Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KURYELIK ICIN MOTORSIKLET!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    23 Ocak 2017
    Bu konuyu daha once actim. Bir onceki actigim konuda dogal olarak herkes dalga gectigimi zannetti.

    Oncelikle yurtdisinda yasadigimi, burada benzinin cok ucuz oldugunu, sigorta fiyatlarinin ve dusundugum motorsikletlerin satis fiyatlarinin da birbirine cok yakin oldugunu belirteyim.

    Kuryelik yapacagim fakat scooter istemiyorum. Scooter alirsam 0 km 2016 Piaggio Fly 150 eger almazsam 0 km 2015 Kawasaki Ninja 300 SE almayi dusunuyorum.

    Pizza, icecek ve diger yiyecekleri tasimak icin scooter gibi kurye motorsikletlerindeki gibi sistem nasil kurabilirim Ninja ile? Tesekkurler

    Ninja almayi dusunmemdeki sebep isimi yapmadigim zamanlarda gezebilecek daha guzel bir aracim olsun , keyifle sureyim. Yok eger olmayacaksa piaggio scooter'i alip daha sonra ilerde ayrica ninja alip onu da sadece gezmek icin kullanabilirim ama bu sefer daha pahaliya patlayacak benim icin 2 motor sahibi olmak. Arabam yok o yuzden hem kuryelik isimi yapabilecegim hem gezebilecegim birseyim olsun istedim rahat rahat. Otobanlara falan cikmanin da saglikli olacagini dusunmuyorum ayrica bahsettigim scooter ile kamyonlar tirlar yanindan gectiginde ruzgarla savurur diye dusundum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    GÖKTÜRK99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Kasım 2015
    Şehir
    ÇORUM
    Motosikleti
    YZF R125
    Actigin konuda da bu sekilde benzinin fiyatinin düşük oldugunu ve motorlarinda fiyatlarinin yakin oldugunu soyleseydin insanlar daha yardimsever davranabilirdi.

  3. #3

    Üyelik
    23 Ocak 2017
    Alıntı GÖKTÜRK99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Actigin konuda da bu sekilde benzinin fiyatinin düşük oldugunu ve motorlarinda fiyatlarinin yakin oldugunu soyleseydin insanlar daha yardimsever davranabilirdi.
    O an konuyu acarken belirtmeyi unutmusum. O yuzden actigim konuyu okuyan, cevap veren/vermeyen arkadaslar kusura bakmasin. Boyle hem kuryelik isini yapip hemde keyifle surebilecegim guzel bir motorsiklet istiyorum. Suzuki GZ250 vardi degistiriyorum simdi. Baska birsey almadan once fikir almak istedim. Harley Davidson XG Street 750 de dusundum ama Harley'ler daha agir motorsikletler oldugu icin butun gun kullanmasi zor olur diye dusunuyorum. Sportbike'lar genel olarak birseyler tasimak icin dizayn edilmis motorsikletler degil onu biliyorum. Ninja 300 daha duz oturus pozisyonu ve kolay kullanimi dusunulerek uretilmis bir motorsiklet diye bildigim icin Ninja 300'u dusundum. Eger cok sacma olacaksa isimi zor hale getirip is yapamayacaksam ilerde baska sadece gezmek icin ikinci bir motorsiklet dusunebilirim. O zaman 2016 Piaggio Fly 150 dusunuyorum eger motorsiklet almayip scooter alirsam. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim. Kafa karisikligi ve dikkatsizlikle dalga gecer gibi konu actigim icin kusura bakmayin.

  4. #4
    oguncelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Nc 750 x
    benim fikrimce ninja 300 zor olur olur olmaz değil ama yorar cross tarzı baksan daha iyi mi olur acaba ?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)