Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
oyunageldim Hakkinda

Temel Bilgiler

Yaş
48
oyunageldim Hakkinda
Biyografi:
http://yu-mu.blogspot.com/2012_12_01_archive.html
Yer:
Tekirdağ
Motosikleti:
Honda Wave 110i
İletişim:
yusuf3070@gmail.com
Ad Soyad:
Yusuf

İmza


Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
1.524
Günlük Ortalama Mesajlar
0.37
Genel Bilgiler
Son girişi
05 Şubat 2024 20:13
Üyelik
14 Aralık 2012
  1. merhabalar açmış "Honda Wave 110i ön cam montajı" konuyada yorum yaptım ama bu siperliği nerden aldınız, direk linkini verebilirmisiniz?


  2. s.a hayırlı işler ustam.yan çantalar ilgimi çekti.adresinizi alabilirmiyim .hem tanışmış oluruz hemde fiyatı konuşurunuz .ben lüleburgazlıyım.
  3. Yusuf ustaaaa
    Ben kimim bil bakalım :)
    Demirciler sanayi den gökhan
  4. Tankım küçük olsun diyorsan yer kaplamasın ben biraz daha sık yakıt almaya rağzıyım diyorsan yandın söndürme tüpü kullanabilirsin. 3 lt lik taktılar 100 cc cup motora. Cup motorda özellikle 100 cc de performansta bayağı bir azalma oldu. Biraz ayar ve ön dişliyi 1 diş küçültme ile sorun % 90 aşıldı. Şimdilerde 2 kişi lpg de 80i rahat görüyor cup.yaptığım işlerle aklıma gelenler bunlar. Aklına takılan varsa yanıtlarım. Allah'a emanet ol
  5. LPG konusundan sıkılmam rahat olabilirsin. İstediğini sor bukonuda rahat ol. Bahsettiğim mikserin daha genişi hali hazırda satlıyor. Yaptırmakla uğraşma. Birde tankın 5-7-10lt olanları varmış. Bugün montaj yaptırdığım yeri aradım. Adresini ve telefonunu alabilirim istersen. Forumda bildiğim kadarıyla 2 yada 3 kişiyiz. Yamyamaha ve ben işin muadilleriyiz diyebilirim. Şimdilerde montaj işine girmeye hazırlanıyorum. Zira bana montajı yapan firma, benim yaptığım değişikleri görünce bana akıl danışır oldu. Her ay bir motosiklete takıyorlar. Bak bakalım eksik varmı nasıl olmuş diye çağırıyorlar. Kullanıcının özel isteklerine göre bişeyler tasarlıyoruz bazen. Aslında bana danışıp fikir almak biyana beleş iş gördürüyorlar bana maksat bu.. :)
  6. linkteki sistem ile bizim kullandığımız arasında fark yok fakat kinkteki Mikserin çapı çok dar. Gazda kullanılır fakat benzine aldığında çak az hava girişi olacagından motor boğulup gitmeyecektir. Karbüratörün hava giriş çapına yakın bir iç çapı olan mikser seçilmeli. Ayrıca cup motora takılıyor çokta iyi oluyor. Arkadaş 5 lt lik tank buldu firmadan. 4 lt alıyor ve o gazla 280 km gidiyor. Yani 2.50tl*4lt=10tl=280 km.
Toplam ziyaretci mesajı: 22
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu