Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

scooterımı sattım DUKE 250 abs aldım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    08 Haziran 2018
    herkese merhaba bundan 4 ay önce sıfır km sim fiddle 3 almıştım 700 km kullanıp sattım. bugun duke 250 beyaz modelini aldım ilk vitesli motorsikletim olucak istanbulda yaşıyorum benden daha deneyimli abilerimin kardeşlerimin yardımına ihtiyacım var KTM ye koruma demiri fiyatı sordum 1100 lira dediler şaka gibi :D
    motorsiklete almam gereken aksesuarlar sizce nelerdir? ve güvenlik ve çalınmaması için neleri kullanmam lazım. Motorsiklet kilidinden takip sistemine ve güvenliğe ne kadar bir bütçe ayırmam gerekiyor ek olarak kask(hjc), dizlik, motor ceketi, (alpinestar) eldiven kullanıyorum sizce motorsiklet pantalonu ve botu almam gereklimi şimdiden herkese teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ağustos 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    WR 250 R
    Hayırlı olsun, https://www.facebook.com/IV.KaraMurat

    Bu arkadaş ktm koruma demiri , radyatör koruma vs üretip satıyor 250 lira civarı sanırım iletişime geçmeni tavsiye ederim.

    bot ve pantolon kesinlikle almalısın.

  3. #3

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Öncelikle hayırlı olsun. Bot ile korumalı pantolonu mutlak surette Alman tavsiye olunur. Ayak bileğinde 28tane kemik varmış. Kırmak demek tamir edilemez demek oluyormuş. Koruma demirlerinden ziyade mt’lere takılan koruma slider takozları oluyorsa daha şık durabilir. Slider var mı bilmiyorum

    Rodajını düzgün yap. Tüyo virajlı yollara sür. Sürekli vitesle oynarsın. Tanıdıkların var ise yalıköy’e falan git aöa tek başına gitme.

    Herkese yaptığım tek önerim var. BOL BOL EĞLEN!!!

  4. #4

    Üyelik
    08 Haziran 2018
    Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, https://www.facebook.com/IV.KaraMurat

    Bu arkadaş ktm koruma demiri , radyatör koruma vs üretip satıyor 250 lira civarı sanırım iletişime geçmeni tavsiye ederim.

    bot ve pantolon kesinlikle almalısın.
    hocam facebook linki çalışmıyor maalesef

  5. #5

    Üyelik
    31 Temmuz 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R25
    Güvenlik için bütçe marjın çok fazla. Örneğin; disk kilitleri 100 tl ile 1000 tl arasında, t. takip sistemi 650 tl ile 1250 tl arasında, zincirler 250 ile bin küsür vs. vs. Ben abus 8077 disk kilidi ve onguard beast 8016 zincir kullanıyorum ve her ikisidi çok güzel ürünler. Henüz taktırmadım ama yakın zamanda takip sistemi için bi t.takip ile görüşeceğim. Madem ist da yaşıyorsun ucuza kaçmamanı tavsiye ederim. Hayırlı olsun yeni motorun.

  6. #6
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2013
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Tavsiye edermisin dersen bot ve patolonu tavsiye ederim bütçen varsa al.Yoksa yavaş yavaş biriktir.Güvenlik konusunda takip sistemini kesin al.Çünkü o yağlayıp başladıkları zincirleride kırdıklarını öğrendim.Yani zincir falan yine önemli ama takip sistemi önceliğin olsun.Motorun koruması için bence demiri dışarıdan temin et.Benim düşüncem motorda da arabada da hatta hayatta bazı şeylerin orjinal olnası iyi bazısı gereksiz masraftır.Mesela kotuma demiri orjinal olsa olmasa çok bişey fark etmez.İsterlerse tiranyum değil daha iyi metalden yapsınlar.Sonuçta amacı belli o alınacak nesnenin.Yada sinyaller orjinal olup olmaması fark etmez.Ama mesela mont kesinlikle orjinal alınmalı.Yok AliExpress'ten alpinesatar eldiven almış tapma abi alma evet oda korur belki ama orjibal gibi olmaz.Yada gitmiş vatandaş sırf şeklim olsun diye çakma arai kadk almış.Onu alacağına git aynı paraya yada daha fazla ver orjinal arai alamıyorsan bile bi mt falan kask al.Ha bazı ürünler var sadece kendi markası çok iyi yapabiliyor.Mesela ktm'nin kataloğundaki bazı şeyleri sadece ktm çok iyi yapabiliyor.Ve onun muadili bişey bulamıyorsun bak çakması demiyorum muadili birşey bulamıyorsun.

  7. #7
    mehmetcelk85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Haziran 2018
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    KTM 250 SX-F
    Hocam öncelikle hayırlı olsun aliexpresten gps ucuza getirebilirsin bi sim kart takarsın olur biter ama senin canından önemli bise yok bana kalırsa ne kadar cam güvenliği için ekipman varsa hepsi alınmalı malum istanbul yani burası tabi bütçe önemli fakat bunun için bütçe zorlanmali

  8. #8
    montanaturne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2018
    Motosikleti
    CB250R
    Hayırlı olsun. Ben de pcx imi satıp, cb250r aldım. Segment daş olmuşuz 😂

  9. #9

    Üyelik
    08 Haziran 2018
    herkese cevaplar için teşekkür ederim


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler