Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bir sarı taksi tarafından öldürülüyodum! Öldüremeyince tolanıp dövmek istediler!!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2008
    Evet yukarıda aynen yazdığım gibi basın ekspres-E5 havaalanı kavşagında gece 1 sularında bir taksici tarafından öldürülüyodum!!!

    Ölmeyince ardı ardına durup kontak kapatıp toplanan 3 tanesi tarafından dövülmek istendim

    olay söyle gelişti:

    İkitelli istikametinden E5'e bağlanan kavşağı dönüyordum. tam havalanından gelen yolla birleşen kısma yaklaşırken(sağdaki şeritteyim) bulunduğum şeritte viraj içinde 15 metre uzunluğunda yağ veya mazot gördüm. Hızım arabayla döndüğümün 5-10 km altında yaklasık 45km civarıydı.

    motor virajda olduğu için yatıktı ama hızım düşük olduğu için tölarans payım vardı. viraj içinde motoru dikleştirdim açımı 70 dereceden 85 derece civarına aldım. Yol tam birleşim noktasında olduğı için yolun birleştiği noktada havaalanından gelen yolun şeridine girmem gerekiyordu. aynaya baktım far yoktu. önüme ve mazota bidaha bakıp tekrar aynayı arkayı kollamak için baktım 15 metre geriden oldukça hızlı bir taksi gördüm. adam önünne çıkmama rağmen motordur kaçsın diye hiç yavaşlamadı. Araba olsaydı kesin o noktadan frene başlıcaktı ve rahatça yapacak mesafesi vardı. Şans eseri bana vurmaktan ve spin atıp bariyerlere vurmaktan kurtardı.


    Arkama 5 metre kalana kadar frene dokunmayan taksi bana vuracağını anlayınca abs siz Albea nın frenlereine asıldı ve araç virajda arka lastikleri ciyaklayarak yanladı. Aynadan dehşet içinde bakıyorum! açısı 45 dereceye yaklaştı yolla.ve bana 1 metre kala frenleri bırakınca şans eseri topladı. İçinde 50-55 yaşlarında bir adam ve arkada iki yolcu vardı.

    Dediğim gibi hızı yola göre oldukça fazlaydı ve motor kaçsın yoksa ölür dediğiiçin 15 metrelik mesfede 5 metre kala frene bastı

    Asıl olaylar bu kendilerininde kabul ettiği -bir kısım- katil ve it sürüsü zihniyetli taksici esnafı için yeni başladı. Bana vuracak olan taksici ne yapıyosun önüme atlıyosun kaza yaptırıcaktın diye küfürler sallarken bende sağa yanasıp in aşşagı dur diye sert bi şekilde parmagımı sallıyorum. Bu bana küfür ediyor ben mazot vardı sen öldürüyodun diye adama olayın verdiği adrenalinle bağırıyorum. ben adamın küfürlerine sert bişekilde bağarırken yanlayan taksinin arkasındaki olayla alaksı olmayan ama önündeki taksinin yanladığına şahit olan taksi kontağı kapatıp el frenini çekti sert bişekilde inip üzerime yürüdü Bana görmüyomusun yaşlı başlı adam öldürüyodun diye bağırıyor . Bu sırada olaya karışan aşırı hızlı taksi hızını ve yediği oku bildiğinden basıp kaçtı.

    Olayla alakası olmayan adam bana dalacak uslupla tartışırken bende aynını yapıp üstüne gidiyorum. Bu sırada bir sarı taksi daha olayı bilmeden durdu ve içinden iki eleman inip üzerime geliyorlar. Benim baya sinirli olduğumu gören bu ikisi(28-30 yaşlarında iki kro)sonradan bi adım geri çekildiler.Diğer taksicide beni sindirmeyince bunu susturdum ve aracına seve seve bindi. Diğer ikisine döndüm siz niye durdunuz dedim!. Bu bizim bilader diye cevap verdiBunlara ölüyodum diye bağırınca gerekirse motosikletliye dalmak için inen bu itlerde geri bindi aracına.

