Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Çok acayip 2.el kask ilanı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Mehmet Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2012
    Şehir
    İstanbul/Kartal
    Motosikleti
    Honda CRF250L
    Açıklama
    Kaskı 14 şubatta hediye krizini atlatabilmek ve sürüş esnasında benim rahat edebilmem için kız arkadaşıma aldım..Lakin birkaç ay sonra kendisi anlam veremediğim bir sebepten ötürü ben konuyu bile anlamadan beni terk edince kask elimde kaldı.Hafta sonları motosikletimin arkasına bindiğinde saçları dağılmasın,makyajı bozulmasın, rüzgarda saçları ağzıma yüzüme gözüme girmesin,şuraya gidelim buraya gidelim diyemesin ve en önemlisi sesini duymayayım diye aldım..Kaza anında koruma amaçlı,yani kafa tasını ve beynini koruma amaçlı alınmış bir kask değildir.Kaskı alış amacım farklı olduğu için düşmeye ve çizilmeye karşı dayanıklı olup olmadığını bilmiyorum.Gönül isterdi'ki 1000 tl lik bir kask alıp hediye edeyim ama bu bile fazla diye düşünerek pahalı bir kaska çok para ödemek içimden gelmedi.. Çok şükür kask sadece 2 kez kullanıldı..12 şubatta alıp 2 gün evde beklettim ve 14 şubatta kendisine hediye olarak verdim..böylelikle 14 şubatta hediye telaşesini'de bu kask sayesinde aradan çıkarmış oldum.
    Kaskın avantajlarından bahsedecek olursak ses yalıtımı tek kelimeyle,idare eder..iki kelime oldu ama sizde idare edin artık...Sürüş esnasında bağırıp çağırıp boş boş konuşsa bile o sesi duyup motivasyonunuz bozulmuyor.Yada duysanız bile "ne diyorsun anlamıyorum duyulmuyor,hee tamam" gibi el hareketleriyle durumu geçiştirebilir ve yolunuza devam edebilirsiniz..Tabii ettirirse...Ben öyle yapıyordum işe yarıyordu...Çene kısmında büyük bir havalandırması var.Niye bukadar büyük bir havalandırma koydular anlamadım..İçeride çok konuştuğu için çene mekanizması çabuk soğusun diye olabilir.Hava soğutmalı yani.Üst bölümde'de iki adet havalandırma mevcut..Yani o havalandırma'dan içeri hava girse ne olur girmese ne.. Ama varmı ? var..
    Kask şeffaf camlıdır ve camında en ufak çizik yoktur.Fakat cam şeffaf olunca kaskı taktığında gözleri burnu yanakları ve alnının bir kısmı görünüyordu..Bu kadar net görüleceğini bilsem siyah camlı alırdım...Neyse...Rüzgar almıyor diyordu .. Kullanmadığım için kendi görüşlerimi yazamıyorum ama o bildiğine demiyor. 200 ve üstü hızlarda rüzgar almaması imkansız.Sonuçta çok pahalı ve kaliteli kasklar bile rüzgar alabiliyor..İç süngerleri çıkarılıp yıkanabiliyor..Ben ona ait bir koku kalmasın diye yurt dışından bazı anti bakteriyel sıvılar bile getirtmeyi düşündüm fakat kargosu bile kasktan pahalı olunca üzülerek vazgeçtim..Satın almayı düşünen arkadaşların bulaşıcı hastalıklara karşı en az 3 kere daha iç süngerlerini üst üste yıkamasını hatta deterjanlı sıcak suda kısık ateşte 2 saat boyunca kaynatmalarını tavsiye ederim.Abartıyor diyeceksiniz,evet o kadarda değil..
    Dez avantajlarından bahsedecek olursak ne yazık ki çene kayışı gayet sağlam..Eldiven yardımıyla elime ilk aldığımda düşme anında kafasından çıkar mı acaba diye düşündüm ama çıkacağını sanmıyorum.Asker palaskası gibi Maşallah.Dış kabuğu'da resimde görüldüğü üzere pembedir klasik bayan kaskı işte.Birde camının çok buğu yapması büyük bir dez avantaj..Uzun süre nefesini tutabilenler için problem olmayacaktır.Yola çıkış esnasında camın iç yüzeyine limon suyu sürülmesi felan öneriliyor ama etrafını görememesi daha avantajlıyken ne gerek varki bunlara ?
    Ayrılmamızdan sonra kaskın içinde biri 33cm diğeri 39cm boyunda iki adet saç teli tespit ettim..Steril eldiven ve bir cımbız yardımı ile saç tellerini aleminyum folyo kağıda koyup güzelce sararak bantladım ve belediyeye ait tıbbi atık aracına teslim ettim.Sürüş esnasında kask takılıyken hapşırma-öksürme ihitimaline karşı yıkamacılar'da bulunan özel kimyasallarla dezenfekte ettirdim.Özel kimyasal lafındaki çokbilmişvarii yaklaşıma aldırmayın bildiğin 2 liralık fısfıs altı üstü..O konuda herhangi bir endişeniz olmasın,yani fiyat konusunda..ya 2 liradır ya 5...olsun yinede kaskın içindeki o anlam veremediğim koku artık yok.ilk aldığım günkü gibi kokmuyor tabi.nasıl sinmişse artık...
    Fiyatıda gayet uygun(sayılır) ben 120 tl ye almıştım.Bana yaptığım temizlik ile beraber yenisinden daha pahalıya mal olduğunu bilmenizi isterim..Ayrılık esnasında kaskı ver demeye kalmadan "al be al senin 100 liralık kaskınamı kaldım" dediği için 110 tl ye veriyorum.Yani kaskın görünüşü çok güzel..Albenisi var ve "kaça aldı acaba" diye fiyatına baktırıyor..
    Zaten sırf 200 liralık açıklama yaptım lütfen indirim teklif etmeyin..Bu arada kask tedbir açısından evde değil balkonda kutusunda duruyor.Evden çıkarılacağı zaman evin içinden geçirmek yerine balkondan iple aşşağıya sarkıtacağım..Görmek istemediğim için çıkarıp resimlerini çekemedim.Ama internetten resimlerini bulup ekledim..Kask birebir aynısıdır ve aynısı gönderilecektir..Ve kutusunda..Kısacası,"dışının ne önemi var abi..önemli olan içi güzel olsun" cümlesine inanıyorsanız almanızı tavsiye etmem.
    Satın almayı düşünen arkadaşlar mesaj yoluyla bana ulaşabilir.zaman ayırıp ilgi gösterip mesaj atan herkese teşekkür ederim.Şimdiden yeni kullanıcısına hayırlı ve en önemlisi uğurlu olmasını dilerim. İlanın orjinali budur. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...67930664/detay İlan kaldırılır veya yayın süresi biterse diye kopyala yapıştır yaptım. Böyle bir ilan verdiği için arkadaşı tebrik ediyorum.
    umuttuna, depicci, zulu ve 2 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2014
    Zaten 200 liralık açıklama yaptım

