benelli tipi güzel, parça sorunu var,
apache 180 özellikleri güzel ön arka disk fren. hp gücü fena değil. fakat hava soğutmalı tek silindir. 10k para verilmez. ikinci el 7k ya alınırsa tadından yenmez.
mondial rx3 yeni olan kronik sorunları çözülmüş olanı iyi duruyor görüntüsü performansı iyi.
cb125f en rezili bu. fren balatası 350 tl serviste piyasada ne orijinal ne de yan sanayi parça yok. motor hem güçsüz hem çirkin. bisikletten bozma.
hyosung konusunda bilgim yok. daha tecrübeli arkadaşlar bilgi verecektir.
ne alırsan al ama para eşiğin düşük ise misal 8 bin 10 bin tl civarlarındaysa o noktadan sonra işin lüksüne kaçma konforun yok.. yani şekli güzel olsun şusu olsun şöyle olsun böyle olsun dersen .. üç kuruşa beş köfte olmuyor.. olursa o köftenin eti ya kedi etidir ya martı eti ..
kısaca görüntü şekil şukul havalı dursun şu şu özellikleri olsun deyip gidip abidik gubidik bir markanın modelini alırsın motordanda sürmekdende nefret edersin hergün ustalardan çıkamassın .. yada ben bu paraya en iyi hangi Mühendisliği alabilirim dersin .. konsantireni tamamen motorun mühendisliğine argesine verirsin dayanıklılığına sorunsuzluğuna ve kullanıcı memnunietine verirsin ona göre bir alet alırsın mutlu mesut sürersin..
Para azaldıkça bakman gereken kalite sorunsuzluk iyi bir mühendislik para arttıkça ancak mevla yükseldikçe kaliteli olsun sorunsuz olsun ama yanında şeklide olsun şuşu donanımıda olsun diyebilirsin.. 8-10 bin değilde 15-18 bin liran vardır o zaman şeklide güzel olsun abs side olsun da diyebilirsin misal.. para arttıkça lüksün tercihlerinde artar..
ben carismayı niye önerdim bizzat 40-50 bin km yapmış carisma sahipleriyle tanışdım daha adamlar incik boncuk şeyler dışında büyük bir arızadan servise girmemişler.. motoru zaten honda motoru .. bu ikisi yani hem kullanıcıların pozitif söylemleri hemde honda motorlu olması benimiçin yeterli bir referans.. tvs de öyle misal çok olumlu geri dönüşler var sorunsuz makina..
rx3 çok beğendiğim bir makina olsada 10 bin liralık bir rx3 şahsen kimseye al diyemem .. sıfırını alıcaksan abs li al derim fiyat performans olarak o fiyatta öyle bir makina yok çünkü akranları gs310 vstorm250 versy300 v.b rx3 ün iki hatta üç misli rakamlarda..
hyo bizim ufak bir kardeşimiz almış geçenlerde gezdimde gd250 güzel makine az şekilli oturaklı ama yedek parça durumu servis durumu ikinci el durumu , kronik ilerde bir arızası olurmu o durumları muallak yani benim saatli bomba dediğim sınıfında ibr motor yüksek km ler yapmış insanlar çok yok haliyle gelecekde seni ne bekler bilemessin..
ninja 250r alınabilir.
benelli önereblirim o fiyata çift silindirli olan versiyonunu bulabilirsiniz
Bu paralara alabilecegin en temiz ve kaliteli sorunsuz binebilecegin motor Wolf 250 dir.
Gercekten rtr180 fiyatina gore cok iyi gorunuyor. 2016 dan sonra uretilmemesi parca sorunu yaratir mi acaba? Bir de hiz sevmeyen (ortalama 90-100 km giden) birisi icin artcili kullanima uygun mudur acaba?
Selam arkadaşlar.Ben şahsen geçen ay Hyosung GV250 aldım. Çok da memnunum hem otoyolda hem şehir içinde güzel. 2016 modelleri 14000 seviyesinde. Çıkabilirsen o tutarlara bir bak derim.
12 bine Tertemiz 2015 model full aksesuarlı(tur camlı, orta sehpalı ve koruma demirli) bir Sym Wolf alınır ya da sıkı bir takip ve pazarlık ile 11 bine tertemiz bir Sym Wolf alınır. Aksesuarlara bin lira verilir Çiçek gibi binilir ve iyi ki almışım denilir.(Biz wolf çetesi filan degiliz birbirimizi tanımıyoruz)
Karaduzen makina ariyorsan,
Enjeksiyon,su sogutma,sensor vs.olmayan motor
Rtr180 en ideali.
Az yakar,parca sorunu yok,orjinal ve yan sanayii parcalar uyuyor.
Crf250 arka disk balatasi birebir uyuyor mesela.
Cbf150 Debriyaj balatasi tam uyuyor.
Sarf malzemeler hesapli ve ulasilmasi basit.
Hee sym wolf250 de kral makinadir,izmirden,lapsekiye kadar kullandim,gidişi ve duruşu tatmin eder.
Dostum,temmuzda aldim şu an 13.bin km de.
Makina zımba,0 sorun,0 hata.
Ben 90kiloyum,85 kg artçi ile 60km seyahat ettim,ne rampada bayildi nede sollamada gitmem dedi,hee uzun ve dik yokuşta 4.vitese kadar düştügum oldu..ee olsun o kadar.
Forumda eskilerden uyeler vardi,eşiyle beraber 150lik apache ile 400km yol yapan
2.sayfadan itibaren yorumlarima bakabilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...basligi-2.html
tvs on numara makine alanlardan pişman olan duymadım.. gv nin parça fiyatı nesi pahalı bilmiyorum kronikleri çözüldümü gv nin güzel motor uzunyolda çok keyifli makine bende bursadan istanbula gv getirmişdim gazı açdınmı yok demiyor gidiyor alet 140 lara kadar sorunsuz tırmanıyor ondan sonra yol varsa şayet 145-150 ye kadar biraz istemsizde olsa çıkıyor.. 250 lik cruiser alet daha ne olsun .. zaten cruiser hız makinesi değil.
Benelli BN251 ABS, tavsiye ederim. Bu forumdaki ilgili bilgi paylaşı sitesi linki : http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/186161-benelli-bn-251-yeni.html
2. elde o fiyatlara yakın bulabilirsiniz belki... şahsen 1-2 bin fazla ABS için verilebilir diye düşünüyorum.
BN251 ABS'yi 2. elde hesaplı denk getiremeseydim, SYM WOLF SB 250 Ni alıyordum ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)