Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
35emre35 Hakkinda

Temel Bilgiler

35emre35 Hakkinda
Yer:
izmir
Motosikleti:
crf250 L
Kan Grubu:
A Rh+
İletişim:
emreatakan35@hotmail.com

İmza


CRF250L; KLR650, Pioner200, STR250, Skygo200, MCT 250

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
996
Günlük Ortalama Mesajlar
0.22
Genel Bilgiler
Son girişi
21 Temmuz 2015 14:51
Üyelik
16 Eylül 2011
  1. Emre abi merhaba,
    Bir arkadaş Crf için motor koruma demiri arıyordu. Sana ulaştı mı?
  2. a.s emre
    evet subap ayarını yapabiliirim netten yamaha kipatcıgına baktım belli aralıkta töleranslar var bunlara uyarak yapabilirim yalnız sente ayarını yapamadım motoru5 .vitese takıp elımle tekeri cevirdigimde subap bolsugu sonuna kdr açık olması gerekiyo donmesi için 1-2 mm ye kdr dusurdgumde subap bolugunu, emme subabı açıılıyo tekerin donmesini engelliyo . sente ayarı lazım bunun içinde bilgirelinizden yararlanmakta fayda var . motor çalısmıyo suanda motorcuda çok uzak kendim yapmam gerekiyo .
  3. mrb. emre
    bende yamaha ybr 125 var bazı bakımlarını yapmak için motoru soktum snra tekrar topladım yalnız sente denilen bi ayar varmıs onu nasıl yapabilirim ? yardımcı olrsanız sevinirim
  4. Merhaba Emre...

    Ben Kuba str 250 başlığından tum yazılanları okudum üşenmeden..Fakat bu model için hala düşüncelerim var şu anda piyasada benzer fiyat aralıklarında cross lar var doğru bi karar vermek açısından sizede danışmak istedim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??
  5. Emre bey merhaba
    Ben size birşe soracaktım, profilinizde gordum de daha once Skygo 200GY kullanmışsınız , sonra Kuba Str250 . şu an ben de iki motor arasında kararsız kaldım. ikinci el olarak aralarında 1500tl fark var sizce STR ye değer mi? Yoksa kesinlkle kuba mı alayım. Aralarında ne gibi farklar var?Daha once cok motorum oldu fakat Enduro olayına yeni girdim, kıyafetlerim geldi, iki motorsiklette tecrube yapmış biri olarak fikrinize ihtiyacim var.
    teşekkür ederim.
  6. ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto...-lutfen.html’’ konusuna verdiğiniz destek için teşekkür ederim. (Yazdığınız her bir harf ile hayatımın olumlu yönde değişmesine katkıda bulundunuz bilmem farkındamısın….) tekrar teşekkürler Sevgiyle kalın,
  7. Adminin açtığı başlık altında hükümete duyulan öfke sele dönüşünce haliyle başlık kaldı lakin mesajlarımız gitti.
Toplam ziyaretci mesajı: 7

8 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 8 of 8