Kadıköye gidip moda sahilde içmek insana yalnızlıgını bıle unutturur onemli olan sihirli yerleri bulmak
Kadıköye gidip moda sahilde içmek insana yalnızlıgını bıle unutturur onemli olan sihirli yerleri bulmak
istanbulda olsan bizle takılırdında uzak ve kucuk biyerde yaşamanın dezavantajları bunlar
benim tanıdığım kızlarda motosiklet sevmiyor korkuyor ama araba olsa can atar sana güvenip binmiyosa işine bakar :D bence motosiklet vakfı, kulübü, teşkilatı felan bulup katılacaksın
Merhaba
en güzeli kendini motor hususunda geliştirmeye çalışmak , istek ve merakta varsa dadından yenmiyor. Ben ilk değiştirdiğim buji ve hava filtresini dahi saklıyorum..
Ayrıca aynı hobideki insanlar zamanla kendilerini bulur,arkadaş dost olur. Yalnız sürmeyi özlediğin günleri dahi özleyebilirsin. Aman dikkat
Kazasız belasız
Hoppa adam düzceli çıktı yala :D vayyy adamım düzce motosiklet vakfı var merkezde başaranın ordan yukarı Düzce sgk ya doğru yol var ordan git görürsün sor ya da birilerine o vakıf geziyo bayağı düzcede kalıcıda ybrciler var git onlarla tanış yemezler seni olmadı merkezde motosikletçilerin takıldığı yerler var spor sokak telefon borsanının ordaki küçük park yeri var orda bi bajajcı var o senmisin hergün motorunun sagını solunu yokluyo tornavidayla :D bide 150 ns kullancısı var hemen senin 5 motor aşağına park ediyo hergün :D
Motosikleti 4 senedir kullaniyorum, çok guzel insanlarla tanistim ve cok guzel vakit gecirdim, gezdim, kamp yaptim vs. Son bir senedir benimde beraber gezip vakit gecirebilecegim kimse kalmadi. Aslinda teknik olarak yalniz gezmek daha guzel ancak insan tabiki sohbet edecegi insanlari ariyor bazen. Bende gittigim yerlerde yeni insanlarla tanismaya calisiyorum. Kisada olsa muhabbet oluyor... yazin aksilik olmazsa 15 gunluk ege akdeniz yapicam tek basima bakalim nasil gecicek.
Paylaşmak ve ortak bir paydada buluşmak zevk verir. Hele de ortak payda motorsa.. İnsan yaşamı boyunca arkadaşlıklar kurar,dostluklar kurar. İletişim halinde, sosyal bir çevre oluşturur. Dert etmeye gerek yok , katılımcı olmak lazım sadece.
Ben bu sebeple yalnızım yalnızım diyenleri anlamıyorum..
ah be gardaşım, yaşın kaç bilmiyorum ama, öyle bir an gelir ki (kendimden biliyorum); keşke dersin, biraz yalnız kalabilsem, biraz kafamı dinlesem,
bunları da en iyi motorla yaparsın, evet bazen, ve bazı yerler yalnız gezilmez, ama motorla tek başına gezmenin tadı inan çok farklı.
İstanbuldan bende aynen senin gibiyim insan varda adam yok, arasıra e-5 te ve sağda solda motorumla gürültü yapan benim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)