Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

OLAYA BAKIN YAAA...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    18 Mayıs 2004
    Şehir
    ist
    Motosikleti
    yamaha FZR '94
    abi bu araba sürücüsü ineklere uyuz olmaya başladım ya . arkadaşın titanla e-5 teyim adam önümde yavaşlayıp benim geçeğeim taraftan kapısını açıyo .uştluk olsun diye tam 5 defa durup durup tekrarladı ya . bizde centilmenliği bırakıp kafa göz girdik nabalım yaa abi gözüne bi patlatmışım morarmıştır kesin sonra aynen topuk. hala düşünüyom iyi mi yaptım yoksa kötümü? ya ah bu duygusallık be vicdan azabi çektiriyo insana...
    racing racing ve racing.............


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    abi iyi yapmışın bana denk gelmiyoki bu develer bende şöyle stres atıyım. plakasını alsaydın bi de hep birlikte dövseydik
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

  3. #3
    Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mart 2004
    Şehir
    istanbul-pendik
    Hak edene hakka dansı

  4. #4
    premier1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    motosiklet, internet
    Race iyi yapmışsın. E-5 öküz dolu, özellikle dikkat etmek gerekiyor. Zaten bu kamyon ve tır kullanan taife, eğitim ve toplumsallık bakımından toplumun en alt tabakasından. . Türlü türlü sorunları vardır. Öküz gibi araç kullanırlar. Gözünün üstüne 90 derece yumruk patlatmana sevindim.. Bazan cebir gerekiyor, kaba kuvvet yani. Çünkü neden derseniz, cevabı basit. Türkiye bir türlü hukuk devleti olamadı gitti. Hukuk yolu ile netice alamıyorsunuz. Öte yandan en tehlikelisi de senin hayatına bilinçli bir kasıt var. Bu nedenle doğru yaptığını düsünüyorum.

  5. #5
    leto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mart 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Var ama markasını yazmak istemiyor artık.....
    premier1 kamyon ve tır diyorsun genelleme yapıyorsun vede yanlış konuşuyorsun toplumun en alt seviyesinde imiş eğitim almamış diye. tır şöförlerinin birtanesi ile oturup konuştunmu senin televizyonda filmlerde gördüğün şeyleri onlar gözleri ile sokaklarda görmüşler(dir). ona göre ağızını topla ucu dokunur diye düşün anladınmı. Bu arada motorcular masummu peki giden kamyon ve tırın sağ yanından geçmek doğrumudur emniyet şeridini kullanmak doğrumudur sollamayı adam akıllı yapmamak doğrumudur. sen eğerki motor kullanıyorum diyorsan bunları yapmadım diyemezsin. ve bu yüzdende bende seni toplumun çöplük kısmında yaşayan hayvanlara benzetebilirim...
    umarım tatmin olmuşsundur..
    Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...

  6. #6
    Dae666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2004
    Şehir
    Ankara [ aslen 35½ :P ]
    Motosikleti
    YBR 125
    Hooop, olm amma heyecan yaptin leto. Dur abi, kufretme.
    Premier bence de yaptigin ayip, babamin isi geregi bir cok tir soforu tanirim, pek de kafa adamlar vardir, senden benden cok gormuslerdir bazilari- cok soyleyecek seyleri vardir. Onlardan cok daha aptal, cok daha sığ doktorlar tanidim; hem de bunlar ankaranin en iyi universitelerinde milyarlarca lira maas aliyorlar.
    Hersey bi yana temel olarak
    "toplumsallık bakımından toplumun en alt tabakasından"
    diye bi onerme olsa olsa -kusura bakma ama- salakca bi onermedir.
    Toplumsallik bakimindan ne demek ya?
    Insanlari yaptiklari i$e, kazandiklari paraya, yasadiklari muhite gore degerlendirmek, hatta siralamak, deger bicmekse yapmak istedigin: cok ahlaksizca, cok fasistce.

  7. #7
    leto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mart 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Var ama markasını yazmak istemiyor artık.....
    Dae666 bana katıldığın için teşekkür ederim ama sinirlenmemek elimde değil be abi ben buralara kadar gelmemin ve iyi bir aile terbiyesi almamın sebebi babamdır vede babamda tır şöförüdür kimseye ettirmem laf yani...
    Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...

