Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Esp Explorer Hakkinda

Temel Bilgiler

Esp Explorer Hakkinda
Biyografi:
1974 İstanbul doğumluyum.1980 de ailemle İzmir e yerleştim.2001 den beri Antalyada Sound & light,Dj olarak çalışıyorum.Ayrıca Rampage adlı Metal grubunda bas gitar çalıyorum.
www.myspace.com/rampagetr
Yer:
Antalya
Mesleği:
Sound & Light, DJ
Kan Grubu:
A Rh+

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
449
Günlük Ortalama Mesajlar
0.09
Genel Bilgiler
Son girişi
06 Ağustos 2016 13:24
Üyelik
07 Nisan 2011
  1. Sinan, arada ufak tefek sorunlar yaşatıyor.Ama çin scooter lar içinde gerek görüntüsü gerekse sürüşü olarak tercih edilebilecek bir motor.Çok hor kullanmaya gelmiyor maalesef.Yedek parçası da çok pahalı değil.
  2. abicim bende scooter bakıyorum yeni başlayacağım.birçok kişi kanuni ronny s 150 alma siyorlar ama ben şeklini çpk beğeniyorum.gördüğüm kadarıyla da sen ronny 150 sürücüsüsün.abi nasıl memnunmusun yani az yakaar mı?parçası falan ne kadar?birde bazıları tekme atsan ortadan ikiye ayrılır diyor doğrumudur?
    teşekkürler,iyi akşamlar
  3. selam explorer formda 52 sayfa sizin yazdıklarınızı okudum formu 2 ay oldu takip ediyorum bende kanini kullanıcısıyım scooter olarak ;ilk popcorn kullandım kaza yapmış bir popcorn aldığım için biraz sağı solu toplamam gerektirdi ama fazla önemli değildi ve ben popcornla 5 yıl gezdim motoru cok sevdim hem ufak hemde marifetli idi sitede kanuni markasını hiç iyi lanse edilmemiş kimin yazısını okusam sakın almayın yok dökülüyor çabuk arıza yapıyor gibi şeyler , sen bana bu konuda neler söyleyebilirsin ben şahsen tip dolayısı ile rony s 150 düşünüyordum ama merlin s 150 yide teker ebatları ve disk frenleri için hoşuma gidiyor birde ben motorla eşimle seyahat ve gezeceğim için kask koymak için sele taktıracağım rony lerin sele monte edilme yerinin çabukl kırıldığını söylüyorlar sen ce varmı böyle birşey ?
  4. merhaba benim kawazaki EN500 var ve satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar varmı tşk mehtap
  5. abi merhaba sana bir konu danışmak istiyorum ama telefon numarası varsa ben ararım
  6. nasilsin neler yapiyorsun?
  7. Thank you.But i will be working till Monday night.So... :)
  8. yes me 2, Im busy...take it easy...take care and happy holidays for u...
  9. hellooo, what's up... :)
  10. slm okan 554 313 21 57
Toplam ziyaretci mesajı: 15
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

5 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 5 of 5