Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Trafikde çakar lamba magandalığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    20 Haziran 2013


    Vide nedense ilk linkte gözükmemiş


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    altora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Kasım 2012
    Alıntı Kızıl pars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arkadaşlar muhtemelen koruma görevindeler,
    yani gizli bir görevden ziyade sivil görevdeler.
    Kılık kıyafet bence onu gösteriyor.

    Diyelim ki bu arkadaşlar bir koruma görevindeler ve mesela bir bakanı koruyorlar.
    Muhtemelen vaktinde çıkıp görev yerinde olmadıkları için çakarları açıp akıp gidecekler.
    Peki böyle bir hakları var mıdır?

    Karşılamaya gittikleri gelen bakan hanım ya da bey,
    muhtemelen bir açılış, kapanış, konuşma yapmak için geliyor ve pek çok propoganda konuşmasını da cebine koymuş.
    Peki koamu kaynakları yaptığı görev gezsisinde partisini öven konuşmalar yapma hakkı var mıdır?

    Daha yukarı doğru gidelim mi? Gerek var mı?
    Balık nereden kokuyordu?
    hayal gücü buna denir işte... muhtemelen...
    muhabbeti demleyelim...

  3. #23
    enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mayıs 2013
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Geçen hafta istanbul'a gittim.

    Gerçekten çakarlı arabalar ciddi sıkıntı. 3 şerit kapalı, emniyet şeridine 1 motor zor sığıyor. Ama çakar lambalı, sivil plakalı siyah audi açmış çakarları, polis kornasıyla birlikte trafiği hallaç pamuğuna çevirmekle meşgul. Her saniye o kornaya basıyor olması ciddi bir rahatsızlık veriyor.

    O aracın polis aracı olup olmadığını kim nerden bilecek? Belki bir hırsız taktı, polisten kaçıyor? O yüzden sivil plakalı ama çakar lambalı bir araca bende yol vermezdim. Çünkü onu takması yasak. Videodaki polis işini yapmayıp, o sivil giyimli polislere ceza kesmediği için şikayet edilirse muhtemelen ceza alır.

    (tabi ben motosikletli olduğum için fıtı fıtı geçtim gittim ağır adımlarla. 10-15 dakika geçince, trafikte iyice açıldıktan sonra yanımdan son sürat geçti gitti o audi.)

  4. #24
    S3cond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2016
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Honda
    En iyi polis emekli polistir.gerisi egoist artist Karşısına dişli biri cıkınca kuzu olurlar heleki yeni jenerasyon polisler uzun bir padişahın malum partisinin torpili ile Egm ye doldurulmuştur,çoğunun düşünme ve karar alma yetisi yoktur,askerlik yapmamış 20 yaşında veletlere verirsen 4 bin tl maaş,silah,yetki kazayla adamda öldürür,yannış evlere baskınlar yapıp topa ile eve girip cocuklar katleder,kendi astsubayını askerini sehitte eder, ve sayamadığım neler neler sorun sistemde bu veletlere degil, cahil toplumlarda demokrasi işlemez partizana döner ki yakın zamanda ülkenin içinede bu kitle edecek neyse gene çenem düştü bilişim şubedeki uzun sevdalısı veletler kapımı çalmadan bitireyim.

  5. #25

    Üyelik
    20 Mart 2017
    Üçüncü dünya ülkesi olur böyle şeyler ne olmuş yani.

    bizim sıkıntımız
    kendimizi medeni bir ülke zanetmemiz. Gerçegi kabul etsek ha afrikadan bir kabile devleti ha biz sorun kalkacak ortadan..
    Hukkun üstün oldugunu zanetmemiz mevcut da ise üstünlerin hukuku var..

    Kayıt yapan arkadaşın sansına adeletli bir polis memuru gelmiş , ya digerleri gibi birisi çıkıp denk gelseydi ne olacaktı ...

    Türkiye daha önce önde orta dogu ülkelerinin bulunduğu kralıkların bulundugu gruba atılmak istenmiştir. Rahmetli nur içinde yatsın Batılılara İnönü şu sözü söylemişti""yeni bir dünya düzeni kurulur türkiye de bu düzende yerini alır"" ...inönü bu sözü ile şunu ima etmişti bizi orta dogu ,afrika ülkeleri gibi görmezsiniz demek istemişti, ve o pozisyonada ülkeyi o kadrolar sokmamıştı..

