Öncelikle ayrı topice actığım için ozur dilerim ama umarım Shalter almak isteyenlere bir nevi fikir verir.
İlk motora bindiğimde dikatimi çeken çalıştıtırken jigleyi cekmek zorunda kalışım.Motor sıcak olmadığı zaman jiglesiz calışmıyo.Motorun hızlanması nispeten güzel ama hızlandığınızda sebebini anlıyonuz çünkü vites araları cok kısa o yuzden motor hıza kalkmıyo(1500km de yeni sibop ayarı yapılmış halde 100km hız gordu düzlükte)Bir şey denedim.motoru 5. viteste 35-40 km hıza kadar bayılttım ve gaza yüklendığımde motor uctu gitti.Yani anlaycanız ya . vitess lazım yada dişlilerle oynamak.Konfor ve yol tutuşu hoşuma gitti ama yüksek devirde titreşim biraz can sıkıyo.Frenleme kabiliyeti iyi ama arka fren pedali çok geride ve ayağimin ucuna değil ortasına oturuyo.Vites geeçişleri şu an sert biraz ama zamanla düzelir.
Ustadan öğrendiğime göre motor parçaları titan ile neredeyse aynıymış ama aynı kaliteyi verirmi bilinmez ama bana göre çin malları standartlarına göre biraz iyi geldi
*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************