Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Altın elbiseli adam hakkında..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul/Bahçeşehir
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Burada eleştirilmesi gereken kişi bence kesinlikle Barkın değil. Her fırsatta her AEA konusunda hep söylediğim şey. Motosiklet camiasında saygı duyulması gereken bir kişi. Pekçok kişiye motor sevdirdi yapılmayanı yaptı. Tarzı ve anlatımı çok güzel insanın izleyince canı sıkılmıyor. O da herkez gibi para kazanması gerekiyor hayatını sürdürmesi gerekiyor. O yüzden reklam yapıcak bazı markaları iyi diyecek vs. vs.

    Asıl hatalı kim peki? Bence asıl hatalı hiçbirşey okumaya niyeti olmayan araştırmaktan kaçınan hazır kolay video ile önüne gelenden başkasına inanmayan video izleyicilerince. Ben birçok kez bikaç konuda ispat istedim kimseden çıt yok. İspatı ben göstersem de kimse inanmıyor. Barkının söyledikleri doğru üretici firmanın yada sertifika verenlerin kini yanlış kabul ediyor. İşte hata burada. Barkın ı izleyin ama okuyun araştırın. Hala forumda başlangıç motoru soruluyor. Benim başlangıç motoruna ihtiyacım olmadığı halde ben ezberledim artık bu motorları.

    Barkın tembel vs gibi konulara da katılamıyorum maalesef. Adam bişeyler için basbas bağırıyor been böyle yaptım şuraya bunu yapın tembel diyenlerden kaç kişi destek vermiştir bunu da bilemiyorum. Adam 2007 yılından beri bu sektere bir şekilde hizmet veriyor. onun bilgilerine de boş demek yanlış olur.

    Bana göre de Barkının yanlış düşündüğüne inandığım birçok videosu olmuştur. tasvip etmediklerim olmuştur. Ama bu onun işini kötü yaptığı anlamına gelmez. Bana uyar yada uymaz. Bana düşen bir konuyu her açısı ile araştırmaktır. Körü körüne her Barkının söylediğini doğru kabul etmeyin yeterlidir.

    Bırakın insanlar işini yapsın. Her işini yapmaya çalışan biraz sivrilen herkesi aşağıya çekmeye çalışmayın. Tipik Tepki herkes eşit seviyede olmak istiyor. Ama bu eşitliği bende kendimi geliştiriyim yukarı çıkiyim adamın yanına değil. Adamı aşağı çekiyim de o şekilde eşit olalım diyor.

    En önemlisi de bu yaptığı yayınlarla giyinmeye özendirmesi ile eğer 1 kişinin bile hayatını kurtardıysa adamın eli öpülmelidir.

    Sizde yaparsanız sizin elinizi de öperiz hiç merak etmeyin
    mete_han, SweentLy, thislavigne ve 4 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    bizim halkımız istiyor ki adam sürünsün.
    Murat.K. ve abeciMotoru bunu beğendiler.

  3. #83
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    Türkmenistan
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bizde böyledir. Meyve veren ağaç taşlanır.


    AEA mı uzaktan yakından tanımam. Avukatı da değilim. Yaptığı bir hizmettir ve büyük bir teşekkürü haketmektedir.

    Yaptığı işin bir benzerini yapan olmadığını bu işin kolay olmadığını bu işin gönül işi olduğunu anlayamayan öküzlerinde bu ülkede yaşadığını unutmamak lazım.
    mete_han ve Murat.K. bunu beğendiler.

  4. #84

    Üyelik
    12 Mart 2013
    Şehir
    İstanbul
    Şimdi ben bu adamı izlememişim olsam a2 ehliyeti olmayan biri olarak,daha geçen gün motoru 2. vitese bile atamayan denge problemini çözememiş 17-18 yaşlarında iki gencin ehliyet almalarını okeyleyecektim.. ama yaptım mı? tabiki de hayır..

  5. #85
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Murat.K. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eleştirmek Apayrı bir şey burada bazı adamların yaptığı başka. Barkına sorsanız onun en sevdiği adamlar onu eleştirenler. Açıklamasınıda yaptı ve doğru idi. Benim kızdığım bu işi ondan daha iyi bildiğini iddia edip poposunu kaldırmayan oturduğu yerde vik vik ukalalık yapanlar.

