Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hırsızlarla mücadele

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    01 Kasım 2017
    Motorsiklet hırsızları ile ilgili neye baksam sadece şu kilidi alın caydırır ,kapalı otoparka koyun caydırır gibi şeyler okuyorum fakat kimse mücadele etmiyor.

    Mesela kimse faturasız ucuz yollu yedek parça almasın ,2.el motorsiklet alırken şase no yu ruhsatla aynı diyemi kontrol etsin.

    Kortejler düzenlene bilir her yerde ve gerekli makamlara dilekçe yazılabilir bu kadar grup var toplanın hiç yoktan bir çaba sarf edilir yarın sizide bulur.Motor camiasının %1 i kadar kişi sayısı olmayan hırsızlar bu camianın üyelerinin en korkulu rüyası , kazık fiyatlara kasko yaptırılıyor sırf bu hırsızlık için.

    Zaten çoğu kişi iplemicek biliyorum o evlatları gibi sevdikleri motorlarındaki çalınıncada dert yapacaklar veya sanki yapınca bir halt olacak diyenlerde olucak sen yap belki olur bunlardan 5 kişi azaltsan 5 kardeşinin motorunun çalınmasını engellersin olmazsada hiç yoktan çabaladık dersin.

    Kaskon olsa bile senin emek ettiğin ve gözün gibi baktığın mala el kolunup çalınıyor günlerce uğraşıyorsun bu gün motorunu çalan yarın evine girer hiç bir şey yapmıyorsan gir bimer’e yaz.

    Hatam varsa affola.
    birbilent bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2014
    Şehir
    -
    Motosikleti
    DUKE 200
    Bimere yaz, kampanya imzala, kortej yap... Birsey oldugu yok. Her bariyer sebebli can kaybinda imza toplaniyor mesela ardi arkasi yok.
    Yine olmayacak. Bireysel mücadele etmeye etmeye ugrasiyoruz biz.

  3. #3
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    örneğin mt25 beş bin lira olsa (5.000) dileyen herkes kolayca alabilse, ikinci eli otomatikman 2.5 - 3.000 lira falan olur. böylelikle insanlar motor çalmak için çaba sarfetmez. ucuz nasıl olsa. yedek parçası da ucuz olur. parça için de çalınmaz.

    malın değerini düşürerek hırsızlığın önüne geçebiliriz.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)