Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

FUAR Günlüğü..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 2019
    düşünün fuarda motul c2 zincir yağını adam 50TL'ye satıyor, allah belanızı versin diyorum, piyasada 40TL'ye satılıyor, insanları aptal mı sanıyorsunuz, oraya getirip fuara özel indirim yapmayacaksanız ne diye oraları işgal ediyorsunuz.

    impactec sırt, dirsek ve omuz koruma aldım tam 170TL para verdim, almak zorunda olmasam kesinlikle daha beklerdim fuara özel dedikleri, dirseklik ve dizlik korumaları piyasada 50 tl'ye bulabiliyorsunuz bir tek sırtlık beni cezbetti çünkü piyasada 100tl en ucuza bulabilmiştim, 40tl toplamda indirim pek büyük bir fuara özel indirim olmasa da en azından piyasadan ucuz diye aldım, yani her şey şişirilmiş, çoğu ürünlerde indirimler bile hikayeydi. motor fiyatları ise indirim bile yapsalar zaten çok fahişti..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    ..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR 650F
    önceki senelerden öğrendiklerim sayesinde çok rahat bir fuar gezisi gerçekleştirdim.. elimde 1 küçük su ve sabah 10 gibi girip en geç 1 gibi çıktım (ortalık tam curcuna oluyor 12 den sonra) kalabalık olmayınca rahat rahat inceledim dikkatimi çeken motorları.. sizede tavsiyem en erken saatte gitmenizdir.. otopark sorunu dahi olmuyor

  3. #23

    Üyelik
    20 Ocak 2015
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar rs 200
    Alıntı Levent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul'da yaşıyorum ama fuara gitmedim.
    Karman çorman bir ortam.. Gereksiz buluyorum artık.
    Her zaman gittiğin için abi benim yaşım 22 daha nasip olmadı fuara gitmek. Can atıyorum fuar için inşallah seneye askerlikten sonra

  4. #24
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Tee Antalya'dan kalkıp fuara gelmişsin. Ben metro ile 40 dk mesafede olmama rağmen gitmedim. Çünkü bu manzarayı geçen yıl görmüştüm. Anca motoru sıfırlayacağım zaman model bakmaya giderim, ona da daha 5 sene var. Alışveriş yapacaklar bir hafta daha beklesin. Satıcılar malları dükkana geri yerleştirip " satılmadı laaaa" dedikleri zaman gerçek indirimler başlıyor satıcıların internet sitelerinde.

  5. #25

    Üyelik
    15 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R25
    Nedir sizin milletle derdiniz fuarla derdiniz ne kadar böbürlenip kendinizi üstün görüyonuz, insanları bu kadar küçümseyip şu apaçiydi bu böyleydi şu şöyleydi, her insanın bileğisin bir değil konuşma şekli bir değil yaşadığı ortam çevre vs. bir değil, kalabalıktı motora bakamadık şunu edemedik bunu edemedik, kimse biyerinden laf uydurmasın evet fuar kalabalıktı fakat 2 dakika beklerseniz istediğiniz motora bakabiliyorsunuz ve geçen seneki gibi mankenler yoktu ne Honda da nede Yamaha da çünkü minili güzel manken olunca insanlar sırf foto çektirmek ve foto çekmek için başına üşüşüyordu. Kendinizi üstün görmeyi bırakın artık her sene aynı tarz konular işine gelmiyormu gitme kardeşim. İsterseniz size özel bir gün yapsınlar veya loca ayırsınlar siz oradan incelemenizi yaparsınız. Elit ve kültürlü kişilerin girdiği ayrı bir yer yani sizlerin girebileceği.. ne dersiniz ?

  6. #26
    _chaotic_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2015
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsterseniz size özel bir gün yapsınlar veya loca ayırsınlar siz oradan incelemenizi yaparsınız. Elit ve kültürlü kişilerin girdiği ayrı bir yer yani sizlerin girebileceği.. ne dersiniz ?
    Bak bu iyi fikir. Eyyy motor dünyası duy sesimizi

  7. #27
    bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2015
    Vip girişi var fuar ilk açılış gününde.ilk saatlerinde.

  8. #28

    Üyelik
    15 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R25
    Alıntı bindiregandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vip girişi var fuar ilk açılış gününde.ilk saatlerinde.
    Yok bizim elit ve kültürlü beyler onuda beğenmez, beleş olacak beleş..

  9. #29
    Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2007
    Şehir
    Dünya
    Hem motorsiklet hemde bisiklet kullanıcısı olarak bu fuara gittiğimde her standı dolaşıyorum.

    Öncelikle güvenlik gerekçesiyle araçların parkına müdahale edilmesi ve bariyerlerle girişin kapatılması oldukça saçmaydı.Araba ile gittim ve cuma günü gitmeme rağmen iş-parkta, en ücra noktada güç bela yer buldum. O soğukta 2 km kadar yürümek zorunda kalınca sinirlerim bozuldu ve girişte güvenliklere öyle bir bağırdım ki , girdikten sonra 2 güvenlikçi olay çıkartma ihtimaline karşın beni 10 stand kadar takip etti.

    İçeri dedektörlü kapıdan giriyorsunuz ama kamp malzemeleri satan Nurgsaz firmasının standından dolu kamp tüpü , av bıçağı veya balta satın alıp , bunlarla içerde elinizi kolunuzu sallaya sallaya dolaşabiliyorsunuz. Bunu görünce gidip kapıdaki güvenliğe bir daha bağırdım.Ama bu sefer peşindem takip eden olmadı.

    Harley Davidson , Triump , bmw Vb motorsiklet markaları olmayınca fuar oldukça cücük bir hale gelmiş. Bu durum sadece motorsiklet stantlarında değil aynı zamanda bisiklet stantlarında da böyleydi.Bir kaç akülü model harici , bisiklet stantlarıda içerik olarak yetersizdi.

    Fuar da en beğendim ürün , bebek arabalı bir bisiklet oldu.



    Bebeği olan üye varsa , bu ürün tam onlara göre. Üç tekerlekli olduğu için devrilme riski yok. Ayrıca bebek arabası kısmı bisiklet gövdesinden ayrılında arkadaki küçük bir tekelek açılıp , bebek arabası yine üç tekelekli oluyor. Üstelik disk frenleri olan bir bebek arabası.Aynı firmanın , çok benzeri birde market arabası gibi kullanılan modeli var. Ürün bisiklet gövdesinden ayrılıp asansöre sığabiliyor. Evlere servis yapılan bir işi olan üyelerimiz varsa bence bunları mutlaka değerlendirsin. Firma ürettiği bütün modellere istenirse akülü motorda takabiliyor.

    http://bvgteknoloji.com.tr/



    Eski MC clup kurucu üyesiyimdim. Ortada dolaşan , kendilerine ayrılmış stantlarda bekleyen, MC , Rider clup , Brotherhood clup ve benzeri oluşum üyelerini görünce bir gülme krizine girdim. Bu tip klüpler ve oluşumlar, genelde fuarlada ,kluplerini veya oluşumlarının amacı her ne ise , onu anlatmak ,tanıtmak ve üye kazanmak için stantlarda dururdu.Falat bunlar dahi canından bezmiş gibi deri giymiş ağır abiler modunda , kös kös oturuyorsa ,( Belkide cuma günü olduğundan tam bütün üyeleri katılım ağlayamadı ) Bence bundan sonra yapılacak olan motosiklet fuarı veya fuarları bundan iyi olmaz. Yani eski fuarların ortamını bir daha yakalayamaz. Seneye ve ondan sonraki senelerde yapıalacak hiç bir fuara gitmem artık.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)