    Barkın Bayoğlu babamın oğlu değil ki Ölümüne seveyim. Ama ekibinin basit bir motor çekimi için bile saatlerce nasıl uğraştığını didindiğini gördükten sonra bu ben daha iyi biliyorum onlar bir halt bilmiyor diyen tipler sinirime dokunuyor.

    250sl çekiminde 2 gün totoları dondu adamların. O kumandalı helikopteri rüzgârlı havada düşürmeden yakalamaya çalışırken birinin parmağı kopuyordu. 2nci gün motorun üstünden iphone6 uçtu...

    250sl çekimi için Kawasaki mi motor verdi? Hadi motorumu Çek mi dedi? Şans eseri tanışmış idik biz verdik motoru. Depoyu Full verdik adamlar depo Full geri getirdiler. Temiz verdik yıkayıp getirdiler hemde yıkamacıda değil bizzat oturup temizlediler. O 15 dakikalık video kaç saatte çekiliyor kaç saatte montajlanıyor kimsenin haberi yok. Sanıyor ki 15 dakikada çekilip bitiyor...

    Ben daha iyi biliyorum diyen adama da madem biliyorsun koy ortaya bir şey diyince bit yavrusu ( halk Arasında diğer adı ile yavşak) ağzı ile gevşek gevşek cevap yazıyor adam


    O motoru niye çekmiyor bunu niye yayınlamıyor diyenlerde bir zahmet motorlarını götürüp versinler. O zaman o videolar çekilir. Markalar lansman dışında test motoru vermiyor AEA ekibine
    burda haklısın o yorumları pek okumuyorum...ama çoluk çocuğun dilinede dolanmasına ben şahsen izin vermem tasvip etmem...o konu ayrı...ama bir kaç bebe yutubda ileri geri konuşmuşsa nolmuş ki..işte bu bebeler zamanla bilinc sahibi olup neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayacak...en azından yanlış yapmakta ısrar etmelerine rağmen hafızalarında neyin doğru olduğunun farkınd aolacaklar...

    arkadaşım Barkın Sky Türk de program yaptığı dönemde bende Show TV/Sky Turk de güvenlik görevlisiydim..Sky Türk Genel Müdürünün odasına çıktım bizzat ricacı oldum Barkının programı geri gelsin diye (bendeki cesarete bak)..düşünebiliyormusun...yani işimi bile kaybetmeyi göze aldım...Barkını seviyoruz..iyi çocuk..bizden biri...ama aması var işte...daha iyi işler bekliyorum şahsen...her videoda çıtayı bir kademe yükseltiyor...R25 videosunuda merakla bekliyorum...


    https://www.youtube.com/watch?v=k7AhliFor2o


    ukalalık olcak herkes düşüncelerini söyleyecek..bebeler bıt bıt etcek..biz koca popolular oturduğumuz yerden ahkam kesicez ukalalık yapıcaz olacak bunlar...ama Barkın bunları okuyup kendini hep daha geliştirecek...teknik anlamda vesaire...

    peki sana farklı bir önerim..şimdi Barkın teknik ekipmanları vesaire az yetersiz vesaire diyoruz değil mi..eldeki imkanlarla bu diyoruz değil mi...

    peki neden biz kendi imkanlarımızla destek olmuyoruz..BAĞIŞ sistemiyle adama bütçe sağlamıyoruz FİNANSÖR olmuyoruz..kiminin gönlünden 10 lira kopar kiminin 100 kiminin ise 1000 lira kopar değil mi...

    ben ileriyi düşünürüm...bugüne bakmam yarına bakarım..benim kafa böyle çalışır..Barkın buna layık mı..bence layık...ne dersin..her motosever 10 lira bayılsın..teknik ekipman alımı vesaire...yani bunlar düşünülmeli bunlar konuşulmalı...Barkın bir noktaya gelecekse bunda bizim de katkımız olmalı...çığ gibi öyle bir güc yaratırız ki motorcu camiası elindeki ürettiği gücten korkar...ben Barkına güveniyorum...bütçeyi istediği şekilde harcasın...mesela yani...proje benden..ki gücümüz yettiğince kumbaraya atarız bişeyler..

