Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
echtsasori Hakkinda

Temel Bilgiler

Yaş
47
echtsasori Hakkinda
Yer:
İstanbul
Motosikleti:
Yamaha MT-07 / Keeway Superlight 150
Mesleği:
Yönetici
Kan Grubu:
A Rh+
Ad Soyad:
Cüneyt ÖZEN

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
209
Günlük Ortalama Mesajlar
0.04
Genel Bilgiler
Son girişi
09 Nisan 2020 22:03
Üyelik
10 Haziran 2008
  1. Cüneyt bey merhaba bendede keeway va siz gördüğüm kadarıyla uzun zamandır kullanıyorsunuz.Tavsiye ettiğiniz bir şey varmı mesela birde bir kaç sorum var cevaplayabilirseniz memnun olurum.
    Karbüratörün hava ayarı kaç tur açılması gerekiyor.Subap ayarı değerelerini biliyorsmusunuz.Birde benim motor ısınınca vites 1 den 2 ye geçerken boşa geçiyor bazen diğer viteslerde sorun yok ama şöyle bir porblem var mesela hızlanıyorum gaz veriyorum motor gazla orantılı hızlanırken bianda boşa atmış gibi bağırıp tekrar hızlanıyo kademe kademe sanki birde yokuş çıkıyorum mesela çok dik motor bağırıyo gitmiyo gazı birazdaha verince gitmeye başlıyor acaba bir problemmi var.
    Birde güç olarak memnunmusunuz motordan bugün ben 60 kilo arkadaşım 100 bindik motor can çekişiyordu adeta 1. viteste hafif eğimde bir rampayı zor çıktım bağıra bağıra bu motor çokmu güçsüz yoksa benimkindemi var bir şeyler? Teşşekürler
  2. kardeşim merhabalar bana numaranı filan atarsan bi ara yanına uğrayıp şu benim superlighta bi bakmanı isterim
  3. ibanez :
    en caf caflı noktaya değinmişsin :9

    İşin aslı şu. Kendi lastikleri fena değil. Yani iyi değil çok kötü de değil. ancak daha iyisi varmı tabiki var. Michelin veya Metzeller iki örnek. Ancak şuda bir gerçek. İkinci el bu motoru almaya kalkınca en ucuz 1.500 TL. Şimdi Michelin ve Metzeller lastik almaya kalksan 500-700 TL arası tutuyor. Sordum. Sence değermi böyle bir motora ???

    Duro vs. gibi lastikler yazın iyi performans veriyor. Ancak kışın yer tutuşu kötü olduğu söyleniyor. Çünkü kauçuk yapısı sert. Buda istemediğimiz birşey.

    Lastik alacağın zaman muhakkak tarihlerine bak. alacağın lastik en fazla bir yıllık olsun. 2-3 yıllıkları alma. Lastiğin raf ömrü 4 ila 5 yıldır. sonrasında sertleşmeye ve çatlamaya başlar. Kazalar kaçınılmaz olur.

    Buz motorda Michelin takılıyor. Bir boyda genişliyor lastik. Çünkü bu Superlight lerin ebatların çok marka bulmak imkansız.

    Ama dediğim gibi değermi :) ?
  4. ergun selamlar.
    sen motoru alınca bana sorularınla ilgili mail atarsan sevinirim. Buraya pek giremiyorum yoğunluktan.
    cun.ozen@gmail.com
    Bekliyorum
  5. Merhaba...Usta Bir Sorum Olacak...Bende Superlight Var...Lastikleri Değiştireceğim Ama Marka Konusunda Kararsızım Duro Falan Kafama Yatıyor Gibi...Bu Konudaki Düşünceni Sormak İstedim...Ayrıca Birazdaha Kalın Bir Lastik Kullanabilirmiyim Yani Bana Örnek Gösterebileceğin Önerebileceğin Lastik Boyutları Vs Varmı...Yardımcı Olursan Çok Sevinirim...Şimdiden Teşekkürler...
  6. slm ben de düşük fiyatlı 2. el chooper tarzı motor almayı düşünüyorum da. genel olarak forumlarda keeway sl150 önerilmiş ama siz kullanıyorsunuz. ben yeni başlayacak biri olarak almam doğru olurmu? sizin başınıza dert olan yada şu şu parçaları belirli aralıklarla değişmeli diyebileceğiniz şeyler varmı? mekanikten elektrikten anlarım. mekatronik mezunuyum zaten takımlarım falan var söker takar bakımını da yaparım. acil değil ama cevabınızı bekliyorum. ayağımdan bi ameliyat işim var sonra almayı planlıyorum. iyi günler şimdiden teşekkürler
  7. arka amortisorlerden nasıl kurtulabilirim hocam?
  8. abııı bana en kısa zamanda bı cagrı atarsan ben sana ulasırım numramı bırakıyorum olurmu ???? 0544 599 91 44
Toplam ziyaretci mesajı: 8

8 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 8 of 8