Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

0 dan başlamak

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    19 Şubat 2017
    Merhabalar benim küçüklüğümden beri motosiklet kullanma isteğim vardı öncelikle 18 yaşındayım 1.84 boyum var chopper/Cruiser tarzı motorlara baktım uzun araştırmalar sonucu hyosung gv 250 yi gördüm daha önce her hangi bir motorlu araç kullanmadım genel olarak şehir içi kullanacağım başlangıç için uygunmudur bide tecrübeli büyüklerimden ufak tavsiyelerde hoş olur şimdiden teşekkürler


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2009
    Şehir
    Hamburg
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Merhaba,
    Gayet yumuşak başlı ancak cüsse olarak ağır bir motordur. Daha önce motorlu araç tecrübeniz yok ise eğitim almanızı hararetle tavsiye ederim.

    Sevgilerimle

  3. #3

    Üyelik
    19 Şubat 2017
    Eğitim derken ehliyet alırken eğitim alıyoruz ayriyeten bi eğitim mi ?

  4. #4
    Lazasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ocak 2017
    Motosikleti
    CRF 250 Rally
    Ehliyet kurslarının ezici bir çoğunluğunda eğitim falan verilmiyor.
    Anladığım kadarıyla B sınıfı ehliyetiniz de yok yani genel motor kurallarına (gaz-debriyaj ilişkisi vs.) hakim değilsiniz, en önemlisi de trafik tecrübeniz yok... Ehliyet kursundan bile önce güvenli sürüş eğitimleri almanızı tavsiye ederim. "Hangi motosiklet?" sorusu ondan sonra gelmeli diye düşünüyorum. Bana göre motosiklet kullanmak bir insanın hayatında yapabileceği en ciddi işlerden birisidir. Bunu o gaz kolunun gücünü hissettiğinizde daha iyi anlayacaksınız.

  5. #5
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2013
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Genel olarak araç kullanmak öyledir.Şoförlük ciddi bir iştir özellikle meslek olarak en ciddi işlerden biridir hatta.1 saniyelik hayatı telafi etmez.Onun için ne kadar bu araçları kulkanmaktan zevk alsakta ciddi birşey yaptığımızında farkına varalım.Motor kullanmaktan zevk almak istiyorsanız eğitimi almalısınız.Neden derseniz çünkü sürekli motorun üstünde düşünüp sıkılıp korkacağınıza ben şunu yapmak istiyorum deyip yaparsınız makinayla bütünlüğü kurduğunuzda sürüşten inanılmaz bir zevk alırsınız.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)