  8. #8

    Üyelik
    11 Nisan 2004
    Şehir
    Kuşadası
    Motosikleti
    Kymco Agility City
    iyi yapmışın bende çok yaşadım öle
    trafik ayıları işte
    :bestmt:

  9. #9
    premier1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    motosiklet, internet
    Leto lütfen saygılı ol. Tamam kullanılan kelimeler kastımı asmıs olabilir. Ama bu senin bu şekilde konusmanı gerektirmez..

  10. #10
    Donald_Duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mayıs 2003
    Şehir
    New York, ABD
    Motosikleti
    BMW R1150GS Adventure
    plakasını alsaydın bi de hep birlikte dövseydik
    Vay canina ...bir eskiya cetesinin icindeyim galiba.

    Arkadaslar,

    Sebebi ne olursa olsun otomobillerle dalasamak yanlis. Kaybeden %95 siz olursunuz. Onun cizik tamponu sizin kirik bacaginizdir.

    Birilerine saldirmanin - dovmenin de makul karsilanacak tarafi yok. Plakasini alin, polise sikayet edin. Kavga dovusle nereye kadar gidebilirsiniz ki? Ilkelliktir bu, medeniyetsizliktir, kendinize sinirlerinize sahip cikacaksiniz biraz..yoksa hayvanlardan ne farkimiz kalir degilmi?

    Trafik kurallarina uyun, motosiklet kullanmanin tum sorumlulugu sizindir. Adam giderken kapiyi acar tukurur, kusar, sigarasini atar, kamyondan yuk devrilir, sol seritte yolcu indirir-bindirir...butun bunlari hesaba katmak zorunda olan sizsiniz. Yoksa, yapamiyorsaniz kullanmayin motosiklet.

    -------------

    Premier..."ruzgar eken firtina bicer" derler. Yazdiginiz seyleri "gonder" dugmesine basmadan once bir daha okumalisiniz. Leto biraz agir yazmis olmakla beraber tepki gostermekte hakli.

    -------------

    Citir..bunlar biraz "atesli" delikanli...ne olur benzin dokme ustlerine emi...

    -------------

    Race,

    Vicdanin sana dogru yolu gosteriyor aslinda, ona kulak ver ve bulasma boyle seylere..."ite dalasma, caliyi dolas" derler...bunu yaz bir kagida motoruna yapistir. Sen karli cikarsin her zaman.

  11. #11
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    seglili donald duck ben sizin yazılarınızı(o zamanlar ikiteker.org sitesinin mail gurubunda yazardınız) yaklaşık 3,5 senedir takip eden ve size saygı duyan biri olarak sizinle böyle bir karşılıklı konuşmaşa girmek istemezdim.

    Ben bu tarz salakça hareketlerle insanların hayatını tehlikeye atan kişilerin cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum(kavga etmenin ne kadar ilkel olduğunu Bilsem bile!) ve bu sözü arkadaşımın yanında olduğumu belirtmek amacıyla kullandım. türkiyedeki durum ne yazıkki sizin yaşadığınız yer yani amerikadaki gibi değil. bu sene başında böyle bir durumla abim polise gittiğinde ortada bir kavga yada bir araba kazası olmadığından adamlar karakola dahi çağırılmadılar. serseriliklerini sokaklarda sürdürmeye devam ediyorlar kimbilir daha hangilerimizi rahatsız ederk hayatlarımızı tehlikeye atacaklar? peki kavga etmek buna bir çözümmüdür bunun ne kadar doğru olduğu göreceledir bence. eğer birini böyle bir durumda cezalandırabilirseniz ancak bi dahaki sefere aklına gelecektir. ben şu anki şartlarda başka türlü bir ceza düşünemiyorum. sevgili donald duck bani karşımdakini nasıl cezalandıracağım konusunda bilgilendirebilirseniz size minnettar kalırım...

