Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosikletinizle Günübirlik Gidebileceğiniz İstanbul’a Yakın Gezi Noktaları

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    05 Ağustos 2016
    Bahar ayları, doğanın canlanması ile birlikte eve kapanmaktan vazgeçip dışarı açıldığınız keyifli anları da beraberinde getiriyor. Çok sevdiğiniz motosikletinizin size yol arkadaşlığı yaptığı bahar aylarında, kısıtlı vaktiniz olsa bile kısa tatiller yaparak hayatınıza renk katabilirsiniz. İstanbul’da yaşayanlar için, birkaç saat sürecek kısa motosiklet yolculukları, günübirlik seyahat keyfiniz için yeterli. Bu kısa rotalar ile dilerseniz günübirlik bir gezi planı oluşturabilir, dilerseniz 1-2 günlük konaklama ile gezinizi bir hafta sonu tatiline dönüştürebilirsiniz.

    Günübirlik gezi rotaları ile siz de baharın en güzel günlerini belki de daha önce görmediğiniz yerleri keşfederek unutulmaz anılara dönüştürün. Motosikletiniz ile İstanbul yakınlarında aşağıdaki gezi noktalarını ziyaret etmenizi öneriyoruz.

    Kilyos
    Denizi ile doğası ile İstanbul’da yaşayanların en sevdiği kaçamak noktalarından biri olan Kilyos, motosikletiniz ile ziyaret etmeniz için de çok uygun gezi noktalarından biri. Kilyos, yaz aylarında beach kültürü ile fazlaca kalabalık bir hal alsa da, bahar aylarında hala kafa dinleyebileceğiniz kadar sakin. Kilyos’ta, Cenevizliler’den kalan Kilyos Kalesi, tarihi gezilerden hoşlananlar için farklı bir tat bırakabilir. Karadeniz’in bu hırçın denizi ile baharın tadını çıkarabileceğiniz Kilyos’a gitmek 1-1,5 saat arasında vaktinizi alır.

    Kandıra
    Kocaeli’ye bağlı Kandıra, İstanbul’da yaşayanlar için de sevilen kaçamak beldelerinden biri. Kocaeli’nin sanayileşmiş yapısından nasibini almadığı için doğal güzelliğini hala koruyabilen Kandıra, İstanbul’dan çıkıp 1,5 saat içinde kendinizi sakinliğin kollarına bırakabileceğiniz bir yer. Kandıra’nın çam ormanlarından gelen temiz havası ve hırçın denizinin dalgaları ile bahar gezilerine farklı bir tat katarken, sahilde balık keyfinin tadını çıkarmayı da unutmayın.

    Riva
    İstanbul’un sadece yarım saat uzağındaki Riva, bahar aylarında canlanan doğası ile sizi içine çekecek. Deniz kenarında rüzgarın tadını çıkarabileceğiniz, sahilin taptaze havasını içinize çekebileceğiniz, balık tutma hobinizi geliştirip piknik ve çay keyfinizi taçlandırabileceğiniz Riva’ya motosikletiniz ile gitmek oldukça kolay. Kısa gezisine tarihi bir doku katmak isteyenler için Riva Kalesi de tüm güzelliği ile sizi bekliyor olacak.

    Sapanca
    Küçük cafeler, kartpostal hissi veren minik tekneler, sevimli bir sahil ve tertemiz bir hava… Sapanca, özellikle hafta sonu konaklamalı kısa seyahatleriniz için çok uygun bir nokta. İstanbul’dan yola çıkarak 1,5 saat içinde ulaşabileceğiniz Sapanca, içinde bulunan küçük çarşısı ile gezi noktalarından ufak simge ve anı eşyaları almayı sevenler için de keyifli bir alternatif. Sapanca kıyılarında sabah gözleme, akşamüstü balık keyfi yapacağınız tam bir gün geçirmek, ruhunuzu tazelemeye yeter!

    Sizin önerilerileriniz favorileriniz nereler?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2007
    Şehir
    İstanbul - Kağıthane
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Bu tarz konular aciliyor arada. Oralarda guzel paylasimlar vardi. Bakabilirsiniz.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler