Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

SYM Fiddle 4 Abs

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Ağustos 2021
    Arkadaşlar arabayı sattım ev alma durumu var birde beni şehir içi İstanbul'da taşısın gezmeye tozmaya iki kişi gidebileyim İstanbul'da diye bu motoru düşünüyorum sizin fikriniz nedir motor hakkında 69.500 TL sıfırı bayide websitesinde


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2010
    Şehir
    İzmir
    Fiddle'ları hep sevmişimdir sevimli motor. Sanırım bu 4üncü nesli henüz piyasaya sürüldü. Hoş ve güncel bir model olmuş. Benzin deposunun önden olmasını ayrıca beğendim.

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    07 Mart 2023
    Merhaba, Sym Fiddle bana da her zaman sevimli ve tatlı gelmiştir. SYM markası da genel olarak iyi ve güvenilirdir. Alternatif olarak Kymco dan Like 125' de bakılabilir. Makul olarak da TVS Jupiter var. Üç aşağı beş yukarı Fiddle ve Like ile denk sayılabilirken %50 civarı daha ucuzdur. Bu modellerin hepsi kalite ve güvenilirlik açısından idealdir, kullanıcısını üzmez.
    Lakin iki kişi kullanacağınız için boyut olarak daha iri bir scooter tercih ederseniz, biraz daha rahat edebilirsiniz diye düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse de Kymco Xtown 250, Yamaha Xmax 250, SYM Gts 250 veya Daelim S3 250 gibi modelleri örnek göstermek mümkün. Sevgiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)