Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Aydın 1. Jan. Er Eğt. Tab. Komutanlığın'da Bugün Vatani Görevime Başlıyorum.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hayko5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ağustos 2012
    Şehir
    İskenderun
    Motosikleti
    V-Twin Café racer
    Öncelikle herkese iyi forumlar, güzel sürüşler diliyorum. Uzun zamandır aranızdaydım ne kadar sessiz sedasız olsam da. 24 yaşında keçınılmaz son olan askerlikle bugün tanışıyorum ve şunu belirteyim vatani görevimi gurur ile yapıyorum. Uzun zamandır ekonomik sıkıntılarımdan dolayı motorsuz kaldığım için forum da pek sessizdim uzaktan takip etmek dışında pek bir şey yaptığımı söyleyemem. Nasip olursa askerden sonra kaybettiğim uzvuma tekrar kavuşacağım uzvum diyorum çünkü motorsiklet bizim bir parçamız, Rahmetli Barkın abimizinde dediği gibi ondan herşeye rağmen vazgeçemeyiz.

    Şu an Aydın'dayım yaklaşık 1 saat içerisinde teslim olmuş olacağım. Ara Ara daha sonra buraya düşecek dostlarım için bilgi paylaşımı yapmaya çalışacağım.

    İyi dileklerde bulunan bütün herkese teşekkür ederim. Her gencin kısa dönem veya uzun dönem olarak şartları uygun olmadıkça geleceği yerdir. Ben biraz şanslıyım sanırım kısa bir araştırma ile bulduklarımı aktaracağım ara ara da bu bilgileri deneyimlerle tazelemeye çalışacağım.

    Yerel halk askeri seviyor fiyat indirimi vs yapıyorlar zaten tipten ve avel avel gezmenizden asker olduğunuzu anlıyorlar 10-15 kişi bakar mısın asker misin " Yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı?" diye çevirdi sağolsunlar yol yordam gösterdiler Ege halkı işte varolsunlar.

    Bölük komutanı ile arkadaşlık yapan bir dayım öğleden sonra teslim ol rütbeli yok bugün askerler var çalıştırırlar seni yorulma git gez dedi, yoksa büyük ihtimal şimdi teslim olmuş çöp topluyordum kim bilir. Onun haricinde dayıya şartlar nedir dediğim hiç bir yere benzemez rahattır burdan doğuya asker çıkmaz Ege'ye dağıtım yapılır burdan Turizm Jandarma çıkıyor burdan çıkanlar diyerek gönlüme su serpti. Doğu çıksa da razıydık ama olsundu.

    İlk defa gidecekler bilginiz olsun Otogar şehir dışında 1 numaralı beyaz araçlara biniyorsunuz asker olduğunuz için 1.50TL ücret alıyorlar daha sonra Şehir merkezi olarak tahmin ettiğim geniz havuzlu boş fışkiyeli "Bkz: http://www.sozcu.com.tr/2013/gundem/...-kirdi-383146/" bir alanda indiriyorlar. Orda ki durakta bahsettiğim dünyalar tatlısı dayı var sandalyesinde durak yanında oturur otobüslerle ilgileniyor görevini tam olarak anlayamadım. Ordan'da 2TL karşılığında 9 numaralı beyaz araçlara binip direk komutanlığın önünde iniyorsunuz.
    RoofRoof bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2007
    Şehir
    İstanbul
    Hayırlı teskereler

  3. #3

    Üyelik
    09 Temmuz 2017
    Şehir
    Bakırköy İstanbul
    Motosikleti
    HondaCRF250Ralli
    Allah yar ve yardımcın olsun.

  4. #4
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2013
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Hayırlı olsun aslen nerelisin


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)