  3. #3
    Slang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2014
    Şehir
    Motorla gidilen heryer
    Motosikleti
    Ninja 300
    Hacı bu kaskı sakla yeni sevgiline verirsin
    samet10 bunu beğendi.

  4. #4
    izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2014
    Şehir
    MERSİN
    Motosikleti
    S&T 250 R
    ne döktürmüşş be maşAllah

  5. #5
    zulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Temmuz 2013
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Honda CBR250
    Arkadaş kaskı satmak için bu kadar yazmış , motoru satarken ne kadar yazar varın siz düşünün , efsane ilan olma çabası da yok değil hani ;)

  6. #6
    serdar22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2014
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    honda nc 750x
    Acaba eski kız arkadaşı bu ilanı gördümü? çok merak ettim şimdi

  7. #7
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Bu ilanın aynısından 1 ya da 2 yıl önce gene vardı,yazılanlarda tek fark yok.Kask ls 2ydi.Acaba ikinci manitadanda mı tekmeyi yedi

  8. #8

    Üyelik
    06 Ocak 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    yaratıcı beyinler

  9. #9
    skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2011
    Şehir
    İZMİR/BORNOVA
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Ne çektirdiyse artık kız adam bu kadar içini dökmüş

  10. #10
    Recogss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2014
    Şehir
    eskişehir
    Motosikleti
    honda cbr 125 r
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-temiz-gorunumlu-satilik-kask-gorunuse-aldanma-125486889/detay

    aynısı BU İLanda mevcutttur arkadaşlar
    turkish39 bunu beğendi.

  11. #11
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı Recogss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-temiz-gorunumlu-satilik-kask-gorunuse-aldanma-125486889/detay

    aynısı BU İLanda mevcutttur arkadaşlar
    Son bir iki yıldır var.Senin verdiğini görmüştüm ben daha önce.Ne manitaymış arkadaş,motorculardan tek tek intikam alıyo

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

    Hatta bunları birbirlerine düşürelim İkisinede senin kız,senin gibi bi başkasınıda boynuzlamış,o arkadaşta ona 14 şubatta kask almış,ne tesadüf
    Recogss bunu beğendi.

  12. #12
    maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Eylül 2010
    Şehir
    Malatya
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    aynı ilandan 2 tane daha gördüm. sahibindeni trollüyorlar.

  13. #13

    Üyelik
    27 Temmuz 2005
    Şehir
    ümranie/istanbul
    Motosikleti
    CRF 250 L
    bu kadar çok konuşan adamla kimse uğraşmaz durmaz kaçar bu ne la erkek adam çan çan çan yazdığı buysa konuştuğu kimbilir nedir hayatımda ben bir kerede bu kadar yazı yazmadım kompozisyon gibi.
    zulu bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)