    Barkın ve BArkın gibilere hep ihtiyacımız olacak...bize lazım...



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 04:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:47 ----------

    inanmayanlar olabilir atma Niyazi din kardeşiyiz diyenler olabilir..ben zaten Barkını ilk o zamanlardan tanıdım..dikkatimi çekmeye başladı...Show/Sky Turk zaten aynı çatı altındaydı Kemerburgaz yolunda..





    ogzcngdk, xawa ve pardus81 bunu beğendiler.

  6. #86

    Üyelik
    18 Kasım 2014
    Motosikleti
    BMW F650GS 2007
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu işin raconu budur. İlk başta kendi imkanlarınla yükselirsin, sonra beelirli bir hayran kitlesi olmaya başlayınca, firmalar peşine düşer.
    Sponsorun olurlar aleni veya el altından. Senin için de iyi olur, daha rahat olursun maddi açıdan. E şimdi şirketi de öldürmezsin yani sende.
    Aynen öyle!

    Biraz gerçekçi olun arkadaşlar, adam 0 sponsor, cebinden tüm masrafları yapıp o kadar emek edip tüm motorları test edip yorum mu yapacak yani? Hayrına hem de?

    Bence sizin bedava erişebildiğiniz içerikten beklentiniz çok fazla...

  7. #87
    TimFx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Ninja300SE ABS
    Sadece şu unutulmamalı incelemeleri bir miktarda kişisel fikrince yani Subjektif inceliyor , yani sevdiği sempati duyduğu motor modellerini veya çeşitli ürün ve markaları biraz cilalamayı seviyor. Kendine bazen hakim olamıyor ancak bunu yaparken espirili bir dille yapıyor. Türkçe bir kaynağın olmadıgı motor camiasında incelemeleri bulmuşuzda bunuyoruz

  8. #88
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Temmuz 2012
    Şehir
    Bursa/Erdek
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200
    mete_han abiye katılıyorum, sonuçta motorcu camiasının türkiyede benimsenmesi demek trafikte bize saygı duyulması, dikkat edilmesi demek. e bu konuda devlet bizim yüzümüze bakmadığı için bunu başka birinin başlatması lazım o kişide şuanda barkın oluyor. bunun içinde ben elimi cebime atmaya hazırım şahsen.
    bu tür şeyler küçük gelebilir ama barkını yüzbinler izlemeye başladığında olay çok daha farklı boyutlara gelir televizyon programlarına çıkar motosiklet bilinci oluşturulur türkiyede.
    bu bahsettiğim şeyler barkının eninde sonunda, tabi bu işten vaz geçmezse ulaşacağı nokta oluyor.

  9. #89
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / ISTANBUL
    Motosikleti
    XJ6N
    Amma tartışmışsınız ya Barkın bu işten vazgeçicek olsa büyütmez işi, uğraşmaz bu kadar eleman vs. aramaz. Ayrıetten bağış vs. değil çok seviyorsanız benim gibi hergün sitesindeki reklamlara tıklayabilirsiniz. Fuara yetiştirecek sanırım tişört anahtarlık vs. yaptırıyor uzerınde AEA yazan onlardan satın alırsanız finans desteği bu şekilde sağlarsınız.
    Murat.K. bunu beğendi.

  10. #90
    Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2010
    Şehir
    Bandırma-Trabzon
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    kimse barkın para kazanmasın demedi konuyu yanlış anlıyorsunuz. barkın bey sponsorluk yaptığı kişilerin ününleri kayırıyor diyor insanlar yoksa verdiği bir emek var haklı olarak kazanacak anasının ak sütü gibi helaldir aldıkları..

    konu para değil objektiflik!

  11. #91

    Üyelik
    04 Ocak 2014
    Şehir
    Samsun / Sinop / Şu an Bodrum
    Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu açan kardeşime de ayrıca helal olsun diyorum...güce tapmayan..sadece önüne koyulanı yemeyen...sürüden ayrılmış sorgulayan bir zihniyet de olduğu ve cesurca başlığı açtığı için...
    mete han Bey, yani ben (biz), Barkın'ı izliyorum diye Barkına tapıyorum...önüme konulanı yiyorum...koyun zihniyetindeyim. Öyle mi?
    Ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?

