Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

SHADOW YARDIM

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Mart 2014
    Şehir
    ankara
    Merhabalar arkadaşlar,

    Bende siteye yeni katılanlardanım. Ankara dan Koray.4 sene önce motosiklet kullanmaya kymco venox ile başladım 2 sene sonra bir klasik 650 dragstar. 3 ay önce motosikletimi sattım ve şimdi bir Honda Shadow almak istiyorum. Bir arkadaşımın öğrencisinde 2002 model VT 750 Shadow ACE mevcut. Motosikletin zincirli olduğunu söylediler. Acaba bu modelin diğer yeni shadow modellerinden farkı nedir, eksileri var mıdır,kronik arızası ya da problemi mevcut mudur? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi, ona göre kararımı verip motosikleti almayı düşünüyorum. Motosikletin gayet temiz olduğu ve sürekli bakımlarının zamanında ve itinayla yapıldığı söyleniyor.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler, kazasız sürüşler dileğiyle.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Aralık 2011
    Şehir
    Van
    Motosikleti
    CBF 500
    Shadow 2004 e kadar ACE kasasını üretti, bu tarihten sonra ise amerikada Aero diye geçen kasa üretilmeye başladı ve hala da bu kasayla devam ediyor, sadece 2008 sonrasında enjeksiyon-ABS gibi birkaç ekleme yapıldı fakat kasa aynı kaldı, Türkiye de şu an satılmamakla birlikte hala Amerika gibi ülkelerde satışı mevcut, sorunuza gelecek olursak ACE kasa shadow gerçekten çok güzel bir motosiklet, aksesuar kaldırır, zincir aktarmalıdır, motoru sağlamdır, klasik olan kasasının yanında Blackwidow denilen sporif bir kasası da var ki tadından yenmez eğer fiyat uygunsa hala alınabilir fakat on yaşında ve üretimi durmuş bir motorun aksesuar ve yedek parça temini hakkında sıkıntı yaşayabileceğinizi unutmayın, şimdiden hayırlı olsun..

  3. #3

    Üyelik
    26 Mart 2014
    Şehir
    ankara
    Teşekkürler, gayet tabi haklısınız. Mesela ben bu motosikletin eksozunu değiştirmek istesem ki üzerinde orijinal eksozu olduğu söylendi. Diğer shadowlarla farklımıdır, montajda sıkıntı yaşarmıyım?

  4. #4
    Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Aralık 2011
    Şehir
    Van
    Motosikleti
    CBF 500
    Ace kasa Aero kasadan oldukça farklı, bir kere motor bloğu farklı, bundan dolayı birisinin egsozu diğerine uymaz! ama bu hiç bulamayacağınız anlamına gelmiyor tabiki, üretimi olmasa da hala Amerikada falan çok kullanılan bir motor ve örneğin Highwayhawk 2014 kataloğunda hala ACE için de aksesuar olduğunu görebilirsin;

    http://www.highwayhawk.com/cms/Onlinecatalog.aspx

    Dersen ki Tr de bu ürünler nereden bulunur-işte o kısım biraz sıkıntılı ama ikinci elde falan ACE için aksesuar bulunabildiğini biliyorum, yada egsoz konusunda el yapımı iş çıkaran yerler de mevcut..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)