Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MOTOMAX ANKARA'DA İLGİLİ PERSONEL

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Eylül 2016
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Arkadaşlar bugün mağazaları gezdim. Almayı düşündüğüm 2. el bir kaskın sıfırını denedim (çok karşı olan var bu konuya ama tercihim böyle oldu) neyse mont eldiven vs. de baktım onları sıfır düşünüyorum bugün almayacaktım zaten haftasonu parayı alıp alacağım için amacım fikir edinmekti. . Ankara Mototan'a gittim. Öyle kendim gezdim orada kaliteli ürünler var ama ilgilenen felan olmadı doğru düzgün ,bir süre sonra almayacaksan çık der gibi bir izlenim oluştu. Ben açık sözlüyümdür. Kaskı internetten alıcam botu yds'den felan dedim.Eldiveni scoyco alıcam o da sizde satılmıyormuş dedim. Mont pantolon modelleriniz hoşuma gitti onlardan almak isterim dedim.(özellikle pantolon almayı düşünüyorum. Ben bunları dedim diye mi o umursamazlık bi üstünlük tavrı gösterildi bilmiyorum tam. Sonuçta oradan bir şey almak istemesem bunları söylemem ki. Bir bakışlarla hor görüldüğümü hissettim. Allah'a şükür öyle durumum da kötü değil ama temiz 2. el bulmuşken aynı kaska gidip 1200 felan da vermem. Neyse sinirlendim bindim arabaya giderken motomax varmış 500 metre sonra ankara da olup olmadığını bilmiyordum şansa buldum biraz kesinlikle reklam gibi bir niyetim yok. Motomaxi felan da övmüyorum zaten mototandaki ürünler daha üst sekment kaliteli ürünlerdi. Abi içeri gene girdim aynısı olacak sıçtık bu insanlar bana niye yukardan bakıyor bir bok bilmiyorum derken ortadaki genç arkadaş o kadar samimi o kadar güler yüzlü olur. Aynı muhabbeti ona da yaptım. Abi haklısın diyor uygunsa gidip alıcan öğrenci adamsın sonuçta bana önerileri felan çok sağlam çok samimiydi. Ben o mağazadan sırf o adamın samimiyeti için bir şey alacağım. Ve gördüğüm herkese de önereceğim abi. Yani noluyor anlamıyorum ben 2. el bir şey alacağım diye gariban mı oluyorum orada bana laf ediyor xl deneyeceğim diyince internetten alcaksan da alma dar diye kinayali kinayali. Beni memnun etsen montunu alacağım pantolonunu alacağım. Ama yok insanlara saygı yok illa oraya girip diyeceksin ki bende de 1000rr var bana bir arai göster saygı görmek bu kadar basit ne yazık ki. İçimde kalıcaktı atmasaydım. Bu insanlar çalışan mağazanın kalitesini gösteremez ama bunu okuyup da yakın zamanda ankaradan alışveriş yapacaklara personel memnuniyeti açısından (ürünlerini kullanmadım bilmem) motomax'i kesinlikle öneririm. Birbirimize saygımız olmadıktan sonra hiçbir şey olmaz.
    Tekeriniz düz bassın...
    espresso bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ağustos 2011
    Şehir
    Lefkoşa, KKTC
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Personeli iyidir ilgilidir ama urunleri ve sözde garantileri beş para etmez ... 10 aylik botum yirtildi ve ikisi de su aliyor.... aradim ve istanbulu aramami soylediler... onu da aradim... gonderin botu subeye onlar bize ulastirsin... ya ya para iade ederiz yada yenisini veririz dediler... gonderdim... 15 gun icinde haber ederiz dediler...
    Ve yapilan işlem... bottaki söküğü ayakkabi tamircisine diktirmişler ve geri verdiler... bir daha iceri girersem bilmem ne olayim...

  3. #3
    CrazyBullet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2016
    Şehir
    Assen
    Motosikleti
    Honda RCV213, Yamaha YZR500
    Havadan baktılar diye suçlamışsın adamları sen alıngan gününde olmuş olabilir misin?

  4. #4

    Üyelik
    15 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R25
    Keşke banada havadan baksalar her mağazada da bende rahat rahat ürünleri incelesem, yoksa geliyor biri peşinde dolanıyor bi rahat bırak arkadaş nefes alalım..

  5. #5

    Üyelik
    26 Eylül 2016
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Valla olabilir. Böyle normal kıyafet alışverişim olsa insanı bayıyor ama bu işler biraz teknik olunca insan sorduğu soruya mantıklı cevaplar almak istiyor yetkiliden. Bilgi birikimim arttıkça sizin gibi olabilirim heralde.

  6. #6
    weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Haziran 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Almayacaksan niye adamın dükkanına gidip meşgul ediyorsun. Alacağın yerden git dene yada denediğin yerden al.

  7. #7

    Üyelik
    26 Eylül 2016
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Çünkü bir ürünü almadan önce görmem giymem lazım. Farklı mağazaları gezip fikir edindikten sonra içine sineni almak lazım. Benim için 5 10 liranın dahi önemi var. Paramı sizin kadar rahat harcayamıyorum. Vericeğim paraya alabileceğim en kaliteli ürünü almaya çalışmanın daha bir yolunu biliyorsanız ben de aydınlanmış olurum. Pantolon felan denemedim zaten denediğim bir mont bir kask alt tarafı. O mağazaların olma amacı da insanların bir ürünü giyip deneyip beğenirse almasıdır.

