Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Fuarda Honda Motosiklet Alıp, Honda'zede olanlar buraya

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    12 Mart 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    mağdur arkadaş için başka sitelerdeki arkadaşlarıda durumdan haberdar ediyorum ve buradaki açtığı başılktan haberdar ediyorum gelen cevaplardan birisi şuydu honda anadoluyu bir arasın dediler ben honnda kullanmadım politikasını bilmem bu konuda elimden geleni yapmaya çalışıyorum sitede tepki koyabileceğimiz bir organizasyon tertiplense katılımı artırsak sonuç alınsa guzel olur kanaatindeyim.

    BBRR benim başka bir başlıkta özen motorla ilgili bir şikayetim vardı acaba aynı duyarlılık orası içinde geçerlimi?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    06 Aralık 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cbf 150
    bende bu konuda luxor a katılıyorum. honda denetim mekanizması olarak kendi ürününün piyasadaki maksimum satış rakamını belirler. bunu ilan eder. tüketicinin ilan edilen fiyat üzerinde bir rakamdan mal edinmesinin yani kazıklanmasının önüne geçer. böylece stokların tükenmesi ithalatın gecikmesi gibi nedenlerle birtakım bayilerin fazladan fiyat bindirme veya malı stokta bekletme yada piyasayı kızıştırma durumlarının önüne geçer. ancak belirtilen ürün fiyatından düşük fiyata satışlar ise bayi karlılığıyla alakalıdırki hondanın buna karışması sözkonusu olamaz. siz alım gücünüz ve sıcak para cazibenizle bu rakamları aşağı çekebilirsiniz. zaten piyasada her mal için durum aynıdır. gidin buzdolabı alın bakın liste fiyatlarının ne kadar altında alabilirsiniz. gidin araba alın durum aynıdır. bende cbf 150 aldım liste fiyatı 3990 dı 3800 ytl ödedim plaka dahil. şimdi 3640 a inmiş. tahmin ediyorum 3400 - 3500 civarı bayiden alına bilir ama kazık yedim demek haksızlık olur, serbest piyasa ekonomisi.

  3. #23
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Hondanın zaten belli bir fiyat politikası yok, fuar öncesi, fuar sonrası, sezon başı, sezon sonu fiyatlar dengesiz bir şekilde oynuyor.
    Letonun dediği gibi sorun bayilerde değil Honda merkezden kaynaklanıyor. Belirlediği fiyatlara motosikletleri veriyorlar bayi bu fiyatta ufak oynamalar yapabilir.
    Fuarda 22.500 ytl ye satılan bir motor fuar sonrası 19.500ytl ye satılıyorsa burada bir adaletsizlik var demektir. Honda diğer motosiklet markalarından daha ucuza motosiklet satabilir ama müşterilerini enayi yerine koymaya hakkı yok.

  4. #24
    pokermon78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mart 2007
    Şehir
    İst/yeşilyurt
    Motosikleti
    AN 400
    Bizde şanslı olanlardanız bu durumda.2007 model mavi-beyaz rr 20000 e aldık dayıma.

  5. #25
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Malesef bayi istediği fiyattan yasal olarak satış yapabilir.Buna hakkı vardır.Dikkat ederseniz Honda'nın internet sitesinde yazan fiyatlar, önerilen fiyatlardır.Aksine Honda'nın bayilere sadece şu fiyattan satabilirsin tarzı birşeyler söylemesi yasal değildir.
    yasal olanı değil etik olanı anlattım .. anlayana tabiki

    Luxor

    2000 ytlde 200 ytl fark kabülenilebilir ama 20000 ytl gibi bir rakamda %10 denk gelen 2000 ytl oynama pek kabullenilecek bişi değildir.

    Ayrıca ben eski bir honda binicisiyim ilk vitesli motorum 1991 yılında aldığım 1988 model bir xl 125 ti...bu motordan sonra en az 4 tane daha hondam oldu

    Muhtemelen sen o yıllarda kısa pantonla kumda oynuyodun
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  6. #26
    a vagrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2006
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660 ZA
    Luxor bu bayilik kârı tutturmuşsun gidiyorsun.Sana katılmıyorum.Bu bayiler motorda 10.000 Ytl kâr etmiyor ki istediği fiyattan satsın.Ben de daha yeni bayiden Honda aldım.Aldığım yer gerçekten en ucuza verdi.Ama diğerleri arasında çok fark da yoktu.Mağdur arkadaş bunu yapmamış belki.Araç kataloglarının en son sayfasında değişiklik yapma hakkı denilen birşeye sığınacaklardır muhtemelen tabi geri dönüp ararlarsa

  7. #27
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yasal olanı değil etik olanı anlattım .. anlayana tabiki

    Luxor

    2000 ytlde 200 ytl fark kabülenilebilir (fiyat malına göredir ve 2000in %10 u olan 200 ytl de yeterince büyük bir farktır) ama 20000 ytl gibi bir rakamda %10 denk gelen 2000 ytl oynama pek kabullenilecek bişi değildir.