    "" Birilerine saldirmanin - dovmenin de makul karsilanacak tarafi yok. Plakasini alin, polise sikayet edin. Kavga dovusle nereye kadar gidebilirsiniz ki? Ilkelliktir bu, medeniyetsizliktir, kendinize sinirlerinize sahip cikacaksiniz biraz..yoksa hayvanlardan ne farkimiz kalir degilmi?""

    peki kendinizi karşınızdakinin yerine koydunuz mu? hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı? gidip plakasını polise mi verdiniz. son olarak şunu söylemek istediğim şey yukarıdaki cümleleri kurarak dolaylı yoldan bizlere ilkel medeniyetsiz ve hayvandan farksız dediğinizin farkında mısınız. bence siz de gönder tuşuna basmadan önce bir kez daha düşünmelisiniz.

    unutmayın ki hayat sadece teorilerden ibaret değildir

  12. #12
    invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ocak 2004
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Alıntı danger0 adlı üyeden alıntı
    Ben bu tarz salakça hareketlerle
    aynı dediğin gibi ama bencede dalaşmamakta fayda var, bırakın geçsin, eğitimsiz birisi size sadece onu yapmaklada kalmayabilir, o yuzden sakin olun ve o arabadan uzaklaşın.

  13. #13
    Donald_Duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mayıs 2003
    Şehir
    New York, ABD
    Motosikleti
    BMW R1150GS Adventure
    Danger, senin alinganligin "aa bak hava bulutlandi...vay sen bana ordek dedin" hikayesine kadar gitmis. Ben size oylesiniz demiyorum..."o tur insanlardan bir farkimiz kalmaz" diyorum. Efendi, namuslu, durust insanlar olalim, medeni insanlar olalim diyorum. Efelikle kavgacilikla bir yere varamazsiniz diyorum. Bugun sen onu yarin o seni dover, bunun sonu senin yada onun hapiste/mezarda rahata kavusmaniza kadar gider diyorum.

    Seviyesiz, ahlaksiz insanlarin seviyesine dusmeyin, birakin ne halleri varsa gorsunler. Bunlar problemli insanlardir. Onlarla dalasmak, tartismak onlarin problemlerini paylasmak demektir, onlarin amaci budur zaten.

    Bu tavsiyelerde bulunmamla benim su anda yasadigim ortamin bir alakasi yok. Ben 40 yil Turkiyede yasamis bir Turkum, herhalde senin yasindan fazladir. Ayrica kavgaci biriysen New York ta Istanbuldan daha fazla kavga etme sebebi bulabilirsin. Bu tamamen karakter - hayata bakis acisi - yaklasim seklidir insanin.

    Cevreniz sizin kendi ruh halinizin yansimasidir. Siz neyseniz sizin cevreniz de o dur. Istediginiz gibi bir cevreye kavusmanin yolu kendinizi istediginiz hale getirmektir.

    Iyi atesli silah kullanirim, Judo, biraz karate ve azicik Kendo bilirim, on yildan fazladir Aikido calisirim, girdigim siyah kusak sinavinda o donem "Turkiyenin en iyisi" secilmistim ve simdiye degin hic kimseyle kavga etmeme gerek kalmamistir. Biraz dusun bunlarin ustunde istersen...

    ve endiselenme, gonder tusuna her zaman cok dusunerek basmisimdir

  14. #14
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    türkiyedeki durum ne yazıkki sizin yaşadığınız yer yani amerikadaki gibi değil derken amerikada bu tür olaylar olmuyor demek istemedim. türkiyede polise plakasını vermekle bir sonuca varamayacağımızı anlatmaya çalıştım. ayrıca bende henüz kimseyle böyle bir nedenden dolayı kavga etmedim(edermiyim onu da bilmiyorum).benim anlatmak istediğim(ama anlatamadığım) bu insanların ellerini kollarını sallayarak sokakta dolaşmalarından duyudğum rahatsızlıktır.. burda bir trafik kazasında birini öldürdüğünüzde alacağınız ceza hapis cezası 3-4 ayı geçmiyor.ben bunu düşündükçe çileden çıkıyorum.belki böyle hep birlikte dövelim gibi bir mesaj yazmamın nedeni bu adamların sevdiğim insanlara yapabilecekleri kötülükler karşısındaki çaresizliğimizdir. umarım bana bu konularda katılıyorsunuzdur. şu ana kadar hiç kimseyle kavga etmeme gerek kalmadı demişsiniz inşallah bundan sonra da kalmaz.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

