Motorundan memnun olanlar markalari alalim / benim gibi basi belada olanlar sizde
-
Valla ben bir kac ay önce bmw g310r aldim hayatimda aldigim en kaliteli makina sözde hemde sifir aldim ama motor sogukken egzozda zirilti var debriyaji cok yukarda kavriyordu ayarlamak icin biraz ugrastim bu sefer de debriyaj manetinin orasi zirliyor ve bu olay acayip moralimi bozdu.
Bu zamana kadar hep cinliye binmistim ve cinliler her gün ariza verirdi simdi alm*nyada yasiyorum alm*n motoru aldim gene sikinti sizde durumlar nedir benim gibi her aldigi basina bela olanlardan misiniz yada var mi söye sorunsuz makinesi olan ?
Reklamlar
-
bu çinli bi tek bizde arıza vermiyor :D 80 binden selamlar motor tek silindirli ise biraz titremesi normaldir bu arada
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
bu çinli bi tek bizde arıza vermiyor :D 80 binden selamlar motor tek silindirli ise biraz titremesi normaldir bu arada
nice 80 binlere motorun markasi mh drift dimi
-
devrimkr adlı üyeden alıntı
nice 80 binlere
motorun markasi mh drift dimi
aynen evet
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
NC 750x dct 2015 de aldım şu anda 64 bin oldu rutin bakımlar 0 sıkıntı daha ne olsun
-
kanuni gt 170 r modeli motosiklet var 3 bin kilometreyi aştım neredeyse hep şehir içi motordan kaynaklı hiç sıkıntı yaşamadım üstelik yakıtından ve performansından çok memnunum 100 km de 2.8 L yakıyor. kaldı ki motor bloğu cg blok yedek parça sıkıntısı yok herşey mekanık sorun çıkaracak çok az parça var ve sorun çıkarmıyor. kendi hatam ile iki kere fren manetini değiştirdim 12.5 lira verdim fren manetine takması ile beraber 15 lira alıyor usta :D daha ne isteyeyim ben bu motordan :D şu anda 17 bini geçti yağ yakma en ufak yağ eksiltmesi yok. japona fan boyluk yapıp çinliyi yerliyi hintliyi yerip pazarı japonun tekeline verenlere selam olsun :D hal boyle olunca japon isyediği fiyatı çekince de kimse sızlanmasın adamlar Türkiyede japon takıntısının olduğunu bilip vazgeçilmez görüyorlar kendilerini.
olukça uzun oldu kusura bakmayın :D
-
Yakalamışken sorim orda servisler nasıl?
-
nicksizbro adlı üyeden alıntı
Yakalamışken sorim orda servisler nasıl?
Alm*n markalarin servisler fena degil fransiz ve Italyan markalarin servisler rezalet ama yabanciysan her yerde bazen seni basindan def etmeye calisan servis sorumlusu oluyor ben arabamda yani reno da cok yasadim en son ana servisi aradim yapmasaniz arabami servisin önünde yakarim deyince yaptilar benim simdiki motoru da oturdugum yerden 100 km uzak bir yerden aldim satis temsilcisi cok iyi bir Adam Polen vaktin olunca ugra hallederiz olmadi yeni egzoz ve manet getiririz dedi bayagi ilgilendi yani bakalim insallah bmw Renault gibi cikmaz
-
japon al japon
-
2014 cbf im var 66000 de aldım 69000 e doğru gidiyorum. Daha tık yok. Benzin ve yağ harici bi para harcamadım. Tek sıkıntım biraz az gidiyo. O yüzdeb pulsar alacağım.
-
konu güzel. bende kymco agility 125imden memnunum. çekişi torku bu fiyattaki bir scootere göre çok güzel. 2 bin liraya aldım bir ay evel.
-
tvs apache rtr150 2016 model 300km yaptım henüz şuana kadar gayet memnunum iyiki bunu almışım diyorum
-
superlight 200 fazlasıyla memnunum. 12500 km 0 sorun.
-
Crypton,2014 52bin km´de.15binde aldim baya hesapliya geldi.
Motordan ciddi anlamda memnunum.
yağ,buji,balata hariç isteği yok,kursağinda benzin varsa afrikaya bile götürür.
2 ay evvel xmax250´yi sattim,orta seviyede memnundum.
Yanina,abisi olan inazuma bakiyorum.hesapli denk gelse alacağim,yari mezar,yari piyasa fiyati olabilir.para canlı hazir.
-
Memnun olanlar yazsınlarda Benim gibi motor alma arayışında olanlara fikir olur
-
Ybr 125 o bozulmuyor ama ben söküyorum sağını solunu
-
Honda 500R sahibiyim. 11.000 kmde aldım şuan 19.000 oldum
8.000 km sürede bir kere yolda kalmadım.Bakımları serviste yaptırdım.
Artıları
+ABS
+Honda kalitesi
+0-100 4.9 saniye
Eksileri
-Satarken sıkıntı çıkartabilir
-R25cilerin ben seni geçerim muhabbeti
-Fiyatı 2017 model 30.000 üstü, piyasaya göre pahalı
-
Motorum Pulsar rs200
20000 devirdim maşallah sıfır sıkıntı bakımlarını zamanında yap benzini koy istedin yere git az bişey titreşim var her motorda olduğu kadar yeri geldi eşşek gibi bindim yeri geldi gazladim yeri geldi temiz temiz sakın kullandım maşallah hic yolda bırakmadı
-
Kullanımına ve motora bakmana bağlı.sym symphony scooterim vardı hiç şikayetim olmadı.bajaj pulsarım vardı hiç şikayetim olmadı.şu an r25 im var durum hala aynı hiç şikayetim yok.ama keşke biraz daha az yaksaydı diyorum son benzin zamlarından sonra.gözüm gibi baktım hepsine sattığım hr motordada hayır duası aldım.zengin biri değilim hunharca kullanıyım motorumu.en kalite yağı kullandım asla motor ısınmadan yüklenmedim asla benzinin son damlasına kadar kullanmadım.ufak detaylar büyük fark yaratabiliyor.tanıdığım bir bisikletcinin tayvan malı marka bir motor ile 250 bin km yaptığını kendi gözlerimle gördükten sonra herşey mümkün
-
Bende RKS TİTANİC 150-S Var tipi çok iyi özelliklerde yan taraflardan
agresif kullanıyorum 0 aldım şuan 1200 kilometrede 700 civarında gaz telini kopardım dahada sorun çıkmadı
Tek sorunu arka lastiğin ciddi naylon olması mh drifte mr vultureye asya eleganta sahip oldum onların lastikleri bundan iyiydi arka frene azcık dokunsan arka kitleniyor ve kaymaya başlıyor ben gibi aksiyon arayan varsa alsın derim güzel motor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)