Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Mh Drift 125 & CBR 125R (eski kasa)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    mehmet eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Haziran 2011
    Şehir
    kahramanmaraş
    Motosikleti
    CBR 250R
    Arkadaşım burada herkes bir yorum yazar kendi görüşlerine göre sen kendine en yakın olanı tercih edip onu yaparsın!benim sana tavsiyem herşeyin sıfırı muteberdir yok çinliymiş yok japon yok kore kronik sorun yok ise sıfır km motor canını sıkmaz alacaksın 2006-2008 motor aylık 100 liran gidecek bakacaksın piston aşınmış değiştir, karbüratör zamanla bozulmuş tamir,dişli dengeleri laşkalşmış değiştir vs.vs .vs böyle 2 sayfa yazı yaza bilirim sana!
    ben şu an çinli motor kullanıyorum 1 yıl oldu sıfır alalı hiç masraf yapmadım ama birdaha alırsam kesinlikle çinli olmaz diyorum cünki cinli motor cok biniyorsan heryeri gevşiyo direksiyonu tutan vidalar dahil forumu altını üstüne getirdim her motorun ayrı sorunu var ve parça maliyeti bende hangi motoru alacağımı şaşırdım!honda cbf 150 den- kawasaki er5 den 2002-2004-hyosung gt 250r den-ve bir cok motora ama aklımda yazılan yorumlardan değerlendiirdiğin alacaksan sıfır al parça maliyeti olmasın ve motor hevesin bitmesin!!!!kendimi biraz zorlayıp 1 yaşında honda cbr 125r almayı düşünüyorum artık yada sıfır cbf150!iyi düşün iyi karar ver!!!
    eray_uluyazı bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2007
    Şehir
    bursa
    Kardeşim o paradaki cıbırlar patlak motorlardır. Bulaşma derim. Drift'in kullanıcıları memnun ama aydınlatması biraz sorunlu. geceleri yeterli olmuyor. Alternatif istersen ben kendi motorumu öneririm. Şimdi gelip laf falan atarlar ama aldırma. Bazı arkadaşlarımızın da bildiği gibi üzerinde ybr motoru ve bloğu var. sesi aynı zaten. Ybr ile parçaları bire bir uyuşuyor. Parça sıkıntısı da çekmezsin. Titreşim mi? Ben öyle bir şey görmedim. Hız mı? 125'lik motordan ne beklersin... fincan kadar piston var. ama yolda 100 kmh'da rahat rahat seyredebiliyor. Ben zorladım en fazla 120 yaptı. birdaha da zorlamadım. Yakıt yok. 20liralık benzinle 180 km yaptım. Kefilin benim arkadaşım. Eğer istersen git al bitane. fiyatı 3000 olması lazım. ben 2.750'ye almıştım. Şikayetin olursa da ben sürekli formdayım. ama lastiklerini değiştir derim. çünkü ilk lastikleri pek iyi değil...;)
    __To Be Or NoT tO be__


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)