    Şuanda küresel siyaseti takip eden varmı bilmiyorum ama yeni dünya düzeni teşkil ediliyor, avrupa birliğinin viyetnam STA imzaladı ,türkiye Pakistan ile STA imzalamak üzere ZARA şirketler grubu viteynamda 150,000 kişilik tedarik zinciri kurdu bütün bunlar gümrük duvarlarını aşagı çekecek unsurlar, viyetnam ,kampoçya,srilanka bunlar teksitl ihracatında çinden sonra gelen ülkeler tabi birde hindistan var. TR de teksil ile geçinen 4-5 milyon insan var.

    Pasifikte ABD ile çin ende sonunda kafa kafaya girecekler o da kaçınılmaz gözüküyor..

    Çokta ekonomi ile dünya meseleri ile konuyu dagıtmak istemiyorum ama ,2008 deki ABD mortgage krizi ile başlayan dünya krizinden sonra artık kartlar yeniden dağıtılıyor ülkelerin aldığı roller ve pozisyonları degişiyor.

    Burada bizi ilgilendiren nedir dersek?, bizi bir afrika ülkesi bir orta ülkesinin bulunduğu bloga konuma konumlandırılmış olmamız ve masada ki oyuncumuzun üzülerek malesef ki oyunu çok çok kötü oynaması ,oraya dogru gitigimizidir.

    Bu video ile ne alakası var derseniz medeni ülkede böyle vakalar görmez iken , artık sıklık ile polat alemdar tipli resmi görevlileri sıklık ile göreceksiniz kendilerini herşeyin ve halkın üzerinde gören hem yargıç hem cellat, hem polis zaneden..

    Ne diyeyim allah sonumuzu hayır etsin ,

  6. #26

    Üyelik
    20 Haziran 2013
    Video neden gözükmemiş ilk mesajda


  7. #27
    Merdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2015
    bu yanlış kullanımı bile hükümet destekçisi olduğu için savunacaklar var, bütün problem de bu zaten.

  8. #28

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı xepenias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu görev kağıdı ne ? Nasıl birşey o ? Adamın cebinde kimlik, altında resmî polis otosu var ve bu adama vatandaş görev kağıdı soruyor. Çok bilgili olduğunu zanneden abimiz her kim ise hakkında birde Polisi ifşa etmekten işlem yapılmalı kamera kaydını bu şekilde yayınladığı için.
    Aynı videoyu izlemedik sanırım. Adam diyor ki hem kimlik göstermemişler hem de anladığım kadarıyla araç polis otosu değil. Polis aracı değilse sırf çakarı var diye de kimse kimseye yol vermek zorunda değil. Zaten yolda trafik akıyor, sen ne diye emniyet şeridinden kastırıyorsun ? Ayrıca bu adamların çoğu zaman hiçbir görevleri olmamalarına rağmen sırf trafik sıkışık diye çakar kullandıklarına eminim. Polisin ifşa edilmesi ne demek onu da anlamadım ? Sokakta görmüyor muyuz sanki polisleri ? Adam çok bilgili veya değil de öbürlerinden daha medeni olduğu kesin. O işin içinde kamera olmasaydı adama köpek muamelesi yaparlardı. Polise artistlik diye bir suç varmış, onu öğrendik bu videoyla...
    bursalıali bunu beğendi.

  9. #29

    Üyelik
    05 Eylül 2016
    Emniyet genel mudurunun bile emniyet serinini kullanmadi bir ulkede, baskalarinin kullanmasi yasalarin islemediginin isaretidir.
    Bazi arkadaslar haksiz bulmus ama videodaki arkadas hakli.
    Bu sebeble kendisini cok taktir ettim.

