Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Depodaki ufak çizikler

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    10 Mart 2018
    Merhaba arkadaşlar bugün kus pisliğini temizlerken bir anlık aptallık yapıp süngerin sert yüzeyiyle minik ovaladım ve örümcek ağı gibi ufak bi çizik oluştu derin değil belli olmuyor ama ben dikkatli bakınca gördüğüm için sinir bozuyor bu tarz çizikleri nasil geçirebilirim urun önerirmisiniz çizik depoda siyah kısımda pasta cila nedir bilmiyorum teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    27 Mart 2016
    hafif bir pasta ve cila ...

  3. #3

    Üyelik
    10 Mart 2018
    Hangi ürünü alacağım link verir misiniz kusura bakmayın pek bilgim yok

  4. #4

    Üyelik
    27 Mart 2016
    Ürün almana gerek yok,bir oto boyacı 5 dk.da halleder...

  5. #5
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Bir oto kuaför yada boyacıya git, çiziği göster. De ki bu ve bundan azcık daha derin çizikleri gidermek için ince pasta arıyorum birde pastadan sonra boya koruyucu cila lazım ne önerirsiniz de. Önerdikleri ürünü biraz paraya kıyıp al. Nasıl uygulanacağını öğren. Sonra kendine üçbeş tane mikrofiber temizlik bezi edin. Gölge ve serin biryerde işini hallettinten sonra kalan malzemeyi karanlık serin ortamda muhafaza et. En az 2 yl işini görür. Ha bire boyacı bilmemneci gezmez kendi işini kendin görür ve büyük keyif alırsın. Ustasına çiziği göstermeden yapı marketten falan sakın alma, farkında olmadan hata yapar uyumsuz ürün alırsın daha beter hale getirirsin, dönüşü zor ve maliyetli olur.

    Dikkat: ince pastayı uyguladığın alanda parlaklık değişecek ve biraz matlaşma olacaktır, pasta cilayı sıvı ve mikro zımpara olarak düşünebilirsin. Pasta uygulama yüzeyindeki boyayı bir miktar eriterek çizik olan yerlere bulaştırma yolu ile çizikleri kapatır. O neden ile boya koruyucu cilayı ayrıca alman ve uygulaman gerekecektir ki, geniş satıhta pasta uygulanan yerdeki parlaklık farkı ortadan kalksın.
    endmuh bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)