Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

x9 500 Gösterge Mil Gösteriyor..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500


    Arkadaşlar bu dijital olanın lambaları patlak idi komple motordan çıkardık led döşedik tamam güzel oldu fakat km sayacı mil gösteriyor tüm km sayaçları mil gösteriyor bilen varsa bu nasıl düzeltilir yardımcı olabilir mi bulamadım ya teşekkürler..

    Bu arada motorun bir sürü eksiğini tamamladım trilyon tane sorunu vardı hararet sorunu ve su kaynatması , çekiş sorunu (iki kişi rampada zor kalkıyordu) , lastik , göstergeler yanmıyor idi , yağ damlatma , debriyaj sorunları , akü sorunu , eksik vidalar , sırtlık taktım , sağından solundan gelen grenaj sesleri , fazla yakıt sarfiyatı , ilk marşta marşın basmaması hepsini ilk açtığım konuya ekleyeceğim istediğim gibi oldu sayılır ..

    Görseldeki gösterge bana ait değil..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Hacı abi servis kitapçığını indir. Orada gösterge tuşları ile nasıl km/mil çevrimi yapacağı yazıyordur. Mesela benim motorda sadece kontağı açıp (motoru çalıştırmadan) ekrandaki sol tuşa 3sn basınca km/mil değişimini yapıyor.

  3. #3
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    'M' düğmesini en az üç saniye basılı tutarken kontağı açın. 'Kmi' simgesi yanıp sönmeye başlamalıdır - 'Km'i, 'Km' ve 'mi' birleşimidir. Ekran yanıp sönerken tekrar 'M' düğmesine basın, bu sefer iki ayar arasında geçiş yapmak için bir saniyeden daha kısa bir süreliğine basın. İstediğiniz ayarı yaptıktan sonra 'S' düğmesine basın - Sanırım Km. Panel, Piaggio serisindeki diğerleri gibi çalışıyorsa bunu yapmalıdır.

    Motoru bilmediğim için direk çeviriyi kopyaladım.
    Umarım işe yarar.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)