  8. #8
    erenedip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2016
    Motosikleti
    mondial znu 125
    mototan oyledir. bugun bahsetmistim hatta. motorumu ordan almistim. adamlardan resmen zorla aldim onlar satmadi. bukadar ilgisiz kendini begenmis personel hicbir sektorde gormedim. daha sonra kask almaya gittim yine ayni elli saat bekliyorsunuz uzak durun
    alp010 bunu beğendi.

  9. #9
    Zato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    xvs 650 dragstar
    Ankara magazasindaki hafifkisa boylu gri honda motosikleti olan arkadas bana da cok yardimci oldu, gercekten ilgili ve yardimsever bir calisan,

  10. #10

    Üyelik
    26 Eylül 2016
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Aynen bahsettiğim kişi oydu. Hondası (CBF 750 mi 500 mi tam bilemedim) var kapının önünde

  11. #11
    DiabloBoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2016
    Şehir
    İSTANBUL-KARTAL
    Motosikleti
    YZF-R25!
    inanmayin viral

  12. #12

    Üyelik
    29 Eylül 2007
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    yamaha yzf r25
    Ankaradaki motosiklet bayilerinin hemen hepsinden alışverişim oldu. Belki ilginç gelecek ama dediğiniz tavrı ilk motomaxta görmüştüm, mototan çok ilgiliydi, ikisinden de bi dünya alışveriş yaptım, ilk zamanlar bu motosiklet mağazalarının ukala tavırları beni uyuz ediyordu. Hemen hepsi aynı, mototan, motomax, hd, ulusan, efe, baydar.

    Şimdi bakıyorumda hiçte öyle değiller, benim anladığım bu esnafın müşteri kesimi belli, haliyle müşteriye yaklaşımları alıştığımız esnaf gibi değil, genelde müşterilerini bir iki alışverişten sonra tanıyorlar, hem müşteri onlara hem onlar müşteriye alışıyor, daha samimi oluyorlar. Birazda klasik Anadolu esnafı şeklindeler, ilk defa karşılaştığı müşterinin üzerindeki kıyafete göre muamele yapılıyor, ye kürküm ye meselesi. Birde bu adamların bir anı bir anını tutmuyor bi gün gidiyorsun ilgi alaka müthiş bir bakıyorsun yüzüne bakan yok.

    Yukarıda yazdığım bu durumu tasvip etmiyorum, yanlış buluyorum ama Ankara'da çok fazla alternatifimiz yok, haliyle benim bulduğum çözüm esnafa umursamadan alışverişimi yapıp çıkmak. Ha şimdi hangisine gitsem baydar bile çok ilgili, ya ben alıştım ya da tanıdıklarından böyleler bilmiyorum, ama büyük ihtimalle ben alıştım.
    gibigibi1985 bunu beğendi.

  13. #13

    Üyelik
    10 Mart 2017
    Niye takıyorsun kafana, istediğine bakıp istediğini alıp almamakta özgürsün. Gir bütün ürünlere tek tek bak, hepsi ile ilgili soru sor. Bir şey olursa ara avukatını, yap ilgili yerlere şikayetini. Eğlencene bak. Bitti gitti. Şu hayatta bu kadar basit konuya kendini strese sokmaya değmez. O dükkanı oraya açıyorsan(hangisi olursa olsun) SS metodu ile müşterilerini memnun edeceksin

  14. #14

    Üyelik
    21 Mart 2017
    Şehir
    SAPANCA
    Oradan mal almayacaksan bile başka yerden alacağını söylemen adamın sana soğuk bakmasına yeterlidir.

    Bir dönem mağazacılık sektöründe çalıştım, insanlar gelip ürüne bakıyordu ve açık açık internetten alacağını söylüyordu bende o zaman incelemenizi alacağınız yerden yapın deyip çekilirdim. Bana göre ayıp bir şey müşterinin böyle demesi. Tamam eyvallah müşteri haklıdır falan zihniyeti var fakat çizgisinide bilmeli. Yani sonuçta o esnada alıcı bir müşteriyi kaçırmakta var boş müşteri ile uğraşırken.

  15. #15

    Üyelik
    28 Eylül 2016
    Motosikleti
    Ramzey Karaca 100
    Alıntı alp010 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çünkü bir ürünü almadan önce görmem giymem lazım. Farklı mağazaları gezip fikir edindikten sonra içine sineni almak lazım. Benim için 5 10 liranın dahi önemi var. Paramı sizin kadar rahat harcayamıyorum. Vericeğim paraya alabileceğim en kaliteli ürünü almaya çalışmanın daha bir yolunu biliyorsanız ben de aydınlanmış olurum. Pantolon felan denemedim zaten denediğim bir mont bir kask alt tarafı. O mağazaların olma amacı da insanların bir ürünü giyip deneyip beğenirse almasıdır.
    (Dostum mesajın alındı sen emin ol.Burada medenice hizmet almayı lüks adleden genişçe bir kitle var...)

  16. #16
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ocak 2013
    uzun süre motosikletle haşır neşir olan biri mağazadan alacaksa bile gider kimsenin ilgilenmesini beklemeden bakar alır. ben hiç selam sabah vermem girerim içeri alacağımı alırım. ne bakmıştınız diye yanıma yanaşanıda bakıyoruz deyip salladıktan sonra bakmaya devam yani biraz agresif olmakta fayda var. iki soru sorsan bişey danışsan dediğin gibi olur çünkü..

  17. #17

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 sl gitti MT 25 geldi
    Sanırım oradaki gözlüklü arkadaştan bahsediyorsunuz ben de geçenlerde eldiven almak için gitmiştim eldiven elime büyük olmustı parmak kısmı ben alacağım bunu dedim ordaki arkadaş ta yok hocam bu eldivenle güvenli süremezsin demişti. Helal olsun çok dürüst çok iyi bir arkadaş.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)