Bayan Erkek ekipman tanıtımı. Göz atmak isteyenler buyursun
-
Reklamlar
-
2. el kask satılmamalı, alınmamalı. sadece aldım, denedim olmadı, mağaza geri almıyor durumu kasklar satılmalı.
-
solmyr adlı üyeden alıntı
2. el kask satılmamalı, alınmamalı. sadece aldım, denedim olmadı, mağaza geri almıyor durumu kasklar satılmalı.
Satmiyorum zaten tanittim
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Satmiyorum zaten tanittim
ben tüm konuyu okumadan yazmıştım. bu konu için geçerli olmasada, konuya bakanların aklında olsun o zaman.
-
solmyr adlı üyeden alıntı
ben tüm konuyu okumadan yazmıştım. bu konu için geçerli olmasada, konuya bakanların aklında olsun o zaman.
Basligi tanitim diye duzeltebilseydim keske
-
Arai hakkında biraz daha bilgi alabilirmiyim?
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Arai hakkında biraz daha bilgi alabilirmiyim?
Kask biraz agir 1440 +-50 ama kafada herhangi bir rahatsiz ediciligi yok ve cok rahat iceriye tamamen ses gecirmiyor diyemem biraz geciriyor ama beni rahatsiz edecek boyutta olmadi dediggim gibi vizor kilidi biraz sıkıntı cikartti onun disinda problem yasamadim kaskla ozelliklesormak istediginiz varsa sorun fikrim varsa soylerim
-
Moderatör
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Zaten başka bir konuda da silinmeyen resim için niye silindi resmim diyordun
Çok mu çalıştırıyorlar bu ara?
o resim silinmişti. sonra geri geldi. final haftası, günde 20 bardak kahve içiyorum.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Benimde bir sorum olacak. Kullandığınız Dainese montların kışlık içliği var mı ? Soğuk havalarda üşütüyor mu ?
-
Ellerineze sağlık güzel bir anlatım olmuş agv karbon kaskını sorucam size şu açıklamanızı tam anlayamadım,
"Agv buda esimin yeni kaski uzerinde ter bazi varmiş ama kopmuş hava delikleri cikartilip takilan cinsten pek pratik degil gorus acisi ve hafifligi guzel carbon fiber oldugundan vizoru silerken cok cabuk soyulma yapti ve vizor kilidinin tam orta yerde olmasi acip kapatirken biraz dikkat dagiticive acikken o kilit tam ortaya geldigi icin biraz zor oluyormuş"
Ter Bezi nedir ve neden kopmuş?
Kask vizörü temizlerken veya silerken kaskın üzerinden soyulma mı yapıyor yani eşiniz kaskın vizörünü silerken vizörün dışına çıkıp kask kabuğuna geliyor ve o bölüm mü soyuluyor?
Vizör kilidi derken vizörü açıp kapamaya yarayan çıkıntıdan bahsediyorsunuz herhalde ve vizör açıkken ne zor oluyormuş tam anlayamadım.
Bunların haricinde kask vizörü buhar yapıyor mu,sessiz mi,kaç kg ve intercom takmak için kulaklık yerleri müsait mi.
Bunları cevaplarsanız güzel olur
-
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Ellerineze sağlık güzel bir anlatım olmuş agv karbon kaskını sorucam size şu açıklamanızı tam anlayamadım,
"Agv buda esimin yeni kaski uzerinde ter bazi varmiş ama kopmuş hava delikleri cikartilip takilan cinsten pek pratik degil gorus acisi ve hafifligi guzel carbon fiber oldugundan vizoru silerken cok cabuk soyulma yapti ve vizor kilidinin tam orta yerde olmasi acip kapatirken biraz dikkat dagiticive acikken o kilit tam ortaya geldigi icin biraz zor oluyormuş"
Kask vizörü temizlerken veya silerken kaskın üzerinden soyulma mı yapıyor yani eşiniz kaskın vizörünü silerken vizörün dışına çıkıp kask kabuğuna geliyor ve o bölüm mü soyuluyor?
Vizör kilidi derken vizörü açıp kapamaya yarayan çıkıntıdan bahsediyorsunuz herhalde ve vizör açıkken ne zor oluyormuş tam anlayamadım.
Bunların haricinde kask vizörü buhar yapıyor mu,sessiz mi,kaç kg ve intercom takmak için kulaklık yerleri müsait mi.
Tez bezi ickisimda kaski taktiginda alnina denk gelen bir bez saglam birsey degilmiş ve soyulmaya gelince kask kabugu soyulmuyor tabiki vizorun yani camin kendisinde garip soyulmalar oldu bende ilk kez o kaskta gordum oyle bisey ama cok hafif bir kask karbon fiber oldugu icin 1275 gr+-50 pinlock var ama takmiyor oyuzden buhar yapiyor bende kullanmiyorum ama benim arai okadar buhar yapmiyor kulaklik yeri var biz takmadik ama esim oturtulur diyor cok rahatmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
Mehmet Turan adlı üyeden alıntı
Benimde bir sorum olacak. Kullandığınız Dainese montların kışlık içliği var mı ? Soğuk havalarda üşütüyor mu ?
Kişlik icligi yok onu kendimiz giyiyoruz ona ragmen cokta usudugumu soyleyemem ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Vizor kilidinide sormussun orayi gecmisim evet o kapatmaya yarayan sey asiri ruzgarda kendiliginden pat diye acilmiyor bu kilit sayesinde diger tanittigim kasklarda bu kilit yok agv de bu kilit tam ortada yer aliyor ve vizoru actiginda kilit icin olan yer tam ortada kaliyor gozunun onunde oyuzden vizor acikken o sekilde kullanmak tam onune denk geldigi icin rahatsiz oluyormuş benim arai kaskimin kilidi yanda bulunuyor ve cok kucucuk oyle bi avantaji var ama cabuk bozuldu bozuldu derken yine iş goruyor ama bazen tam kapanmadigi oluyor gormek istersen ayrintili resim yayimlarim bir ara
-
-
pantolon eksik tez zamanda tamamlarsınız umarım,he bide bot göremedim...
-
Tanıtım güzel, bell kaskın aynısı bendede var fakat düşürdüm ufak tefek kırıkları var m5x alıcam sanırım. Sizin kaskın yanak kısımlarındada kırık mı var benmı yanlış goruyorum?
Sırtlık aynısı var bencede türünün fiyatına göre tek örneği gayet sağlam ve herkesin kullanması gereken bir ekipman takmayı asla ihmal etmeyin.
Bot yok sanırım, en kısa zamanda bot alın kendinize ayakta önemlidir
-
''Forumda 2110 adet mesajınız bulunuyo.. Üslubunuz biraz alaycı ve samimi-komik olduğu için geçen profilinizi incelemiştim.. Mesaj adetinizi görünce oha lan nasıl yaptı demiştim.. Şimdi anladım meğersem forumda ki konuları okumadan direk mesaj yazıyormuşsunuz ''
İlginç tespit!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
deri ceketleri temizlemek çok basit. sakın deterjan ve türevlerini kullanmayın ömrünü yersiniz.
yapılması çok basit elinize vazelin ve pamuk alıyorsunuz. ve deri ceketinizi bununla siliyorsunuz. hafif hafif oğuşturarak sileceksiniz.
sizde göreceksiniz ki temizlenmeye başlıyacak. Ayrıca kış aylarında kullanmayan arkadaşlar içinde aynı işlemi yapıp o şekilde asılarak kapalı güneş görmeyen yerde bekletilmesi önerilmektedir. vazelin deriyi besliyormuş.
not: ben denedim sonuç mükemmel..
Bilginize.
-
Mardin İl Temsilcisi
Bu nasıl tanıtım gardaşşş bence artistlik yapmışın bize :D
-
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Ekipmanlarınız çok şık umarım hiçbirzaman asfalta görmezler ve güzezl sürüşlerde kullanırsınız. Eşlerin bu şekilde uyumlu olması da çok güzel.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)