    Yani burda daha genç veya yumuşak üsluplu bi motorcu bulup sindirseler bide dövecekler akılları sıra, zihniyete bakın.

    Sırtlan sürüsü gibiler

    sinirden ve dört adamla uğraşmaktan taksilerin üstünü göremedim ama çoğu hava alanında bekleşen taksicilerdendi.

    İlerideki ilk benzin istasyonunda durdum sakinleşmem yarım saatimi aldı. İstanbulda bunlar varken motoru ve motorculuğu sorguladım.

    Olayı soğuk kanlılık, ve tecrübe ile kurtarsanızda bunlar can almaya kararlı!

    Bu katillere ve eşkiyalara düzenli kontrol ve ayıklama şart. Motosikletli kaçsın, çekilsin, şeridini bilsin diye kaçımızı daha öldürecek bunlar?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 04:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:26 ----------

    Not: Hızım olması gerekenden biraz fazla olsaydı ya mazotun üstünden geçtiğim anda kayarak bariyerlere ve gelen taksini altına sürüklenecektim yada motoru düzlediğimde bariyerlere direk girecektim.

    Bu arada çıkmadan önce içimde çok garip bir huzursuzluk oluşmuştu büyük bir tehlike atlatabirim diye. Sanki hissetim. Hiç böyle olmamıştı. Motoru geri koyacak gibi oldum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    OokareenoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Nisan 2014
    Motosikleti
    Honda cbr125r, ninja 300
    Geçmiş olsun :( inşallah tekrar böyle olaylarla karşılaşmazsınız...
    Trafikte durum vahim :(
    Adam yaşlıydı diyorsunuz belki de görmedi sizi :/ bir keresinde biz taksideyken yolun ortasına konulan bariyerleri görmeyip ortalaya ortalaya gitti taksici, son anda gördü de kırdı direksiyonu :s bizde taksici diye ses etmedik ama göz göre göre gidiyorduk :s
    Denetimlerin artması şart !!!

  3. #3
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2008
    Yalnız virajdaki mozot oyle bi dokulmus ki en az 15 metre ve seridin içinde disaridan iceri daralarak ic kısımda sonlanıyor. Siz cizginizden giderken ustunden geçmemek gibi bi şansiniz yok.Zaten tehlikeli olan nokta ölum tuzağı olmuş!

    İnsallah hava aydinlanana kadar kotü bi olay daha olmaz orda. Çok sayida motor geciyodu ben benzinlikte sakinleşirken

  4. #4
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2006
    Şehir
    Pendik / İstanbul
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    geçmiş olsun... bunlardan çook var... sakin olup kavagaya karışmadan ayrılmak en doğrusu ama insan her zaman sakin olamıyor...
    GP500-1st bunu beğendi.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

  5. #5
    kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ocak 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    geçmiş olsun metrobüs yolu gibi arabalardan bağımsız motosiklet yolu yapılmadıkça malesef bu sorunların çözülebileceğini düşünmüyorum :(

  6. #6
    rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ocak 2012
    Şehir
    bodrum
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    bende 2 sene 2.etap toki de oturdum orada hem korsan taksi bol malum hosteskent + çok taksi durağı var havaalanı sayesinde iyi kazanıyorlar.hal böyle olunca 60-70 yaşında görmeyen gözü para hırsı bürümüş amcalar daha fazla kazanmak için çoluk çocuk taksideler kontrol önceki yıllara nazaran daha iyi tavsiyem kapıdaki taksi durağı ismine bakıp plakayı alıp şikayet etmeniz.gerçekten takip ediyorlar ve cezalar var.bize düşende trafikte münakaşaya girmemek.allahından bulsun diyebiliriz tabi bunun yanında yaptığı yanına kar kalıp aynı şeylere devam etmemesi için şikayet edebiliriz.o yolda gümrüğe gittiği için bazen kamyondan tırdan 2 metre ilerimi göremiyordum tehlikeli bir yol.
    GP500-1st bunu beğendi.