    Ayrıca ben eski bir honda binicisiyim ilk vitesli motorum 1991 yılında aldığım 1988 model bir xl 125 ti...bu motordan sonra en az 4 tane daha hondam oldu

    Muhtemelen sen o yıllarda kısa pantonla kumda oynuyodun
    düşüncelerine karşı çıkan herkese bu örnekle cevap vermen de ilginç bir durum bbrr.sen yaşlısın, büyüksün diye en iyiyi biliyorsun yani.aklı başında bir motosiklet kullanıcısı olmak için senle sınıf arkadaşı olmam gerekmiyor diye düşünüyorum.
    bende 34 yaşındayım ve gerek kariyerim gerekse yaşam standartım ile gayet aklı başında biriyimdir Allaha Şükür.
    zaten konumuz benim kumda oynadığım zamanlarda değil günümüzde geçiyor.

    ps.. konu hakkında bbrr ye özel mesajla da cevap verebilirdim ama konu içi kısa pantolonlu velet muamelesi görmemiş olsaydım.bu konuda bana direkt bir atıfta bulunulmadığı sürece artık mesaj yazmayacağım.saygılar...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  8. #28

    Üyelik
    02 Mayıs 2007
    Şehir
    İZMİR/Kemalpaşa
    Motosikleti
    YZF-M1(el emegi maketi)
    sagolun arkadaşlar dediginiz doğruysa özen motor
    Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...

  9. #29

    Üyelik
    30 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Çekmeköy
    leto honda kullanıcısı değilim ama sana yapılan benim bile zoruma gitti.. Yapmayı planladığın bi tepki hareketi varsa ve buna dahil olabiliyorsam sonuna kadar yanındayım..
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

  10. #30
    Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul \ Pendik
    Motosikleti
    BMW F800S
    Serbest Piyasa Ekonomisi
    Bunun anlamı şudur; İsteyen istediği fiyattan, istediği zaman, kanun ve nizam çerçevesinde malını pazarlayabilir. Bu fiyatları da arz-talep dengesi oluşturur. Arz artarsa fiyat düşer, talep artarsa fiyat yükselir. Zaten Honda kanunsuz bir durum yaratsa Rekabet Piyasası Üst Kurulu müdahale eder.
    Siz buna ister kıyak, isterse kazık deyin. Bayii piyasada isim yapmak, yer edinmek için karsız ürün satabilir. Bu durumda ona 'satamazsın' demek sadece distribütör firmaya kalmıştır. Adam belki batıyordur, nakit sıkışıklığı vardır, elindeki motorları üçe beşe bakmadan satıyordur. Adam battıktan sonra çoluğuna çocuğuna siz mi bakacaksınız? Diğer bayiiler de rekabet edebilmek için fiyat kırarlar, bu çok doğal.
    Bazı arkadaşlar 'el altından satış' demiş Bahsettiğiniz ürün bir motorlu taşıttır arkadaşlar, elma-armut değil...bunun faturası var, vergisi var, kayıtı kuyutu var...
    Bir de şöyle bir konu var; Yurtdışından gelen ürünler, getiren distribütörler tarafından döviz ile ödeniyor. Fuar zamanındaki döviz kuru ile şu anki döviz kuru aynı olmayabilir, hatta gerçekten değil.
    Bence 'kısmen' daha yüksek fiyata alan arkadaşlar kazık yediklerini değil, o anki değerinden aldıklarını düşünsünler. Çünkü o motoru siz almasaydınız büyük ihtimal başkası alacaktı.
    Ben dolar ile kira ödüyorum mesela, atıyorum bir ay 1000 ytl öderken ikinci ay 900 ytl ödüyorum. Şimdi ben gidip yer sahibini şikayet mi edeyim? Bunların hepsi ticarette var... kafanızı bunlara değil de 'daha fazla para nasıl kazanırım' konusuna yorarsanız daha huzurlu olursunuz
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

  11. #31
    richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2006
    honda müşterilerini kazıklıyo yazınca da suclu olursun en iyisi hiç karışmamak
    ==============================
    ==============================

  12. #32
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Luxor
    bizlere motor tecrübeni ve ilk motorunu sölersen memnun oluruz.. hani karşılıklı fikir beyen adenlerin markayı ne kadar tanıdıkları belli olur

    honda senin bindiğin motodada aynı fiyat politikasını yaptı ..
    3150 ytl ye piyasaya çıkardığı cbf150 yi 4200 ytl gibi fiyatlara çıkardı şimdi yine indiriyor..

