosikletleriyle hız sınırını aşan ve bir cambaz gibi aracın üzerine çıkarak motosikletin ön kısmını havaya kaldıran çılgın gençler yanlarından geçen otamabildekilerin hayret dolu bakışları arasında yolculuklarına böyle devam ettiler.

    Çılgınlıkta sınır tanımayan ve göstereilerini korkusuzca gerçekleştiren gençler karayolunda seyredebn araçları bir bir geride bıraktılar. İnanılmaz gösterileriyle tehlikenin doruklarında gezen çılgın gençler karayolunda bir heyecan kasırgası estirdiler.

    Gösterilerini gerçekleştirmek için özellikle tarfik denetiminin az olduğu yeri seçen gençler akrobasilerini korkusuzca sergilediler.

    İhlas Haber Ajansı

    http://www.iha.com.tr/haber/videowat...id=5121&cid=11


    Bu haber tamamen çakma haberdir.

    İŞTE ASLI

    http://www.youtube.com/watch?v=8zcDWiwblqw linkinden bu görüntünün tam 9 ay önce youtubeye konulduğunu ve koyan kişinin bilgilerine baktığınızda Lübnanlı olduğunu görebilirsiniz. Bu görüntüler Lübnanda çekilmiş ve İzmirle hatta Türkiye ile alakası yoktur. Haberin Kaynağı İHA (İhlas Haber Ajansı) dır. Ben İHA ya İzmirli bir motosiklet kullancısı olarak şikayetimi yaptım. Sizde yaparsanız sevinirim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2008
    Şehir
    izmir karşıyaka
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    çamur at izi kalsın mantığı işte....bu arada izmir li özlellikle karşıyaka daki arkadaşlar çok dikkatli olun heryerde motorları çeviriyorlar...dikkatli olun..
    başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...

  3. #3

    Üyelik
    09 Nisan 2008
    bu haberi yapan arkadaşların ,
    doğacak erkek evlatları motosiklet kullanıcısı olurlar umarım.
    ayrıva ; eğer ki kız evlatları olursa kız evlatlarıda race kullanan bir arkadaşımızla flört eder ve evlenir inşallah.................


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler