Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Şerefsiz (videolu)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    toprakg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2014
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Bugün yaşayıp kask kamerama yansıyan bir olay, önüne geçtim diye hırs yapıp beni sıkıştırmaya çalışan bir gerizekalı içerir, jipe patlamadığım için şanslıyım neden niye böyle bir şey yaptı anlamadım arada kalmadığıma şükrediyorum.



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Önüne geçmemişsin ama, şeridin arasından gidiyosun. Vaktin varken şeridi ortalasaydın yine sıkıştırırmıydı ? Arkadan mı çarpacak durduk yere. Kamyonetli adam hır gür çıkarmaz pek, işinin gücünün telaşındadır.
    berkcigdem ve pea bunu beğendiler.

  3. #3
    Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2016
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Serit arasi gitmesi meselesine katılıyorum fakat işinde gücünde olduğuna hiç katılmıyorum. Birçok ticari arac kullanan sürücü motorlari sıkistirma ve uğraşma peşinde koşuyor. Sebep ne , bu hırs ne anlamıyorum belki çocukluklarina inmek gerekiyor
    YERUÇAĞI bunu beğendi.

  4. #4
    ulassscannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Şubat 2015
    Şehir
    İstanbul
    Orada çarpsa bir de iner dövmeye çalışır. Böyle bir zihniyet işte bunlar. Bize göre yaptığınız filtreleme gayet normal çünkü trafiğin aktığı hız belli, kafanızda ivmelenmeyi vs. kurmuşsunuz. Ama o başka bir (bah nasıl araya daldı bah hele bah seni bi sıkıştırayım da gör) düşüncede. Geçen de bana youtube da biri böyle birkaç makas attığım için ana avrat sövmüştü bağlantılı olabilir

  5. #5

    Üyelik
    13 Eylül 2014
    Şehir
    Samsun
    2 aracın arasında kalmışsın çok tehlikeli iş, dengen bozuldumu ya soldaki, yada otobüs üstünden geçicek,
    önünde tıkalı ise, bence ani frenle o durumda kurtulmak lasım.

  6. #6
    barismanco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2016
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Hata sende kardeşim, aracı geçtikten sonra sol şerit uygun olmasına rağmen reşidine geçmemişsin, iki şerit arasında ilerliyorsun. Arkadaki adam ne yapsın ? Önündeki boşluğu dolduracak tabi. Eğer sen şeridi ortalamış olsaydın hiçbir sorun olmazdı. Ticari araç sürücüsünün yaptığı şeyi kesinlikle doğru bulmuyorum. Böylesine sıkışık bir trafikte bir motorcuyu iki araç arasına sıkıştırmak ölüme teşebbüstür resmen. Ancak sende doğru olanı yapmamışsın. Biz motorcular her zaman neyimizle övünürüz ? Doğru ve eksiksiz bildiğimiz üstelik uyguladığımız trafik kurallarıyla övünürüz. O yüzden önce trafikte nasıl hareket etmen gerektiğini öğren sonra trafiğe çık ve kimseyi rahatsız etme.
    pea bunu beğendi.
    Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.

  7. #7
    REASON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Şubat 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Breton S125
    Balatın oramı orası .? Bugün benzeri banada oldu balatta. Siz nasıl sakin duruyosunuz anlamıyorum . Ben çıldırdım.
    toprakg bunu beğendi.

  8. #8

    Üyelik
    03 Mayıs 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    motorla sidik yarıştırmaya çalışan tipler çok var piyasada,sanki motoru geçecekmiş gibi önüne geçmeye çalışan tipler bunlar,bende hergün onlarcasıyla karşılaşıyorum,,bazen sıkıştırana yavaşlayıp camına yaklaşıp,,benden dahamı hızlısın benimi geçecen,eğer öyleyse bi yarışalım istersen diyorum ...ses yok kem küm ediyor ,,

    ancak bu senin durumun sol şeridi boş bırakıp ortalamadığından kamyonet haliyle boşluğu doldurmuş,ama senin arada kalacağini pek akıl edememiş ,,olay bu bence

  9. #9
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Bir noktada sabit gitmeye calismazsaniz bunlar basiniza gelmez. Surekli yer degistirin.

    Videoda bahsi gecen arac gibiler arabalarda da aynini yapiyorlar. Sinyalle seridine gececek araca o an yol vermemek icin onundeki araca cok yaklasacak kadar gaza basiyorlar. Tercih meselesi. Yol verse olur mu hayvan, olmez ama vermiyor canini mi alican?

    Bu videodaki serefsiz degil, sadece siradan bir Istanbul trafigi surucusu. Trafik kulturu 101 dersimizin bir sonraki bolumunde gorusmek uzere :p

  10. #10
    rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Eylül 2014
    hiç bir trafik kuralına uymayıp, olmamanız gereken bir yerdeyken size kasıtlı bir hareketi olmayan birine direkt "şerefsiz, gerizekalı" gibi yakıştırmalar yapmak çok onurlu bir davranış, tebrik ederim.
    kesin motorunuzu kıskanıp hırs yapmıştır.

  11. #11
    bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2015
    al birini vur otekine

  12. #12
    cıbırlover1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2015
    Şehir
    Polonya
    Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı rebirth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç bir trafik kuralına uymayıp, olmamanız gereken bir yerdeyken size kasıtlı bir hareketi olmayan birine direkt "şerefsiz, gerizekalı" gibi yakıştırmalar yapmak çok onurlu bir davranış, tebrik ederim.
    kesin motorunuzu kıskanıp hırs yapmıştır.
    Dostum bende araç kullanıyorum ama böyle , bu yolun sahibi sadece benim edalarıyla araç kullanmıyorum .. Motorcular bazen araya giriyorlar önüme geçmeleri için gerekirse frene dokuyourum. Çünkü ego sahibi bir insan değilim..

    O motorcu arada kaza yapsa bana çarpsa sürtse en fazla sinir olurum kızarım ama o adam orda kaza yaparsa ölebilir anlıyor musunuz bunu..O öldükten sonra senin benim kimin haklı olduğunun çokta önemi yok.
    O adam ölünce ailesi dağılır çocuğu varsa bir onun yerine koyun kendinizi.. Motorcu arkadaşta dalgınlıkla öyle birşey yapmış olabilir.. Kamyonetli arkadaş beyefendilik yapıp yol verse 10 sn ye kaybeder hayatından peki motorcu orada kaza yaparsa hayatından birçok şey kaybedeceğinin farkında mısınız ?
    Motorcu haklı arabacı haksız demiyorum ikiside hatalı. Evet hoş olmamış şerefsiz gerizekalı sözleri ancak anlayışsız saygısız deseydi sanırım hiç bir sorun olmazdı...

  13. #13
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı Salurbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serit arasi gitmesi meselesine katılıyorum fakat işinde gücünde olduğuna hiç katılmıyorum. Birçok ticari arac kullanan sürücü motorlari sıkistirma ve uğraşma peşinde koşuyor. Sebep ne , bu hırs ne anlamıyorum belki çocukluklarina inmek gerekiyor
    işi gücü motor küçük araç üstüne sürelim....

  14. #14
    forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2012
    Şehir
    Şebinkarahisar
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    adam malca sürmüs aracini, pis kistirmis seni, hatta seni arac yerine de koymamis, ama..

    kardesim sende kendini arac olarak göstermemisin ki, serit degistirirken ne sinyal kullanmisin - ben apaciyim, hertürlü aralardan uzarim modunda gitmisin.

    dogru olani, ver sinyalini, ortala sol seriti veya sagini veya solunu kullan, ama seriti kullan bir arac olarak..

  15. #15
    freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2011
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    dostum kusura bakma ama çok kötü kullanıyorsun

  16. #16
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    0:01'de bağlantı yolundan diğer yola pat diye öyle dalınmaz. Otobüs hızlı olsa al sana kaza.

    0:06'da sola sinyalini versen,arkadaki araç senin sol şeride geçmek istediğini anlayacak. Sinyalini kullanıp,kendini sola atsan "bak arkadaşım ben bu şeride geçiyorum,lütfen dikkat et" demiş olursun. Arkadan gelen çok sığır olmadığı sürece sana tolerans tanır.

    Son olarak şerit arası gitme,sağ ya da sol şeride kendini konumlandır,diğer araçların senin nereden gittiğine dair fikirleri olsun. Böyle yırtık dondan çıkar gibi şerit arasında zigzag çizersen yakında patlarsın.

    Söylediklerim acı gelebilir ama bir dost,bir abi,bir kardeş tavsiyesi bunlar. 0,0001 saniye kazanayım diye kendini riske atma.

  17. #17
    anafartas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2016
    Şehir
    Çankaya/Ankara
    Motosikleti
    Aprilia SR GT 200 S
    Bence herif direkt "nasıl girersin lan sen o araya" deyip dalmış motorun üstüne ALLAH tan kaza olmamış. Trafikte böyle cahil insanlar çok maalesef. Sinyal verse de fark eden bir şey olmazdı. Ancak sen yine de uyarıları dikkate al ve şerit arası yapma. Unutma kazaya davetiye verirsen kesin gelir.

  18. #18
    toprakg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2014
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim, asıl problem belirtmediğim ve bütün olayların gelişmesini sağlayan asıl kelebek etkisi belkide.. gerçekten bir kelebek yavaşca izlerseniz önüme kelebek çıktı bir anda bende refleks olarak hafif sola kaydım ve mallaştım bi an yani yavaşladım falan yoksa ben direkt sola geçicektim kelebeğin beynimde yarattığı mallıktan kurtulduktan sonra yaklaşık 1-2 saniye sürdü bu olay adamın son sürat geldiğini gördüm yani ben direkt sola kaysam adam bi yerden dokunduracaktı muhtemelen, ilk başta ki otobüs kısmınında tehlikeli olduğunu pek düşünmüyorum açıkcası otobüsün hızı belli benim hızım belli bende aptal değilim arada ki hız farkını hesaplayamayacak olsam zaten oraya girmem otobüste bir anda ivmelenecek hali yok sonuçta. Belki frene bassam geçip gitse sorun olmayacaktı hiç ama ben gazı açıp kurtarayım dedim adam daha çok gaza abandı benimde artçım vardı motosiklet zaten ağlıyor gidemiyor öyle iki arada bir derede kaldık. Adamın TAMAMEN kasıtlı yaptığını düşünüyorum ön yargılı biri değilimdir ama tipini falan gördükten sonra çıldırdım zaten ileride motosikleti sağa çektim gelmesini bekledim arkadaşım vazgeçirdi gidip en azından ne amacı olduğunu öğrenecektim, yanlış şeyler bunlar basit gibi gelebilir ama onun o arabayı oraya sokması 1 ya da 2 cana mal olabilirdi dengemi kaybedip arabaların altında kafatasın parçalandıktan sonra ne önemi var ki. Benim oraya girmem hata olabilir belki de ama dediğim gibi ben kasıtlı bir şey yapmadım okula gitmeye çalışıyorum fakat o adamın kasıtlı olarak "SEN NASIL ATLARSIN ÖNÜME MAL MOTOSİKLET ŞUNU Bİ SIKIŞTIRIYIM HEDEHÖDÖ HAHAHA BAK ARADA KALDI HEHEHÖHÖ GEBER ULEN İBNE" yaptığına eminim, sonuç olarak insan canı bu kadar basit değil böyle şeyler kötü şeylerle sonuçlanabilir benim tepkim bu yönde sizinde böyle şeyleri basite indirgememenizi isterim artık aklımda bulunacak bana ders olacak türden bir olaydı bu böyle insanların dışarıda direksiyon başında olduğunu unutmamak gerekli

  19. #19
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    kamyonetin önüne de onu fren yapmaya zorlayacak bir şekilde atlamamışsın.
    bariz egosantrik bir saygısızlık örneği, gayet de bilinçli olarak hızlanmış kendince şeridini kaptırmamak için.
    Bu tipler de yol namus gibidir öyle kolay kolay verilmez.
    Anlamak zor bu modellerin kafası nasıl çalışıyor ya da daha doğrusu çalışıyor mu ?

  20. #20

    Üyelik
    01 Ağustos 2016
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    2016 mondial 150 mash
    öncelikle geçmiş olsun; ucuz atlatmışsın, burada hatalı olan sensin sol şeride geçmek istiyorsun ama yolu ortalamışsın tam şeridinde olsan

    beyaz araç sana yanlı yaklaşamaz bu arada da siyah jeep seni sıkıştırmayacak muhtemelen seni farketmeyip önündeki bisikletli sürücüden kurtulmak için

    sola sana doğru yaklaşıyor.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)