    Beyefendi! Beyefendi, birilerini izlemek yaptıklarını beğenmek, söylediklerinden ders almak ne zaman sizin söydikleriniz gibi oldu?

    Ayıp, ayıp. Ne rüşvetler teklif ettiler, olmadı gömeriz dediler korkamdım. Siz şimdi laf mı söylüyorsunuz çamur mu kusuyorsunuz?

    Barkın'ın yaptıklarını Türkiye de yapan var mıydı ki; ben ( bizler ) tu ka ka dedik? ha, bir söyleyin duyalım?

    sanki ben ( bizler) Barkın'ın her söylediğini doğru kabul ediyoruz. Hiç kendi fikrimiz yok, aklımız yok.

    Burakofly arkadaşımız aklına takılanı sormuş? bize hakaret etmişsiniza ama Burakofly a sorgulayan demişsiniz. biz de sorgulamasına bilgimizce yardım etmek istedik.
    burakofly ya tu ka ka mı dedik. bastır git olum mu dedik? hadi oradan mı dedik? sen bilmezsin bu köy BArkın'ın mı dedik?
    ne dedik medeni medeni cevap verdik. Arkadaş sormuş, ben dahil arkadaşlarımız medenice cevap verdik. bağlantılar gösterdik. bak bunlar da var diye.

    mete_han bey! bizlere yaptığınız kusura bakmayın en hafif tabiri ile ayıp. gidersek ileri suçlama var, hakaret var. yazdıklarınızı salim kafa ile düşünün lütfen benden(bizlerden) özür dileyin...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------

    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte böyle yüceltiyorsunuz..sırtınızda taşıyorsunuz ondan sonra minik krallar padişahlar yaratıyorsunuz...Barkına kötü diyen olmadı..camiada kıymeti bilinmesi gereken iki tekerci bir dost..nedne şimdi biz onlar beriki öteki oldu anlamadım...kendisininde eleştiriye açık olduğunu düşünüyorum...adam samimi...ama yeterli değil...ben daha teknik bilgi istiyorum...yoksa biz ikimiz kendi ortamımızda bu diyalogları yaparız bu tesbitleri yaparız...

    tembel dedik diye ağzıma .ıçmayın yani...yani ölümüne sevgi ölümüne nefret kin olmasın...tutarlı bir sempati duyuyorum...
    mete han bey, bu sene herhangi bir üniversitede makine mühendisliğine girseniz yaklaşık 5 yıl sonra mühendis çıkabilirsiniz. Okulda alacağınız teknik, mekanik, termodinamik bilgileri kullanarak siz bize, malum kişiden daha detaylı, daha teknik veriler içeren videolar hazırlayın. biz sizi izleyelim, sizi sırtımızda taşıyalım, yavru padişah kral olarak sizi bilelim sizi seçelim! ( gerçi türkçesi kısaca " sizi belleyelim " dir ama siz şimdi yanlış manlış anlarsınız yanlışlık olmasın.)

    mete han bey!, hala bizleri suçlamakta; küçük görmektesiniz.
    Murat.K. bunu beğendi.

  12. #92
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Adam yeri gelio siyasilere giydiriyo, yeri gelio çıktığı haber programında her saniyesini kullanarak motosikletlilerin haklarını savunuyo, siz hala yok şöyle de böyle, la bi gidin olm sizden ne köy ne kasaba..
    telike ve Murat.K. bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

  13. #93

    Üyelik
    04 Ocak 2014
    Şehir
    Samsun / Sinop / Şu an Bodrum
    Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Alıntı Murat.K. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eleştirmek Apayrı bir şey burada bazı adamların yaptığı başka. Barkına sorsanız onun en sevdiği adamlar onu eleştirenler. Açıklamasınıda yaptı ve doğru idi. Benim kızdığım bu işi ondan daha iyi bildiğini iddia edip poposunu kaldırmayan oturduğu yerde vik vik ukalalık yapanlar. .......

    ......
    O motoru niye çekmiyor bunu niye yayınlamıyor diyenlerde bir zahmet motorlarını götürüp versinler. O zaman o videolar çekilir. Markalar lansman dışında test motoru vermiyor AEA ekibine
    yamahayı lansmansda düşürdü ya bundan sonra lansmanda bile vermezler. ancak uzaktan melül melül bakar..

  14. #94
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / ISTANBUL
    Motosikleti
    XJ6N
    Alıntı burakofly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimse barkın para kazanmasın demedi konuyu yanlış anlıyorsunuz. barkın bey sponsorluk yaptığı kişilerin ününleri kayırıyor diyor insanlar yoksa verdiği bir emek var haklı olarak kazanacak anasının ak sütü gibi helaldir aldıkları..

    konu para değil objektiflik!]
    Bu şekilde yazmak sadece terbiyesizlik göz yoruyor yazınız. Barkın kimseyi kayırmıyor sadece sponsor olanlara öncelik tanıyor videolarını çekıyor vs. yeri gelir sponsor oldugunuda yere vurur objektif şeyler söyler takılmayın siz kayırıyor diyene. Beğenmeyende izlemez sayfalarca tartışma polemiğe gerek yok

  15. #95

    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Alıntı sdirer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamahayı lansmansda düşürdü ya bundan sonra lansmanda bile vermezler. ancak uzaktan melül melül bakar..
    bir sonraki yeni seri motorumuda (ki 250SL mutlaka değişecek bizimle yaşlanmayacak değil mi?) 14km de iken gözüm kapalı veririm ben dert değil. arkadaşlar sordu "ya düşürür ise" cevabım gayet net idi "ben kendi isteğim ile verdim düşerse yapacak bir şey yok, canı sağ olur... üzerinde iken düşene bir şey olmasında, alt tarafı 4bin euro atla deve değil..."


    Alıntı burakofly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimse barkın para kazanmasın demedi konuyu yanlış anlıyorsunuz. barkın bey sponsorluk yaptığı kişilerin ününleri kayırıyor diyor insanlar yoksa verdiği bir emek var haklı olarak kazanacak anasının ak sütü gibi helaldir aldıkları..

    konu para değil objektiflik!
    kayırıyor dediğin LS KASK çekimi.... o çekimi de kendi hesabından yayınlamamış, okumak için gözünü detayları anlamak için beynini kullansa idin zaten o çekimin kimin tarafından yapılıp kimin tarafından yayınlandığını fark eder idin.

    bu adamı takip ettiğini iddia ediyorsun, kendi programlarında LS için bir halta yaramadığını kaç kere ima etti.. 100-200 liralık kasklara güvenmeyin diye bas bas bağırıyor adam...

    haklı çıkacağım diye bir video ya sarılmaktan vaz geç...

    madem adam yapamıyor sen yap bir şey !
    her programında sponsorlarının adını da okuyor adam!
    aralarında LS ARAİ vs yok...

    bu kadar küçük düşünme, BARKIN BAYOĞLU ARAİ tarafından desteklenecek bir güce veya kitleye sahip değil. adam dünya çapında değil sadece Türkiye de sınırlı bir kitleye hitap ediyor.Hitap ettiği kitlede ya o markaları kullanıyor yada kullanacak bütçeye sahip değil.

    emin ol cebinde parası olan adam Barkın dedi diye arai shubert vs almıyor. kafamızı korumak için alabileceğimiz en iyi markayı alıyoruz.

    hangi ürünü kayırdığını ise bir türlü çözemedim!
    kawasaki yi 250r ve 300 r da yerden yere vurdu
    yamahayı yerden yere vuru
    hondaya giydirdi
    diğer markalara hakeza modeline göre yerdi, yerin dibine soktu...

    son kez yazıyorum madem daha iyisini biliyorsunuz sizler niye bir şeyler yapmıyorsunuz?

    @Mete_han bey;

    gidip adama destek kampanyası başlatmaya, hesabına para yatırmaya gerek yok. yapsanız da adam kabul etmez zaten. biz motoru verirken dedik ki "lütfen benzinine karışmayın, o da bizden olsun. çorbada tuzumuz bulunsun" aldığımız cevap çok net idi "ne münasebet! bütün sorumluluğu bize ait. ister benzini ister tekeri fark etmez"

    illa adama destek olmak istiyorsanız benim gibi yapın haftada iki kere sitesine girip bütün reklamlara tıklıyorum sonra sayfayı kapatıyorum... yeter ki daha fazla motor test edilsin, daha fazla sunum yapılsın. başkasının gözünden binmediğim motorları test edeyim.

    yeni çıkan bir motor mu aldınız? gidin adama verin test etsin, daha önce videosunu çekmediği bir motorunuz mu var? gidin verin videosunu çeksin...

    Barkın Bayoğlu nereden para kazanıyor sorusunu bende sordum... Sigorta acentam var oranın gelirini buraya aktarıyorum, ekibimiz ile gidip fabrikaların vb yerlerin çekimlerini yapıyoruz, tanıtım filmlerini hazırlıyoruz...." diye açıklama getirdi adam kaldı ki bu bir sır değil. herkes biliyor bunları...

    1500 - 3000 liralık çin malının tanıtılacak bir yanı yok ise bunun suçu AEA ekibinde değildir. Hem en dandik motora bineceğiz hemde en kral yorumu bekleyeceğiz kafasını anlayamadım gitti.
    kittyhawk bunu beğendi.

  16. #96
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    15 Haziran 2013
    Şehir
    bursa yenişehir
    Motosikleti
    mondial z-one 150
    Güzel tanıtımlar faydalı bilgiler verdi.Genellikle yeni çıkan modellerin tanıtımını yaptı.Burada tanıtım isteği firmadanda gelebilir kendiside firmadan talep edebilir diye düşünüyorum.Çok seyredildiğine göre faydalı bir iş yapmış demektir.Çizgi altı motor getiren yada üreten Türk markalarından tanıtım talebi gelmemiştir muhtemelen.Ancak zaten motosiklet üretiminin dünyada nerdeyse tamamı Çine kaydı.Bence çin motoru İtalyan motoru demektense çizgi altı ve üstü şeklinde nitelemek daha doğru.Bütün çin motorloraı kötü dersek harley bile sınıfta kalır zira o da artık orada üretiyor.Altın elbiseli adam olaya bu açıdan yaklaştı düşüncesindeyim. Bence çok para da kazanmadı. Keşke programları devam etse..
    Capitao_3 bunu beğendi.

  17. #97
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2007
    Şehir
    marmaris ve muğla
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    şimdi bahsi geçen kişi başarılıdır çünkü kullandığı agız sokak ağzıdır neredeyse hiç bir teknik bilgi yoktur tam bir genç motorcu nesline hitap etmektedir ancak buna ragmen lafını sakınmadığından bazı konularda azıcık taraflı anlatımlarından dolayı yanlışta aks ettirebilmektedir .abs plastik değil filan

  18. #98
    Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2010
    Şehir
    Bandırma-Trabzon
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    Alıntı Murat.K. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emin ol cebinde parası olan adam Barkın dedi diye arai shubert vs almıyor. kafamızı korumak için alabileceğimiz en iyi markayı alıyoruz.
    yaw he he arai en iyi koruyor he he barkına inanlım birleşik krallık devlet testi sharpa inanmayalım
    Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU

  19. #99
    xaselcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Kasım 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Alıntı burakofly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw he he arai en iyi koruyor he he barkına inanlım birleşik krallık devlet testi sharpa inanmayalım
    İlginçsiniz.

  20. #100

    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Alıntı burakofly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw he he arai en iyi koruyor he he barkına inanlım birleşik krallık devlet testi sharpa inanmayalım
    SEn ne komik adamsın yahu. 100 liralık ls ye 4 yıldız veren sharpa inanıyorsun Barkın reklamda oynayınca (bakınız o video nun ürün Tanıtımı yani reklamı olduğu gizli değil ayrıca Yayınlayan AEA değil) bozuk atıyorsun.

    Sonra 100 liralık baretten farkı olmayan Sharpın verdiği 4 Yıldız'ı sorgulamıyorsun ama 2bin liralık kaskı sorgulamaya kalkıyorsun

    Millet ağzını bıraktı başka yerleri ile gülüyor artık yazdıklarına
    dyavol-77 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)