BLUETOOTH INTERCOM(kablosuz iletişim)
-
02 Haziran 2014, 15:53
Tüm kasklarla uyumlu interkom arıyorum uygun fiyatlı uzun şarj süreli ve temiz bir sesli iletişim için ne tavsiye edersiniz?
Reklamlar
-
bana da lazım ama araştırıyorum
-
hepsi tüm kasklara uyumlu zaten.
aradığınız özellikler nedir, kaç kullanıcılı olsun, konferans olsun mu, radyosu olsun mu, çin malı olur mu vs...
öncelikle nasıl bişi aradığınız söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirler.
en uygun fiyatlı bildiğim kadarıyle climder c3 interkomlar var 40-45 dolar civarındaydı.
kullananlar gayet memnun gördüğüm kadarıyla
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
hepsi tüm kasklara uyumlu zaten.
aradığınız özellikler nedir, kaç kullanıcılı olsun, konferans olsun mu, radyosu olsun mu, çin malı olur mu vs...
öncelikle nasıl bişi aradığınız söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirler.
en uygun fiyatlı bildiğim kadarıyle climder c3 interkomlar var 40-45 dolar civarındaydı.
kullananlar gayet memnun gördüğüm kadarıyla
sadece telefon geldiğinde sağa çekip kaskı çıkarma zahmeti olmadan, seyir halindeyken telefonla görüşe-bileyim yeter birde kablosuz herhangi bir cihaz adı: bluetooth mudur nedir bilemiyorum teknoloji özürlüyüm.
-
edim1234xxx adlı üyeden alıntı
sadece telefon geldiğinde sağa çekip kaskı çıkarma zahmeti olmadan, seyir halindeyken telefonla görüşe-bileyim yeter birde kablosuz herhangi bir cihaz adı: bluetooth mudur nedir bilemiyorum teknoloji özürlüyüm.
interkomun asıl amacı bu zaten. telefona bluetooth ile bağlanıp kaskınızı çıkarmadan konuşabilmek.
-
ben bt intercom kullanıyorum 1 senden fazla oldu gayette memnunum. Hatta arkadaşlarıma da aldık daha şikayet eden olmadı.
-
mertiqu adlı üyeden alıntı
Tüm kasklarla uyumlu interkom arıyorum uygun fiyatlı uzun şarj süreli ve temiz bir sesli iletişim için ne tavsiye edersiniz?
Aşağıdaki link'te detaylı bir inceleme yazısı var.
http://www.motosiklet.net/forum/kame...me-89-usd.html
89 Dolar sizi yanıltmasın Çift adet fiyatıdır o.
Tekli fiyatı şu anda Aliexpress'te 40,13 Dolar.
http://www.aliexpress.com/item/Free-...335547326.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Yukarı Git