  15. #15
    Donald_Duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mayıs 2003
    Şehir
    New York, ABD
    Motosikleti
    BMW R1150GS Adventure
    Danger,

    Haksizliga ugramak, ve /veya haksizliga seyirci kalmak kadar asap bozucu bir sey olamaz. Ama hirs ile kalkan kesinlikle zararla oturur.

    Kanuni-idari cozumler bazen bulunur, bazen bulunmaz...denemek lazim bu yollari.

    Seni anliyorum, fevri mailine de simdi cok daha anlayisla bakabiliyorum.
    Hoscakalin...Uzak kalin bu pisliklerden.

    Allaha emanet olun..baska ne diyeyim bilmiyorum

    DD

  16. #16
    leto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mart 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Var ama markasını yazmak istemiyor artık.....
    premier ok kardeşim bu olayı tatlıya bağlayalım saygılı konuşalım ok. ben unutuyorum....
    Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...

  17. #17
    premier1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    motosiklet, internet
    Sanırım şöyle bir sonuca vardık: "Gönder" tuşuna basmadan önce ne yazdım diye insan bir kaç kez okumalı yazdıklarını.
    Hem gramer bakımından, hem içerik bakımından yeniden incelemeli.

    Leto, ok. Tamam. Bu meseleyi kapatıyoruz...

  18. #18
    hondacbr1100xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ocak 2004
    Şehir
    Trabzon
    Motosikleti
    2013 Cbf 150
    Motosiklet kullanan insanın çok sabırlı olması gerek.... Her yapılan kavga dövüş insanların motosikletten soğumasına neden olacaktır.. "Bak işte motorcular böyle demek" dememeleri için. Ben eskiden motosiklet gördüm mü arkadaşlan beraber peşinden giderdik. Adama bizi birazcık sürmesini söylerdik. ama adam bize " olum gidin başka işiniz yokmu? bu çok tehlikelidir. sakın merak salmayın. şeytan işi" derdiler. Hatta azarlardılar.. Belkide bu laflar motordan soğumamıza neden olacaktı ama soğumadık ta.. Hala sorarım motorcular neden bu kadar soğuk davranıyor.. Madem anlattıkları kadar berbat kendılerı neden kullanıyor.. Tabii bu herkes için geçerli değil.. Bizim rastladıklarımız hiç değilse böyle.

    race kavga ettin ama o adam artık her motor gördüğünde bela yağdıracak.. motor gördüğü zaman sevinmek varken neden yapsın değilmi?
    Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..

  19. #19

    Üyelik
    18 Mayıs 2004
    Şehir
    ist
    Motosikleti
    yamaha FZR '94
    ya cbr abi adam zaten öküz tipli bişeydi ya yemin ederim ne araba sürücüleri gördüm trafikte sıkışınca adam camı açıyo kola sigara ikram ediyo muhabbet ediyo. abi ben kolay kolay sinirlenmem ama bi anlık öfke. ya ben giderken bu herifin kapısını alıp götürseydim geberseydim? nolucak abi ne yapalım şimdi? en azından ya adam adam hayatımla oynuyo diyorum sizler orda kavga yapılmaz diyosunuz. en azından motorculara sataşmamasını öğrenir hayvan herif...
    racing racing ve racing.............

  20. #20

    Üyelik
    18 Mayıs 2004
    Şehir
    ist
    Motosikleti
    yamaha FZR '94
    leto, baba ya kusura bakma ortamı gerdik biraz. aranızda bişey olmasın sakın kavga etmeyin. benimde amcam kamyoncu horoz da. baba gözünü seviyim şurda bi ortam kurduk bozulmasın allahın izniyle. hadi allaha emanet ol kardeşim
    racing racing ve racing.............


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler