Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tescil işi hakkında

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Keremk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Aralık 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda PCX
    Herkese selamlar üstadlar. Tescil işi ile ilgili bir sorum olacaktı. 2011 model pcx 125 sahibiyim aynı zamanda ybr 125. Bugün ybr için beni arayan sigorta şirketine bir de pcx'in trafik sigortasının fiyatını sordum ve telefondaki adam bana 700 küsur TL fiyat çıkardı :D baya şaşırdım. Bendeki motorun 125'lik olduğunu ve bu kadar çıkmasının imkansız olduğunu söyledim. Benim motor daha büyük gözüküyormuş. Acaba tescil'e mi yanlış yazıldı diyeceğim ama tescilde'de TİPİ: JF28 ve silindir hacmi olarak da 125 olarak gözüküyor. Geçen seneki sigorta da CRF 250 yazıyor. Ben bu işi anlamadım. Yardım edecek ve yol gösterecek var mıdır? Varsa çok sevinirim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    12680 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pcx 125
    E devletten tescil tarihi ve plaka ile sorgulattığınızda ne çıkıyor ? Geçen sene Crf 250 yazıyor diyorsunuz bu işte bir sıkıntı var.

  3. #3
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Ben motosiklete binip ruhsatinda otobus yazarak 2000 lira trafik sigorta bedeli hikayesi bile duydum. Aman diyim dikkat edin boyle seylere.

  4. #4
    Keremk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Aralık 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda PCX
    Doğrudur valla masa başındakiler bazen yanlış yazabiliyormuş. Konuyu açmadan araştırıp bilgi almak istedim fakat buna uygun bulamadığım için sormak istedim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

    Teşekkürler şimdi e-devlet'ten plaka ile sorgulama kısmı çıktı emniyetten,orada da beyaz honda diyor. bunlar doğru da başka ayrıntı yok.Ruhsat tarihi de doğru ayrıca. Belkide sigorta şirketi yanlış girdi, o zaman pcx gözükmediği için iki senenin sigortasını mı ödeyeceğim ? İnşallah öyle bir sıkıntı olmaz :/


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)