Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Barkın Bayoğlu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    01 Ocak 2015
    Şehir
    istanbul
    Merhaba,

    Bir yılı aşkındır Barkın abinin takipçisiyim. Önce ona yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum. (Her ne kadar haberi olmayacaksa da.) Ancak bunu belirtme gereği duydum. Yani, barkın abiyi seviyorum ve bazı şeyler canımı sıktı. Onları sizinle paylaşma gereği duydum. İlk sırada YouTube'a bir video ekliyor, ne güzel. Yorum okumayı seven biri olduğumdan video yorumlarını okuyorum ve nasıl anlatayım adam ana avrad sövüyor. Hani anlamışda değilim neden bu sinir. Kaynağı nedir yani? Şöyle ki; barkın abi işte altınlı gece 3 de kuryeler birliğinin başkanını davet etmiş, sohbet ediyor. Yorumda adam demiş; yahu barkın bey bu kuryelerin % 15 'i şerefli devamı şerefsiz. (Kusura bakmayın) ee sebep? işte kırmızı ışıkta geçiyorlar. Aralara dalıyorlar vs demiş. Tamam da senin dediğin oran tutmuyor arkadaş. 10,000 tane kurye varsa 1500 tanesi şerefli oluyor. Nasıl iş bu? İkincisi çok bilenler. Memlekette o kadar çok bilen adam var ki sayısını kimse bilmiyor. Ve ortalıkta da yoklar. Ama bir bilgilendirme yap, hemen ortadalar. Yok kontra diye birşey yoktur. Sebep? Öyle birşey olamaz. Tamam da neden ? Cevap asla çıkmıyor. Hak, hukuk zaten yok hem memlekette hem barkın abiyi yorumlayanlarda. Adam bir şekilde bu camiaya destek vermeye çalışıyor. Ve sen bu adamı yersen yere vuruyorsun. Lütfen bunu yapmayalım. Bu forumdan birkaç arkadaşın bunu yaptığına şahit oldum.(nicklerini paylaşmayacağım görürseler utansınlar.) Lütfen arkadaşlar her ne kadar "tınlamayacak" olsanızda az da olsa biraz duyarlı olalım. İyi forumlar.
    berkcigdem, ssates, apisto ve 9 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    AEA' nın sürekli siyasi giydirmeleri haricinde yaptığı işleri seviyorum 30 ağustos etkinliğine katıldım motor almadan videolarını çok izledim kendi çapında sevdiği işi yapıyor güzel bence sıkıntı yok küfür eden adam her yerde var barkın göz önünde kitlesi geniş o yüzden çok küfür yiyor bak biz burda forumda bi avuç adamız burda bile bizimle küfürlü konuşanlar oluyor yapacak bişey yok.

    Forumda aea' yı sevmeyenler var demişsin olabilir herkes sevmek zorunda değil hatta aşırı sevgi nefret uyandırıyor bi saatten sonra herkes barkın barkın barkın deyince bir başkasının tüyleri diken diken olabiliyor bu yüzden sevgiyi de abartmamak lazım.
    incaroad, OnurTr ve hyo kenan bunu beğendiler.

  3. #3
    Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2014
    Şehir
    İzmir
    Kardeşim iyi demişsin hoş demişsin ama bi insanı herkes sevmek zorunda değil ki.Yanlış anlaşılmasın bende seviyorum onu hemen hemen bütün videolarını izlemişimdir bana ve motosiklet camiasına birçok şey kattığına eminim.Ancak sevmeyen sevmez bu ne seni ilgilendirir ne beni herkesin kendi görüşüdür bize saygı duymak düşer barkın abiyi biri sevmiyo diyede belirttiğin gibi utanması lazım gelir mi bence gelmez ha şuda ayrı bir mesele ne zaman iş fanatikliğe girer "bune" nin de dediği gibi o zaman karşı görüşlüler illa ki çıkar buda iyice kutuplaşmaya gider(siyaset, futbol,) bunun en güzel örneğidir.Şuda varki birini sevmiyosanda saygı duymak zorundasın eleştireceksen de yereceksende onun bi sınırı olmalı küfür felan hoş değil dediğin gibi.
    mehmetenis ve DraQuila bunu beğendiler.

  4. #4

    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    o beğenmeyenler şahsen tanışsalar bayılırlar.
    1- çok beyfendi biri.
    2- marka reklamından ziyade kullanıcıyı bilgilendiren biri.
    3- yardımsever biri.
    4- ekibi ve kendisi bu işi para için değil bizler için yapıyor.


    şimdi en önemli madde 4ncü madde. ekip ile tanışıyorsun çok ilginç bilgiler çıkıyor ortalığa.
    lojistik destek veren beyfendi bir beden eğitimi öğretmeni, bir diğeri ressam/mimar... derken liste uzayıp gidiyor. ee nasıl bir araya geldiniz nasıl buldunuz bir birinizi diye soruyorsun. ihtiyaçlar oluştukça sevenler gelip destek veriyor cevabını alıyorsun. panelvan lazımsa biri atlıyor "abi bende var ben gelirim" kameraman lazım olmuş hemen sevenlerden bir kaç kişi atlamış "abi biz tutarız bu işin ucundan".


    markalar zaten adama kesinlikle destek vermiyor. neden? çünkü motoru tanıtırken "bak burası şöyle güzel ama burası tırt" diye pattadanak söylüyor adam. yamaha motor vermiyor, kawasaki motorumuzu al dene demiyor. kim destekliyor? ben, sen, o.

    mesaj atıyorlar abi ben 2015 model yeni kasa cbr 250 aldım buyur dene. o mesaj gelmese o motorun denemesi yapılamayacak. neden marka motorunu vermiyor çünkü. kesin bir eksiği yayınlanacak video da. ya lastiği ya xxxx parçası....

    kısacası AEA ekibi bizler için bir şeyler yapıyor. bize düşen ne? web sitesindeki reklamlara tıklamak, videolarını seyretmek...

  5. #5
    BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    eleştirisel olarak barkına çok şey söyleyemem,kendince birşeyler yapmaya çalışıyor.Şuanki AEA platformu artık maddi kazanç sağlama yeri olduğu için barkının bazı konularda taraflı görünmeside normal.Bu işe hobisel girip sonra iş olarak devam ettirmeside bir başarıdır nihayetinde.Vİdeo incelemeleri ,anlatımları güzel ama barkın SS tarafında yer alan bir kullanıcı olduğu için misal chopper tarzlarına eğilmiyor ve benimde tarzım olan bu modellere uzak durmasını eleştirebilirim.Çin motorlarınıda incelemesi lazım barkının ama sanıyorum bazı markalar ile sponsorluk anlaşmaları olduğu için çin mallarına bakmıyor barkın bey.

    Bİrde çin mallarına inanılmaz derecede mesafeli,yani kaliteli olsun kalitesiz olsun barkın çin motoru almayın,aldırmayın diyip geliri düşük olanların şevkini kırabiliyor.Benimde çin malı kuba superlight motorum var,sonuçda dünya iyisi diyemem ama başlangıç olarka bu modelle başladım çünkü bütçem buna yetiyordu.Mesela hayalim yamaha bolt yada mt-07 ancak bu modellerin fiyatlarıda belli.

    Kısacası bizim ülkemizde karşı görüşlülere saygı duyulmaz,yerden yere vurulur.Bizim siyaset anlayışımız maalesef bu dolayısı ile barkına ve kanalına yapılan düzeysiz yorumlarıda çok görmüyorum.Buna mukabil barkın beyde böylesi mesaj atanları görmemezlikden gelip uğraşmıyor,doğrusunuda yapıyor zira cevap verip onların seviyesine inmektense cevap vermeden yoluna devam etmesi en güzel ve doğru bir tercihdir.Zaten videolarında dolaylıda olsa eleştirilere cevap veriyor ama küfürlü mesaj atanlara direkt uğraşmıyor,bu yönden takdir ediyorum kendisini.
    Dodin, mehmetenis, Artes ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  6. #6
    disturbed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2008
    Kufreden adam haklıymış. Şerefsiz kurya yuzdesi gayet doğru. Belli bir surenin uzerinde şehir içi trafikte olup, tarafsız bakabilen biri bunu gorur. Ote yandan barkın o kadar iyi biri değil. Bu işi sırf para için yapıyor, yaptığı reklamları reklam olarak belirtmiyor. Doğru da yanlış da olsa sponsor firmaları ovuyor. İlk zamanlarında o firmalara soylediklerini biliyoruz. Ekibibe karşı iyi biri değil. Kamera arkasında hata yapana ana bacı sovebiliyor, sert davranıyor. Bi tarafsız bakabilseniz goreceksiniz ama...
    echtsasori, mterayes26 ve DraQuila bunu beğendiler.

  7. #7
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    motosiklete merakı olan herkes AEA yı bi yerden görmüştür, videolarına bakmıştır.
    adam gerçekten son kullanıcıyı düşünerek videolarını hazırlıyo, şirketlerin reklamını yapar gibi motorların sadece iyi yanlarını değil, kötü taraflarını da açık açık söylüyor.
    kişilik olarak nasıl biridir bilemem ama bana bir çok konuda faydası dokunmuştur onu bilirim.

  8. #8

    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Alıntı disturbed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kufreden adam haklıymış. Şerefsiz kurya yuzdesi gayet doğru. Belli bir surenin uzerinde şehir içi trafikte olup, tarafsız bakabilen biri bunu gorur. Ote yandan barkın o kadar iyi biri değil. Bu işi sırf para için yapıyor, yaptığı reklamları reklam olarak belirtmiyor. Doğru da yanlış da olsa sponsor firmaları ovuyor. İlk zamanlarında o firmalara soylediklerini biliyoruz. Ekibibe karşı iyi biri değil. Kamera arkasında hata yapana ana bacı sovebiliyor, sert davranıyor. Bi tarafsız bakabilseniz goreceksiniz ama...

    çok ilginç.... sabahtan akşama kadar aea ekibi ile beraberdik kimsenin ağzından şakalaşırken bile küfür çıktığını görmedik. para konusu ise daha da garip geldi. adamlar motor videolarından değil sadece internet sitelerindeki reklamlardan para kazanıyorlar. esas daha garip olan kısmı ekipteki herkesin kendi mesleği, aea ekibi iş yaşantılarından kalan vakitleri harcayarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.

    ya siz farklı tanıdınız yada biz farklı tanıdık bu ekibi
    lentini75, mehmetenis ve kazım kazım bunu beğendiler.

  9. #9
    Alisilin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2013
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Ybr 125 06- Cygnus L 14
    Herkes herkesi sevecek diye bişey yok, fakat sevmediği adama küfreden insan kendi kalitesini (kalitesizliğini) gösterir.
    Yeni motor alacak insana olumlu bi fikir verebiliyosa o adam bizim için iyidir.
    Çin malı motor konusuna gelince, bu kazığı bi kere yediğim için soranlara hep tavsiyem şudur,
    İkinci el temiz bi japon sıfır km bi çinliden her zaman iyidir.
    MuratÖzbaş17 ve dyavol-77 bunu beğendiler.

  10. #10
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul/Bahçeşehir
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Ülkemizde sadece kuryede değil her yerde şerefli şerefsizler mevcuttur ama bunu bir meslek gurubunun adı kullanılarak şerefli şerefsiz demek bence yanlış.
    Barkına gelince Türkiyede yapılmayanı yapmaya çalışıyor. Anlatımı çok güzel ve sıkılmadan izlenebilecek tarzda. Ama insanların içinde olan şey şu Barkın bir iş yapıyor güzel yapıyor birsürü insan onu izliyor takip ediyor buda bazı insanları kıskançlık damarlarını kabartıyor ve bunu agresiflik olarak dışa vuruyor.
    mehmetenis ve kazım kazım bunu beğendiler.

  11. #11
    braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2013
    Şehir
    212
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AEA' nın sürekli siyasi giydirmeleri haricinde yaptığı işleri seviyorum 30 ağustos etkinliğine katıldım motor almadan videolarını çok izledim kendi çapında sevdiği işi yapıyor güzel bence sıkıntı yok küfür eden adam her yerde var barkın göz önünde kitlesi geniş o yüzden çok küfür yiyor bak biz burda forumda bi avuç adamız burda bile bizimle küfürlü konuşanlar oluyor yapacak bişey yok.

    Forumda aea' yı sevmeyenler var demişsin olabilir herkes sevmek zorunda değil hatta aşırı sevgi nefret uyandırıyor bi saatten sonra herkes barkın barkın barkın deyince bir başkasının tüyleri diken diken olabiliyor bu yüzden sevgiyi de abartmamak lazım.
    siyasi bakış açısı neden rahatsız ediyor sizi?
    adam cumhuriyet değerlerini, atatürkü ve dürüstlüğü savunuyor. bunların eleştirilecek ne yönü var?

    barkına bence herkes birşeyler borçlu. adam öyle yada böyle herkese birşeyler katıyor.
    iyi ki var umarım yolunda devam eder.
    celikat, abeciMotoru, mehmetenis ve 8 diğerleri bunu beğendiler..

  12. #12
    Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    Kurtlar vadisi çıktı çıkalı millete gerçekten bir şeyler oldu
    Barkın abiyi çok severim videoları hem güzel öğretici hemde komik oluyor
    VOLkann ve xawa bunu beğendiler.
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

  13. #13

    Üyelik
    03 Aralık 2012
    Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AEA' nın sürekli siyasi giydirmeleri haricinde yaptığı işleri seviyorum 30 ağustos etkinliğine katıldım motor almadan videolarını çok izledim kendi çapında sevdiği işi yapıyor güzel bence sıkıntı yok küfür eden adam her yerde var barkın göz önünde kitlesi geniş o yüzden çok küfür yiyor bak biz burda forumda bi avuç adamız burda bile bizimle küfürlü konuşanlar oluyor yapacak bişey yok.

    Forumda aea' yı sevmeyenler var demişsin olabilir herkes sevmek zorunda değil hatta aşırı sevgi nefret uyandırıyor bi saatten sonra herkes barkın barkın barkın deyince bir başkasının tüyleri diken diken olabiliyor bu yüzden sevgiyi de abartmamak lazım.


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim iyi demişsin hoş demişsin ama bi insanı herkes sevmek zorunda değil ki.Yanlış anlaşılmasın bende seviyorum onu hemen hemen bütün videolarını izlemişimdir bana ve motosiklet camiasına birçok şey kattığına eminim.Ancak sevmeyen sevmez bu ne seni ilgilendirir ne beni herkesin kendi görüşüdür bize saygı duymak düşer barkın abiyi biri sevmiyo diyede belirttiğin gibi utanması lazım gelir mi bence gelmez ha şuda ayrı bir mesele ne zaman iş fanatikliğe girer "bune" nin de dediği gibi o zaman karşı görüşlüler illa ki çıkar buda iyice kutuplaşmaya gider(siyaset, futbol,) bunun en güzel örneğidir.Şuda varki birini sevmiyosanda saygı duymak zorundasın eleştireceksen de yereceksende onun bi sınırı olmalı küfür felan hoş değil dediğin gibi.

  14. #14
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul cennet
    Motosikleti
    2teker

    kapak olsun
    Murat.K., shooter1, abeciMotoru ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

  15. #15

    Üyelik
    03 Aralık 2012
    Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ülkemizde sadece kuryede değil her yerde şerefli şerefsizler mevcuttur ama bunu bir meslek gurubunun adı kullanılarak şerefli şerefsiz demek bence yanlış.
    Barkına gelince Türkiyede yapılmayanı yapmaya çalışıyor. Anlatımı çok güzel ve sıkılmadan izlenebilecek tarzda. Ama insanların içinde olan şey şu Barkın bir iş yapıyor güzel yapıyor birsürü insan onu izliyor takip ediyor buda bazı insanları kıskançlık damarlarını kabartıyor ve bunu agresiflik olarak dışa vuruyor.
    mehmetenis ve Oldjack bunu beğendiler.

  16. #16
    celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2012
    Şehir
    İstanbul / Yeldeğirmeni
    Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AEA' nın sürekli siyasi giydirmeleri haricinde yaptığı işleri seviyorum 30 ağustos etkinliğine katıldım motor almadan videolarını çok izledim kendi çapında sevdiği işi yapıyor güzel bence sıkıntı yok küfür eden adam her yerde var barkın göz önünde kitlesi geniş o yüzden çok küfür yiyor bak biz burda forumda bi avuç adamız burda bile bizimle küfürlü konuşanlar oluyor yapacak bişey yok.

    Forumda aea' yı sevmeyenler var demişsin olabilir herkes sevmek zorunda değil hatta aşırı sevgi nefret uyandırıyor bi saatten sonra herkes barkın barkın barkın deyince bir başkasının tüyleri diken diken olabiliyor bu yüzden sevgiyi de abartmamak lazım.
    siyasi giydirmelerinden hoşlanmadıysan, benzin fiyatlarından, ötv'den, döviz kurunun yüksekliğinden çok hoşnutsun demektir.

  17. #17
    Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siyasi giydirmelerinden hoşlanmadıysan, benzin fiyatlarından, ötv'den, döviz kurunun yüksekliğinden çok hoşnutsun demektir.
    Motosikletlerin fiyatlarından neredeyse motosikletin kendisi kadar vergi ödüyoruz
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

  18. #18
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa
    forumda bu aralar atışmalar mevcut seviyeyi koruyup devam edelim

  19. #19
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    barkına atıp tutanların oturup bir muhabbet etmişliği var mıdır acaba,
    safsatacılar sizi.
    celikat ve kazım kazım bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

  20. #20
    AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Tanımam etmem. İsmini bile bu foruma üye olduktan sonra duydum ve yaptıkları ile ilgilendim. Muhtemelen aynı dünya görüşünü de paylaşmıyoruzdur ve kişisel tercihleri ne olursa olsun beni ilgilendirmez. İnsanlar için iyi bir şeyler yapanı sırtımda taşırım. Allah razı olsun. İnsanlara faydalı olmak için baya şey yapmış. Sağolsun varolsun.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)