  10. #30

    Üyelik
    14 Temmuz 2014
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    Öncesi muhtelif motorlar :) Şuan Yamaha YZF R 25
    Kolluk kuvvetlerinin görevini sorgulamak çok doğru değil. Onun o an görevli olup olmamasının hesabını sormak sizi beni ilgilendiren bir durum değil. Çok rahatsız olduysanız 155 e plakayı verir çakar lamba ile emniyet şeridini meşgul editör diye ihbarda bulunursunuz. Emniyet mensubu arkadaşlara biraz daha yardımcı olmak gerekir.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

    Alıntı S3cond adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En iyi polis emekli polistir.gerisi egoist artist Karşısına dişli biri cıkınca kuzu olurlar heleki yeni jenerasyon polisler uzun bir padişahın malum partisinin torpili ile Egm ye doldurulmuştur,çoğunun düşünme ve karar alma yetisi yoktur,askerlik yapmamış 20 yaşında veletlere verirsen 4 bin tl maaş,silah,yetki kazayla adamda öldürür,yannış evlere baskınlar yapıp topa ile eve girip cocuklar katleder,kendi astsubayını askerini sehitte eder, ve sayamadığım neler neler sorun sistemde bu veletlere degil, cahil toplumlarda demokrasi işlemez partizana döner ki yakın zamanda ülkenin içinede bu kitle edecek neyse gene çenem düştü bilişim şubedeki uzun sevdalısı veletler kapımı çalmadan bitireyim.
    Terbiyesizliğin gereği yok. O 20 yaşında velet dediğin adamlar beşiktaş 'ta canlı bombanın üstüne atlayıp şehit oldular...

  11. #31

    Üyelik
    20 Haziran 2013
    Bugun bi motorcu arkadaş yapmış emniyet şeridindeyiz reflektorleri koyduk bu araç yakmış çakarları siren çala çala üzerimize geliyor..

    Arkada oturan yaşlı birisi kimbilir kim


  12. #32
    redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Kasım 2010
    Şehir
    Turkiye degil
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Aslında şöyle tam iş çıkışı arabayı emniyet şeridine çekip dörtlüleri yaksam mı.. Bu gözler emniyet şeridinde 2 çakarlı aracın yan yana(nasıl sığdırdılar bilmiyorum) tartıştıklarını gördü. En temizi sol şeride geçiyorum, ayarlıyorum öndeki ile aynı hıza, temizinden gidiyorum. Makas atan sağdan atıyor, onu da hızı ayarlayıp orta şeride gömüyorum, oh mis.

    Bu yaptıklarım araba ile yapılıyor. Motosiklet sürmeyi 2 sene önce bıraktım. Varsın bekleyeyim trafikte, manyağın tekinin ön tamponunda ölmekten iyidir.

  13. #33

    Üyelik
    25 Mayıs 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR650F 2017
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı videoyu izlemedik sanırım. Adam diyor ki hem kimlik göstermemişler hem de anladığım kadarıyla araç polis otosu değil. Polis aracı değilse sırf çakarı var diye de kimse kimseye yol vermek zorunda değil. Zaten yolda trafik akıyor, sen ne diye emniyet şeridinden kastırıyorsun ? Ayrıca bu adamların çoğu zaman hiçbir görevleri olmamalarına rağmen sırf trafik sıkışık diye çakar kullandıklarına eminim. Polisin ifşa edilmesi ne demek onu da anlamadım ? Sokakta görmüyor muyuz sanki polisleri ? Adam çok bilgili veya değil de öbürlerinden daha medeni olduğu kesin. O işin içinde kamera olmasaydı adama köpek muamelesi yaparlardı. Polise artistlik diye bir suç varmış, onu öğrendik bu videoyla...
    Varsayımlar üzerinden konuşacaksak eğer bu adamda kimbilir kamera işin içine girmeden önce neler yaptı diye başlarım bende. Polisin ifşası konusunda da bu adamların hangi görevi yerine getirdiklerini biliyor musun? Belki terörle mücadele ? Yada istihbari çalışma ? Yani kısacası ya adam ifşa edilmemesi gereken bir yerde çalışıyorsa ? Söylemek istediğim şey buydu sadece. Sana birde şunu söyleyeyim, çok çok Eminim ki burada ki çoğu kişi şundan muzdarip olmuş yada birebir şahit olmuştur " aradık Polisi polis mi geliyo 1 saat geçti ". Birde şu var ki bizim ülkemiz de güvenlik görevini yerine getiren görevliler saygı duymamız gerekir hangi şartta olursa olsun bizim için varlar ve ihtiyacımız var.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler