Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
praetorian Hakkinda

Temel Bilgiler

Doğum Günü
03 Eylül 1986 (37)
praetorian Hakkinda
Biyografi:
13 yıldır motora binmeyen ve çok özleyen bankacı bi adam.
Yer:
İSTANBUL
Motosikleti:
yok
Mesleği:
eski bankacı
Kan Grubu:
B Rh+

İmza


asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
3.764
Günlük Ortalama Mesajlar
0.55
Genel Bilgiler
Son girişi
01 Mart 2023 04:56
Üyelik
04 Ağustos 2005
  1. yok hocam. aslında beni arayabilirsen sevinirim. yada sen telefonunu ver ben arayayım. be başımdan geçenleri anlatırken üstüne alınacağını düşünmedim. ne olur yanlış anlama. sen temiz dedikten sonra benim için temizdir. ben sadece alabildiğim kadar uygun bir maliyetle sahip olmayı isterim extra masraflar yüzünden. zaten belli masraflar var (getir götür-sigorta-ruhsat-noter vb gibi) birde üstüne bakıma para vereceğime, sahibine verip daha uygun bir motosiklet almayı tercih etmek benimkisi.
  2. orada bi falcona da 4 teklif ettim. 2003 model 16000 yazdan yaza geliyor sahibi. mekaniği çok iyi ama arka kuyruk çizik içinde, yan aynalar sorunlu. hor kullanılmış oldukça belli ama, allahtan fazla kilometre yapmadığından mekanik olarak sorunu yada masrafı yok. sahibinden haber bekliyorum.
  3. Merhaba, masraf çıkarmayacak bir şeyse sorun yok. aküdür sticker dır halledilebilir şeyler. işin doğrusu fiyat olarak bir şey demek istemiyorum. çünki cidden masraf durumuna kazasına boyasına göre herşey değişiyor.
    sonuçta mal senin, satmak istediğin bir bedel vardır, anlaşmaya çalışırız bir şekilde. benim fiyat söylemem doğru olmaz. ama bikaç falcon için aşağıdaki diyalogları yaşadım..
    geçen biriyle 2004 model 23000 binde diye anlaştık 4 e, yanında ön jant, arka tekerlek, komple performans egsoz da vereyim deyince 4,5 ta karar kıldık. ama yana düşmemiş motosikletin her iki grenajı kırık çıktı, 23000 dediği motosiklet sanırım 40 bini devirmiş, mekaniğinde zerre kusuru yok dediği aletin zinciri folloş.. o yüzden bir şey demek istemiyorum. ama herfiçioğlu için istanbula gittiğimiz yanımıza kar kaldı. kız arkadaşı yanında diye de bişi diyemedik, yuttuk.
  4. selam. motosiklet hakkında bligi verebilir misin? arasan allah izin verirse yarın istanbulda olacağım zaten. 530 462 37 31
Toplam ziyaretci mesajı: 4

7 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 7 of 7