  7. #7
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    geçmiş olsun
    sakinleşmen için kendine en az yarım saat dinlenme süresi ayırman çok akıllıca.
    ne derler; "aynaya bak, gülümseyebiliyorsan kontağı çevir"

    haa, bir de, sarı olmayan taksi var mı? yani istanbul'da?
    GP500-1st bunu beğendi.

  8. #8

    Üyelik
    11 Eylül 2012
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    2014 ybr esd
    denetimlerin artmasına hiç gerek yok.ya dayak yiyeceğiz ya atacağız.denetim artınca bize ceza yazılıyor zararlı çıkıyoruz.ondan sonra gelip burada polise 1 kamyon hakaret ediyoruz.günaha girmeye gerek yok...

  9. #9
    airhead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2010
    Şehir
    gecegondu
    Motosikleti
    BMW R80
    bok her zaman boktur.iyisi olmaz
    Ahmet Abi ve shooter1 bunu beğendiler.

  10. #10

    Üyelik
    08 Şubat 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    Mazotun işi ne arkadaş o noktada, ben de bunu anlayamıyorum. Geçmiş olsun.
    GP500-1st bunu beğendi.

  11. #11
    rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mart 2013
    Şehir
    İstanbul
    Taksiciler hep tabakhaneye deri yetistiriyor gibi gittiklerinden, yavas giden araca toleranslari yok. Bence bunlara takometre takilmasi lazim, ama daha otobusleri denetleyemeyen devlet bunlari nasil denetleyecek?
    Gecmis olsun. Sinirlenmemek lazim. Bu esnaflar! bir anda trafikte birlik oluyor. Ozellikle minibusculer. Ama biz motorcular olamiyoruz. Eskiden kuryeler sahip cikardi, yolda magdur kalan motorcuya, artik onlar da kafasini ceviriyor.
    GP500-1st bunu beğendi.

  12. #12
    rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ocak 2012
    Şehir
    bodrum
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    Alıntı actros1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    denetimlerin artmasına hiç gerek yok.ya dayak yiyeceğiz ya atacağız.denetim artınca bize ceza yazılıyor zararlı çıkıyoruz.ondan sonra gelip burada polise 1 kamyon hakaret ediyoruz.günaha girmeye gerek yok...
    valla 5 senedir aktif motor kullanıyorum 12 senedir aktif araba kullanıyorum tabikide her motorcu gibi bende 4 tekerler tarafından taciz ediliyorum.uzun yolda yapıyorum.henüz ne arabayla nede motorla trafikte münakaşaya girmedim olay yerinden uzaklaşmak en mantıklısı ışıklarda sen benim önüme nasıl geçersin diye bir arkadaşıma bir araçtan taciz gelmesi sonucu izmir bostanlıda sahil yolunda adam arabadan çıkardığı tabancasıyla motorlu arkadaşımı bacağından vurdu kaçtı.değer mi tartışmaya?.denetimin artması demek mobeselerle ve ticari araçları gps le daha yaygın denetlenmesi.uğraşmak istiyorsanda kavga etmeden ilerideki trafik ekibine gidersin plakayı araç marka modelini verirsin şikayetçiyim böyle yaptı diyip mobese kameralarının incelenmesini istersin suçu varsa idari ceza yer zaten istersende maddi tazminat davası açarsın aklı başına gelir.ha senden gerideysede zaten o ekip onu durdurur özellikle motorize ekipse başkalarını tehlikeye düşürecek şekilde trafikte araç kullanmak suçtur.biz motorcu olarak aslan terbiyecisi değiliz.
    GP500-1st bunu beğendi.

  13. #13
    imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2009
    Şehir
    galaksi dışı
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    Abim de taksici ama hepsinin alnına koyim.
    barodi ve AGAWORM bunu beğendiler.

  14. #14
    AGAWORM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Peugeot 103 IIC (El yapımı)
    Çok geçmiş olsun , soğukkanlılığınızı takdir ederim . Aynı durumda kendimi düşünüyorum , eminim orada olanlardan herhangi birinin 2 kolunu kırıp boğup bayıltmadan oradan ayrılmazdım . Bu tarz olaylar beni çileden çıkarıyor , sen gelip benim canımla oynuyorsun sonra bide utanmadan kem küm ediyorsun Yazarken bile elim ayağım titredi
    İstanbul Avrupa yakasında akvaryumla ilgili tüm sorunlarınıza ücretsiz cevap alabileceğiniz biriyim . İsteyin kapınıza kadar geleyim

  15. #15

    Üyelik
    30 Aralık 2013
    Geçmiş olsun.Türkiyede arabası olupta kendini bi bok sanan adam çok.Sesini çıkartmayan biri olsa dediğin gibi 3-4 kişi döverler.Sonra erkeğiz diye dolaşırlar.

  16. #16
    myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Eylül 2006
    Şehir
    İstanbul, Göztepe
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    büyük geçmiş olsun.

    ülkemizde maalesef insan canının değeri yok! 100 yaşına gelmiş, burnunun önünün göremeyen adam bile 80 sene önce aldığı ehliyetle istediği gibi araba kullanıyor. ne sağlık kontrolü, ne denetim, ne de başka bir önlem var. öyle ticari araç kullanıcıları var ki, adamın bir gözü görmüyor, renk körü veya gece körü.. bir şekilde kitabına uydurmuş, düzenini kurmuş vaziyeti idare ediyor. lanet olası bir "ekmeğinin derdinde" anlayışı ile başkalarının canını tehlikeye atmaya kendilerinde hak görüyorlar.
    GP500-1st bunu beğendi.

  17. #17
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2008
    Amacım kimseyle tartışmak değildi hem adamın ettiği küfüreri durdurmak hemde kendiside savrulduğundan olayı açıklamaktı.

    Taksi benim yanımdan yalıyıp gecicekmiş gibi son ana kdar motoru adam yerine koymadı. son anda frene asılıp ikimizede ölümlü ve yaralanmalı kazanın eşiğinden dödürdü.

    Yaşanan olayın ardından gece 1 de sıra sıra kontak kapatıp adam kıstırmaya ve dövmeye çalışmak nasıl bir kültür ve anlayıştır. Bunların zihniyetleri çok acık.

    6 ay önce havaalanının içinde taksi durağının bir esnaf lokantası var. Gece duty free deki arkadaşımın yanına gitmişim. bende motosilet kıyafetleri olunca arkadan biri koluma girdi. gecen biriniz altıma giriyodu sağımdan solumdan önüme geçti sıkıştırdım altıma alıyodum. Sinek gibisiniz arabayla aynı yolda gitmeyin birinizi ezecem(kasıtlı) bir gün dedi

    Bunlara birinin insan olduğunu ve toplum içinde yaşadığını öğretmesi gerek.

    Zihniyet bu oldukça son ana kadar frene basmaması şasırtmıyor beni.
    Shrieker ve rumelian bunu beğendiler.

  18. #18
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2013
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Geçmiş olsun. Tekrarını yaşamamanız dileği ile.
    GP500-1st bunu beğendi.

  19. #19
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa
    her önüne gelene ehliyet verirlerse geri zekalı dolu bugün de benim başımdan geçen olay ışıklarda bekliyoruz önümde kangoo tarzı bir araba var sinyali yakmış sola dönüyor dönerken birden vazgeçiyor benim durumumu tehlikeye atıyor 50 metre ileri de harbi geri zekalı bir taksi şoförü var ulan aynaya hiç mi bakmaz ben giderken yola çıkıyor tam delirdim ışık muhabbetinin temsili resmini çizdim paint usulü kırmızı araba mavi benim

  20. #20
    Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Köpek sürüleri bunlar,bi b.k olmayınca taksici oluyorlar biçare.% 90 ı böyle,yanında olmayı çok isterdim bunların bi kaçının kafasında beyzbol sopasi parcalayacaksin ki bi daha motorcuya bulaşmasınlar.kultur fakirleri siz kim ulan avrupa Birliği kim,modern çağdaş Yaşam kim,vizyon kim,it sürüleri.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)