    Motoaktuelin yanılmıyosam mart sayısında hondanın en iyi satış yapan bayisi olan kıvrak motorla yaptığım bir söyleşi var hatta bu röportajın ses kayıtlarıda bende ..bayi diyorki bu politika yanlıştır..ama biz bayi olarak honda nın fiyat stratejisini deiştiremeyiz.

    cbf 150 başlığında %30 ları geçen bu astronomik artış zaten motyorun hakkı bu şeklinde yorumlandı motoru 3200 ytl ye alanlar tarafından yanılşmıyosam ordada honda silahşörlüğü yapmıştın bende halen senin gibi honda kullanıyorum (cbf 250) ama bu yanlış uygulamalara sessiz yada taraf olmamı gerektirmiyo .

    Bir arkadaşımızın canı yanmış .. burda bizlerle paylaşmış.. sen ne diyosun ??bu normaldir hondanın suçu yok sütten çıkmış ak kaşık .. tabi o para senin cebinden çıkmamış ..

    leto yu çok iyi anlıyorum zamanında çin malları yokken yerli araba fiyatının yarısına scoter satan bu firmalardan en büyük kazıkları yiyen asıl benim gibi 20 küsur senedir motor binen insanlar ..Tuzu kuru olanlar tabiki bu normaldir diyecekler, serbest piyasa diyecekler, honda hayat onda diyecekler ..

    Hondayı savunması gerekenbir kişi varsa oda benim 16 yıllık ve çeşitli segmentlerde motor binen biri olarak at gözlüğü takıp honda ne yapsa doğrudur demem lazım ..

    asıl yarın sen motorunda bir sorun yaşadığında karşında muhattap bulamassan ne yapacaksın onu merak ediyorum .. yetkili honda servisi tarafından motorun küçünsenip gecenin bir vakti servise alınmadığında elinde o motoru başka servise götürürken içinden acaba BBRR sen zaten honda düşmanısın diyebilecekmisin ??

    Ben somut örneklerle cevap verebilecek tecrübe ve deneyime sahibim...işkembei kübradan yasal olarak buna hakları var ... gibi masalları zamanında çok dinledim burda sizlerin çıkarlarını koruduğum süre içinde her markaya yaptığı haksız uygulamalarda aynı sertlikte söylemlerim devam edecek .

    Bu arada senin mantığınla cbr 1000 rr ın %10 luk fiyat oynanma stratejisi ile senin motor bedavaya gelebilecek bir para çıkar ortaya ne dersin ...honda haklıdır dimi??
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  13. #33
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Serbest piyasa ekonomisini savunanlar "ama bu sisteme geçilmeden önce hiç birşey bulunmuyordu" savunmasına geçecekler hemen, evet artık herşeyi bulabiliyoruz (bilmemne bıt bıt peyniri yok cart curt elması) ve boğazımıza kadar da borçluyuz.Evet hakkaten çok güzelmiş serbest piyasa ekonomisi.Küresel şirketlerin bizim gibi ülkeleri soyma dalaveresi
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

  14. #34
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Luxor
    bizlere motor tecrübeni ve ilk motorunu sölersen memnun oluruz..
    konumuz senin beni bastırmaya çalışman mı acaba bbrr, yoksa başka bir konu mu?
    bence başka bir konu ve sana bu durumda uzun cevap vermeye lüzum görmüyorum.
    ben söyleyeceklerimi söyledim, yarın öbürgün benim bir sorunum olsa tabii ki buraya yazarım, bu forum bunun için de var sonuçta.beni haklı bulanda olur, bulmayan da.şimdi ben senin tezine karşı çıktım diye utanıp yarın öbür gün buraya benzer bir durumu yazmamalımıyım, seni haklı bulmak zorundamıyım.hayır tabii ki değil.
    şimdiye kadar kibar bir dille, anlanır heralde diye yazdın durdum ama malesef anlaşılmadı.burada sorun anladığım kadarı ile arkadaşımızın iyice araştırmadan bakmadan kazık yemesi, sonra da burada veryansın etmesi.kimse kusura bakmasın ama kendi düşen ağlamaz.seni başkası düşürdüyse de sonuna kadar arkandayım, destek olurum ben.
    sözlerim bu kadar, son olarak şunu söylüyorum.senin bir moderatör olarak karşındaki bir kişiye onları tam tanımadan "kısa pantolonlu velet, sen ne bileceksin ki" üslubunda yaklaşman çok hemde çok yanlış...

