Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Plakasız motosiklet, minibüsle çarpıştı. 2 liseli öldü

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    08 Haziran 2008
    Şehir
    ŞehRüL Emİn _ İSTANBUL
    Motosikleti
    150 ZC
    teknoali Allah korusun ama kasksız devam edersen kazada senin haberlerini de koyarlar buraya bilgin olsun canım kardeşim. . .


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    Uşak
    Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Bir Motosiklet kullanıcısı Trafiğe çıktığı zaman 2 gözle değil, dört gözle trafikte seyiredecek .. Arabaların sizleri gözetmeyeceğinizi bile bile ya "-bu yol benim hakkımdı.." yok bilmem neydi gibi mazzeret aramıycaksınız... Yola çıkmışsan tüm önlemlerini alacaksın. Yolda nerelerde sıkışabileceğini kollayacaksın.. kısacası çok açık göz olacaksın .. Burası Türkiye işte motorsikletliler cambaz olmak durumunda maalesef.. Motorsikletilere karşı saygı yok.. Motorsiklet sürücülerine saygılı olacaklar diye sakın ööyle yanlış bir fikrede kapılmayın...aracınızın kaportası sizsiniz.. dikkatli olacaksınız. neden yaş haddini doldurmadan ehliyet vermezler ? çünkü Akıl yaşınız trafiğe uygun olmadığı için kanunlar bunu uygun görmüştür.Trafiğin oyun sahası ..yada yarış pisti sanan, yaşını tam doldurmamış "bebeler" fidanlar.. işte böylesine yitip gitmekte... ve biz daha çoooook bu forumlarda bu tip kazaları okuycaaz üzüleceğiz.. Kimsenin geride bıraktığı Ailesini ve sevdiklerini üzmeye hakkı yok diye düşünüyorum..

  3. #23

    Üyelik
    20 Haziran 2008
    Şehir
    istanbul-yeşilköy
    Motosikleti
    cIbıRcık repsol :)
    motosikleti seviyorsan hiç bırakmak istemiyorsan,bu duyguların neticesnde diikat etmek gerekki,bu güzel duyguyu daha fazla yasıyalım,sarap gibi yıllandıkca zevk veren bu meletle gecirecegimiz güzel günlerin hatrına en azndan dha fazla dikkat...


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler