Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Garantiden düşer mi?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    daghas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2012
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    Mondial 150 MCX
    Arkadaşlar resmi bilgisi olanlar cevaplasın lütfen bence şöyle olmalı gibi yorumlar istemiyorum. Sıfır km. de mondial xtreme aldık. Biliyorsunuz croslarda iç şamriyel olayı var. Lastik patladı yetkili servisine götürdük uğraşmak değiştirmek istemedi. Elimde iç lastik falan yok dedi , başka yerden bulup aldık getirip verdik bu buna olmaz dedi. Halbuki birebir ölçülerinde idi. Herneyse müşteri hizmetlerini aradık dedik bu adam lastiği değiştirmiyor dedi yetkili servis dışı bi yerde değiştirtirseniz garantiden motor düşer. Dedik 2 nci servis 20 km uzakta lastik patlak nasıl götürelim servis değişmiyor yok efendim serviste değiştirmen lzm motor garanti dışı kalır falan üsteleyince seninde servisininde modunda düş lan o zaman demek zorunda kaldık garantidende soru şu. Dağda kaldım , şehir dışındayım , yabancı yerdeyim , yol bilmem iz bilmem , yada köy gibi bi yerde lastiği tamir ettirmem lazım. Ne alaka lastiğe başka bi yerde yama atılırsa yada şamriyel değişimi yapılırsa garantiden çıkar olayı , bu doğru bi olay mıdır , ustalar yazsın cvp bekliyorum , saygılarımla.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2011
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Mondial normalde garanti kapsamina sokuyor mu ki Bin takla atiyor her durumda garantiye sokmamak icin bence hic takilmayin
    viper17 bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    09 Mart 2017
    Birebir ölçülerinde olan şamyelden taktırın istediginiz yerde.Servise gitmelik bir durumunuz olursa daha sonra bir zamanda lastiklere dokunulmadıgını söylersiniz.Zaten garantiye sokacağiniz durumlar motor arızası olur en fazla.Onun dısındaki ufak şeyler için hiç gitmeyin bile.Masrafı çok tutacak şeylerde götürürsünüz

  4. #4
    54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Şubat 2013
    Şehir
    Sapanca
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Lastik değişiminin garantiyle ne alakası var. Lastik, balata, debriyaj garanti dışında işlem görür diye biliyorum. Çünkü aşınması muhtemel parçalar garanti vermezler.

  5. #5
    mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2009
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Etkilemez garantiyi lastik olayları

  6. #6
    K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2015
    Mondial gibi bir motorda garantiyi düşünme.

  7. #7
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Ama o kadar kapsamli ve kaliteli bi garanti icin degmez mi sizce de? Sonucta korumak istiyorlar kaliteli urunlerini ve degerli musterilerini. Sonucta koskoca Mondial garantisi, bi Honda veya BMW garantisi degili ki? Honda'nin umrunda degil lastigi nerde degistirdigin... Fasulye garanti sonucta.

  8. #8
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2015
    Motosikleti
    turuncu
    servisle ne işin var? götür bisikletçiye değiştirsin ya da yama yapsın.

  9. #9
    daghas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2012
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    Mondial 150 MCX
    Arkadaşlar götür yada götürme olayını aştık adam servisini arayıp neden değiştirmiyorsun müşterinin lastiğini diye soracağına bizim garantiyi kapadı. Lastiği zaten başka yerde değiştirmek zorunda kaldık. Benim soduğum şey şu , lastiği başka yerde değiştirmek motoru garanti kapsamından çıkarır mı ? Adamlar çıkardılar.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)