    ps...bana direkt atıfta bulunulmadığı sürece bu son mesajımdır ve lütfen gereksiz polemik yaratmayın ki ben bu konuya daha fazla mesaj yazmak istemiyorum.
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  15. #35
    a vagrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2006
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660 ZA
    Arkadaşlar bizler motorcuyuz.Markası ne olursa olsun tekerlekleri ve motoru olsun yeter dedim hep.Konu değişsin artık ne olur.Herkes şu anda bizi okuyor.Rezil olmayalım.Leto arkadaşımız biraz fiyat araştırması yapmalıydı bence.Bunu yukarıda da yazdım.Ama kendi rızasıyla gitmiş beğenmiş almış fuarda.Allah hayırlı birşekilde kullanmayı nasib etsin.Yapılacak birşey yok.Fiyat ve diğer değişiklik hakkını saklı tutarlar hep.Bunu hepimiz biliriz.Daha yeni de yaşadım bunu.Babmın aldığı araba pekçok yetkili bayide 4 milyar oynadı.Biz de gittik en ucuz yerden aldık.Bu sadece Honda 'da değil pek çoğunda.

  16. #36
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2003
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @BBRR
    Luxor bizlere motor tecrübeni ve ilk motorunu sölersen memnun oluruz.. hani karşılıklı fikir beyen adenlerin markayı ne kadar tanıdıkları belli olur
    Barış, bunun konuyla ne alakası var? Ona bakarsan ben buradaki çoğu kişiden daha uzun süredir motor kullanıyorum ve ne kadar Honda tutkunuyum bilirsin. Bu herhangi bir konu ile ilgili haklı veya haksız olduğumu ne kadar değiştirir? Evet şimdiye kadar birçok model Honda kullandım ama Honda'nın veya bayilerinin uyguladığı satış politikalarını biz normal kullanıcılardan kimse bilemez. Benim tek bildiğim birşey var, bu memlekette herkes birbirine geçirmeye çalışıyor. Serbest rekabetmiş yalaan, Honda en iyi firmaymış yalaaan, herşey yalan. Sanıyor musunuz diğer markalar çok farklı. Biri motoru satarken geçiriyor, diğeri yedek parça satarken geçiriyor. Bir problem olup da fabrikayla iletişim kurduğunuzda hanginiz doğru düzgün bir cevap alabiliyor? Tüketici hakları neden çıktı sanıyorsunuz? Ama yurtdışında bu böyle değil ne yazık ki. Yamaha yeni R6'da problem var diye tüm bayilerini uyarıp piyasadaki R6'ları toplattı, motorunu kullanmak isteyen kullanıcıların da ücretsiz parça değişikliği yaptılar. Burada ise bayiler birşey olmaz deyip ilk bakımda o parçayı da değiştirip bir de üstüne para aldılar! Ne yazık ki boktan bir ülkede yaşıyoruz...
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

  17. #37
    Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul \ Pendik
    Motosikleti
    BMW F800S
    Küresel şirketler için 'tu kaka!' diye düşünen arkadaşlar acaba 1 adet Murat 131'in 2 apartman dairesi olduğu zamanları hatırlıyorlar mı merak ediyorum? Onu da mı küresel şirket üretiyordu? Veya Anadol'u küresel şirket mi üretiyordu da valizle parayla giderdik araba almaya Otosan bayiilerine. Serbest Piyasa Ekonomisi'ne dönüldü de halkımız 'kalite' kelimesinin anlamını öğrendi.
    Ticarette geçiren geçirir arkadaş, bunun ecnebisi Türkü yok...akıllı olacaksın geçirtmeyeceksin o zaman...kazanmadığın parayı harcamayacaksın. İmkanın varsa sen geçireceksin, biraz realist olalım derim ben...
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

  18. #38
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Ekim 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Var
    Aslında sözlerinizde haklısınız ancak bir de işin şu boyutu var.
    Bayi kârı denen bir hadise var. Bu tür malzemeyi satan yerlere ana üretici belli bir alt limitte malını gönderir ve üst limiti söyleyerek satış aralığını belirler. Biz de böyle yapıyoruz.
    Bunu şunun için yapar. Firma acenteleri ve bayilerinin kendi koşullarına göre satış yapabilmesi önemlidir. Örneğin Taksimdeki bir bayi ile Gültepedeki bir bayinin kendine göre bir stratejisi ve gideri vardır. Bu bayiler satış fiyatlarını üst limiti geçmeyecek şekilde belirleme hakkına sahiptir.
    Bayi, kendi kârını düşürerek promosyon yapabilir bu merkezi bağlamaz. Ama üst limiti geçmesi merkezi bağlar. Aslında bu aynı zamanda tüketici lehinedir.

    Acenta için maliyeti 16 milyar olan bir malın alt limiti atıyorum 17.500 ile firma tarafından verilen 22.5 milyar olabilir.
    Firma 17.500 ile 22.5 arasında bir fiyat belirler ve bunu durumuna göre yapar. Kişinin satış yaptığı yer çok lükstür, tavan fiyattan satar. Bir dostuna satıyordur alt limitten satar.

    Böyle de düşünmelisiniz.
    Burada biraz da, tüketicinin cin'liği ve rekabet koşullarını iyi tartarak araştırma yapması devreye girer.

  19. #39
    Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2005
    Şehir
    IstanbuI Beylikdüzü
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @BBRR

    Barış, bunun konuyla ne alakası var? Ona bakarsan ben buradaki çoğu kişiden daha uzun süredir motor kullanıyorum ve ne kadar Honda tutkunuyum bilirsin. Bu herhangi bir konu ile ilgili haklı veya haksız olduğumu ne kadar değiştirir? Evet şimdiye kadar birçok model Honda kullandım ama Honda'nın veya bayilerinin uyguladığı satış politikalarını biz normal kullanıcılardan kimse bilemez. Benim tek bildiğim birşey var, bu memlekette herkes birbirine geçirmeye çalışıyor. Serbest rekabetmiş yalaan, Honda en iyi firmaymış yalaaan, herşey yalan. Sanıyor musunuz diğer markalar çok farklı. Biri motoru satarken geçiriyor, diğeri yedek parça satarken geçiriyor. Bir problem olup da fabrikayla iletişim kurduğunuzda hanginiz doğru düzgün bir cevap alabiliyor? Tüketici hakları neden çıktı sanıyorsunuz? Ama yurtdışında bu böyle değil ne yazık ki. Yamaha yeni R6'da problem var diye tüm bayilerini uyarıp piyasadaki R6'ları toplattı, motorunu kullanmak isteyen kullanıcıların da ücretsiz parça değişikliği yaptılar. Burada ise bayiler birşey olmaz deyip ilk bakımda o parçayı da değiştirip bir de üstüne para aldılar! Ne yazık ki boktan bir ülkede yaşıyoruz...
    söylediklerine katılmamak elde değil...ama bu malesef bi türkiye gerçeği...insana saygı yok...daha doğrusu kimsenin kimseye saygısı yok...önce zihniyetin değişmesi lazımki bu da ancak katı kurallarla olur...

    topiğinde hitliğini tavan yaptırmışsınız vallahi şuraya bak...

    Konuyu Toplam 23 üye okuyor. (20 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
    Bilooo, sercanbekler, richy, Luxor, yeschim, golfy, kkarabidan, groundzero, rayjay, SilentScream, Shrieker, ceronimo, boy, Shamyl, Tencere, maitan, terra nova, ali_yildiz, GUARDIAN, BJK
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

  20. #40
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2003
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @a vagrant
    Leto arkadaşımız biraz fiyat araştırması yapmalıydı bence.Bunu yukarıda da yazdım.Ama kendi rızasıyla gitmiş beğenmiş almış fuarda.
    Hayır arkadaşım, senin dediğin şekilde olmadı. İsmail'de 2005 model 600RR vardı, motorunu satıp yeni motor almak istiyordu. Bu sefer Honda almayayım demişti hatta. Daha sonra fuardan önce fiyatlar netleşti ve fuardan sonra da indirim yapılmayacaklarını söylediler. Bu her sene yapılan bir geyiktir. Ben motorumu almadan kaporayı öderken fiyatı bile belli değildi. Sonra 2006 model 1000RR için 19500 YTL fiyat belirlendiğini söylediler. Sevindim tabi, 2000 YTL kadar indirim yapmışlardı. Motorumu fuardan 1 ay önce aldım ve indirimden yararlandım. Fuardan sonra motorun fiyatı 22500 YTL oldu. ÖTV bilmem ne derken de 26500 YTL gibi bir fiyata kadar çıktı.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)