Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Tab Content
Hakkımda
One_ Million Hakkinda

Temel Bilgiler

One_ Million Hakkinda
Biyografi:
21 kasım da bakırköy deliler hastanesinde şey pardon Üsküdar da ( Zeynep Kamil ) İsimli bir hastanede gözlerini açtı... Bu hastanede doğanların göbek adlarının kızların Zeynep erkeklerin ise Kamil olduğunu sanıp, ilkokulda yapılan saçma sapan anketlere göbek adını hep Kamil yazdı.

Çocukluğunda çok garip şeyler yaşadığını sanan fakat garipliklerin asıl büyüdüğünde başına geleceğinden habersiz bir şekilde büyümeye başladı..

İlköğretimi Mebruke Salih Koçak i.ö.o olan bu uzun isimli okulda bitirerek ÜMRANİYE e.m.l. lisesinde okul hayatını bitirdi.

Üniversiteyi sadece öğrenci evlerinde makarna ve yanık tavada kızartılmış omlet yemek olarak gördüğü için hiç heves etmedi.

Hep ticaretle uğraşmak istediği küçük yaşlarda babasının ona aldığı bisikleti arkadaşlarına tur başına bi miktar para yahut karşılığında Taso alarak kiraya vermesinden belliydi. Şuan ise yine benzeri bir iş olan Carrental (Oto Kiralama) işi yapmaktadır. Bu arada bilginiz olsun Kredi Kartı olmadan hiç kimseye araç vermiyoruz. :)

Bu sıralarda bilgisayar & internete çok saran bu adam şimdi ise buzullarda karınca yaşayıp yaşamadığını araştırmakta. Bu yüzden bilim adamları ile mahkemelik olduğu söylentileri de cabası..

İçindeki çocukla beraber uzun bir astral yolculuk planları var..


AŞK HAYATI İLE SÖYLEYECEKLERİ İSE;

K.çının dibinde birsürü insan vardır ama sen gider en uzaktakine aşık olursun.! Hayat, zor değil.! Uzak.

Aşk, ağır iştir: emekli olamazsın, sigortası yoktur, ikramiye alamazsın, yıllık tatil izni verilmez, greve kalkıştın mı yersin sopayı, her dakika lokavt tehlikesiyle burun burunasındır, kaza riski yüksektir, amatörce uğraşılır! Aşk, ağır iştir! Yol boyunca bunları şoföre dayatamazsın. O, uykuya yenilmek üzeredir, sen ise rüyaya!

>> İ T İ R A F <<
Bebekken o kadar çirkinmişim ki, hemşire beni aileme verirken siyah tekel poşetiyle vermiş. Dedem yeni itiraf etti.
Yer:
İstanbul
Motosikleti:
Honda Cbr 1000RR HRC (2016)
Mesleği:
Rent A Car
Kan Grubu:
A Rh+
Ad Soyad:
Raşit GÖKMEN

İmza


Motora her bindiğinde kendini değil, arkanda bıraktığın insanları düşün ve öyle sür.. Ona göre kararlar ver
https://www.youtube.com/watch?v=-sPmOzlzqAQ

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
236
Günlük Ortalama Mesajlar
0.07
Fotoğraflar
Toplam Albüm
1
Toplam Resim
0
Genel Bilgiler
Son girişi
18 Nisan 2018 13:14
Üyelik
23 Mayıs 2014