Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tissot T-Race Moto Gp Limited Edition Kol Saati

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500


    T-Race Moto GP Limited Edition 2018 Baselworld saat ve mücevher fuarında görücüye çıktı.

    Tissot tarafından tasarlanan veüretilen Replika saat farklıbir konsept saat olma özelliği taşıdığı için sadece bu yıla özel ve sınırlısayıda üretiliyor. Moto Gp adını taşıyan dünyanın en prestijli motosikletyarışlarının da katkısıyla üretilen saat motosiklet kullanıcılarına hitapedeceği kadar fuara katılan herkesi kendisine haran bırakacak. İsviçre merkezlisaat üreticilerinden biri olan ünlü Tissot markası, herkesçe bilinen kaliteli ve moda ikonu saatlerinin yanı sıra sporaverdiği destek ve spordan ilham alan tasarımlarıyla da beğeni toplamayıbaşarıyor. 1800’lü yılların son yarısında kurulan Tissot Saat yıllar içerisinde oldukça gelişerek bugünkü markadeğerini oluşturmuş. Polikacılardan sanatçılara kadar birçok insanın beğenisialmayı başararak modaya yön veren etasaat markalarından biri olmuştur. Sporla bağlantısı olan saat tutkunlarınınvazgeçilmezlerinden olan Tissot markası, birçok organizasyona da resmi sponsor olmaktadır. Avusturya FutbolLigi, Bisiklet Dünya Şampiyonluğu gibi Moto GP’ye de sponsor olan Tissot tasarımlarını bu spor dallarıile eşleştirerek unutulmaz seriler ortaya sunuyor. Nicky Hayden, DanicaPatrick, Thomas Luthi gibi dünya çapında sporcular tarafından tercih edilen Tissot replika saatleri kalitesine ne kadar güvenildiğini deispatlamış durumda. Farklı tasarımlarıyla göz dolduran Tissotu’un en son ürettiği şaheseri ise sınırlı sayıda üretilenT-Race Moto Gp Limited Edition

    MotosikletlerinBileklerdeki Varisi
    Motosiklet sporu Moto Gp’den esinlenilerek tasarlanmış Tissot T-Race Moto GP Limited Edition motosiklet âşıkları için özel olaraküretildi. Her yıl olduğu gibi bu sene de organizasyonun anısına sınırlı sayıdaüretilecek olan serinin Rolex replika saatler tutkunu motocrosscular tarafından çok sevileceğidüşünülüyor. Erkek aksesuarları arasında en sevilen markalardan biri olaraksaat üretimi yapan Tissot hazırladığı lüks tasarımlarla erkeklerin de takabileceği, mücevher kadargösterişli Rolex replika saatler dizayn ediyor.Kronograf özelliği ile sporcuların gözdesi olacak Tissot saatin özellikleri ise saymakla bitmiyor.
    43 mm genişliğinde 12,7 mm eninde kasa boyutlarına sahipsaat maskülen görünümüyle oldukça havalı duruyor. Paslanmaz çelik kasa üzerinekazınmış T-Race yazısı ve pembe altının siyah ile eşsiz uyumu saate bakıldığındagöze çarpan ilk özellikler diyebiliriz. Fren balatalarından ilham alınarakhazırlanmış saat, çerçeve etrafındaki koruyucu taç ile fren diskleriniandırırken büyük boyutlardaki tarih penceresi saate inanılmaz bir çarpıcılıkkazandırıyor. T-Race Moto Gp LimitedEdition bu yönüyle gösterişli saat severleri kendine hayran bırakacağabenziyor. ETA G10 Kuvars kronograf ile donatılmış saatte kasanın arka yüzünde Tissot ve Moto GP logosundan oluşan bircam kask bulunuyor. Spor yaparken dış mekân kullanımlarında rahatlık sağlayansaatin 100 metreye kadar suya dayanıklı olması da onu oldukça değerli yapıyor. Eta saatler kadranına baktığımızda oldukça hareketli bir ön yüzolduğunu görüyoruz. Siyah zemin üzerinde beyaz ve pembe altın kullanılarakyazılmış rakamlar ve saatleri göstermek için konulmuş şekiller okunaklı birkadran ortaya çıkarmış.

    Sokaklardaki motosiklet ve hız tutkusunu yanınızdahissetmenizi sağlayacak T-Race Moto GpLimited Edition tematik tasarım özelliklerinin yanı sıra otomatik kronografve az enerji harcaması ile de çok başarılı bir tasarım. Mekanik enerji ileçalışan saatin güç ömrü tam kapasite çalıştığı zaman 45 saati buluyor.
    Tissot her yılsponsoru olduğu Moto GP yarışlarından ilhamla ürettiği bu son modelde erilsiyah görüntüyü pembe altın rengi ile birleştirerek görkemli bir tasarım ortayaçıkarmış. Pembe altın renkli kasa, siyah kadran ve siyah kauçuk kordonlar yinepembe altın renginde titanyum kelepçe ile tamamlanmış. Kaliteli saatlerin yanısıra kullanışlı ve şık olmaktan da vazgeçmeyen Tissot, sporla iç içe olan bir marka. Eta saat üreticileriarasında ise tasarım harikası ürünleri uygun fiyatlarla piyasaya sunmasıylabiliniyor.
    2018 yılında Moto GP anısına tekrar ortaklaşa bir tasarımortaya çıkaran Tissot, T-Race Moto Gp Limited Edition adınıverdiği Replika eta saatleri çok şokbir motosiklet kaskı görünümüne sahip saat kutularında satışa sunuyor. Moto GPmeraklılarının çok beğeneceği saat diğer sürümlerle benzer özellikler taşısa datasarımı ve daha erkeksi görünümüyle onlardan ayrılıyor. Sadece 8.888 adetüretilecek olan Tissot, T-Race Moto Gp Limited Edition 750dolardan satışa sunuluyor.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    11 Eylül 2012
    Şehir
    Türkiye
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Zamanında hanıma hediye diye bir çuval para verip aldığım saatin hazin sonu geldi aklıma. Sadece süs eşyası.

  3. #3
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Ben saatten hiç anlamam kullanmam da şu saatle janjanlı ledli ışıklı çin işi saati yanyana getir gider çin işi saati alırım :D
    drtayfun bunu beğendi.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)