Birilerinin parası, tanıdıkları, itibarı (na ....yım) var diye suçlu ise cezasını çekmiyorsa kimse "adalet" ten bahsetmesin...
Sen kanun koyucu/uygulayıcı isen gerekeni yapmıyorsan herkes gücü yettiğince kendi kanununu uygular...
Birilerinin parası, tanıdıkları, itibarı (na ....yım) var diye suçlu ise cezasını çekmiyorsa kimse "adalet" ten bahsetmesin...
Sen kanun koyucu/uygulayıcı isen gerekeni yapmıyorsan herkes gücü yettiğince kendi kanununu uygular...
Hiç bir şey olmaz ibrahim tatlısese bi şey oldumu hemen mustafa koç öldü diyeceksiniz her şey kader değil çok yedi az yeseydi koç neyse başım belaya girmesin tv de izlediğim bir haber yaşlı adam karşıdan karşıya geçerken araba çarpıyor trafik polisine kadın telefonu uzatıyor arayan vekil kadın bir dakika sonra arabasına biniyor gidiyor
Artık yasalarimizda kast olmasada tedbirsizlik hali olarak kast kapsamına alınmıştı diye biliyorum diğer husus bi kaç araç geçti polis aracı öncesinde hadi bilmiyodun gormedinmi kamera kaydida var içerden zor çıkar derim
.
Mustafa Koç ile ne alakası var olayın ? İbrahim Tatlıses ie ? İbo yu adamlar kafasından vurdu ölmedi herif tabikide parası olmasa ölürdü. Koç bir dünya parası var ama adam kalpten gitti. Anlamadığım mevzu bunların bu olayla ne alakası var ? Sinan Çetin zaten birilerinin kankası üzeri kapatılacak hatırlarsanız kendi çocuğuna yaptığı gibi zamanında.
Vekilin karısı... aynı mevzu işte... o vekilinde polisinde kadınında neyse ağzımı bozmayacağım.
Ölen polise Allah'tan rahmet diliyorum.
Kazanın oluş şekline bakarsak ani bir sollama yapayım derken arabanın arkası savruluyor, bu yüzden kontrolden çıkıyor ve çarpıyor. Klasik arkadan itişli, aşırı güçlü otomobil kazalarından biri.
Üzücü bir olay. Allah rahmet eylesin. Kaza değil cinayet. Polis aracı olmasa ağaçlara doğru gidecekmiş. Sadece alkol ile bunun mümkün olduğuna inanmak zor. Bu azraili haklı çıkarıp sokaklara salmazlar inşallah.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Merhabalar
bu ve benzeri olaylara trafik kazası diye bakarsanız daha olmaya devam edecek.
Videoda görülen o ki arabayı polis aracının üstüne sürmüş , bunun bilinçli bir şekilde adam öldürmekten müebbet hapis alması gerekir. Eğer o cezayı verecek hakim adamsa müebbet vermeli.
İyi akşamlar
Allah rahmet eylesin
zamanında bir motorcu kardeşimize büyükelçinin karısı çarpmıştı jiple yanına kâr kalmıştı bu da böyle olacaktır adalet tecelli etmeyecektir diye düşünüyorum inşallah ben yanılıyorumdur
Araştırın
Vakti zamanında gene beşiktaş'ta B.E kırmızı ışıkta geçip birde bir kadının ölümüne sebep olmuştu.
Bizim ülkede "yargıda kart hamili yakınım"dır dönemi.
Olaya üzüldüm mü üzüldüm ama malesef kimse ateş kendini de yakmadan ders almıyor bizim gibi doğu ülkelerinde.
1.5 sene önce arkadaşıma motorla giderken yan yoldan çıkan bir araç çarptı (hala parçalı kırık iyileşmedi), sonrasında adamlar ne aradı ne sordu,işinden oldu bereket idare edecek kaynağı vardı(Devlet dersen adama destek olmak yerine GSS borcu bile çıkardı) , çocuk biraz toparlayınca baktı tutulan kaza raporu yok olmuş adamlar polisten birilerini bulup tutanağı yok etmişler , ona güvenip arayıp sormamışlar.
Biraz toparlayınca avukata verdi daha mahkeme yeni açıldı.
Belki o tutanağı yok edenler bu ölen polisin arkadaşları idi yani demem o ki belki bu kazada ölen sen ben olsak kamera kayıtları vb bile yok olacaktı.Ali İsmail Korkmaz olayı ortada.
Yine çok uzağa gitmeye gerek yok yakın tarihimizde bir Sevim Tanürek vakası var bana göre şaibeli olan.
Böyle muktedirlerinde inşallah daha çok canı yansın ki biraz düzelelim yoksa düzeleceğimiz yok.
Şehit olan polisimi hemşehrimiz yarın (30 Ocak 2016 Cumartesi) öğle namazına müteakip toprağa verilecek. Allah rahmet etsin. Ailesine sabırlar versin.
arkadaşlar şu cümle
Hukuk devletlerinde "seninle mahkemede hesaplaşacağız",
"Muz" Cumhuriyetlerinde "Allahından bul emi, Allah belanı versin" denirmiş.
Ek: Arabada,uçakta bile olsanız şehir içi dahil emniyet kemeri kask kadar önemlidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)