SYM Mamba vs ADX 125

Bu iki model arasında kararsız kaldım, fiyatlar da yakın, siz hangisini tercih edersiniz ? Özellikle kullanıcılar da yorum yaparsa sevinirim.

Mamba seri motor. Kullanması keyifli tam bir holigan makinesi. Adv daha konfor odaklı olup yakıt deposu sınıfına göre çok büyük. Uzun yollar da rahat ettirir. Tamamen senin kullanım karakterine göre değişir.

Bence ikisini de deneyip ona göre karar vermen daha sağlıklı olacaktır. Sonuç olarak hangisini tercih edersen et aklın her zaman diğerinde kalacaktır. Hiç şaşmaz.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Adx alırdım 1 depo ile 400 km yol gidersiniz tip şekil şukulda var.

Motosikleti
R12 nineT 2024
ADX 125 diorum mamba şehir içi kullanım için gayet iyi ama adx biraz daha modern duruyo sürüş pozisyonu daha rahat ve bozuk yollarda da daha konforlu hissettiriyo. ayrıca uzun boylu kullanıcılar genelde adxin ergonomisini daha çok seviyo benim tanıdıüımda var da. eğer kullanımın tamamen şehir içi ve daha kompakt bir scooter istiyorsan mamba üzmez. ama hem şehir içi hem ara sıra uzun rota yaparım diyorsan adx 125 bana göre daha mantıklı seçim

Motosikleti
SYM ADX 125
ADX 125 kullanıcısıyım. Mamba için yorum yapamayacağım ama kendi motorumu övmek isterim müsaade ederseniz :) Gidişi, duruşu, görünüşü, performansı çok yerinde bir motor. 125lik makine o fiyat eder mi etmez tabi ama taksit seçeneği işte avantaj oluyor SYM için. Boyum 1.85, konforundan ve oturuş pozisyonundan memnunum. Tek derdim aynalardı onu da ayna genişletme ile çözdüm. ADX'in bence en büyük eksisi sele altı hacmi. Kesinlikle çanta takmanız gerekiyor. Yakıt deposu çok büyük olduğu için sele altı ufak kalmış. Kronik olarak söyleyebileceğim mekanik bir problemi yok ama aküsünü beğenmiyorum. Çok kısa sürelerde boşalıyor. SYM'nin diğer modellerinde böyle bir problem duymadım ama ADX ve sanırım JETX için akünün çabuk bitme problemi var. Diğer motorlar 6 ay yatsa ilk marşta çalışır, ADX'i 10 gün yatırın mecbur aktarmak veya şarj etmek gerekir. Ben şarj aleti aldım evde takıyorum bittiğinde, güzel jumpstart aletleri var onlardan da alınabilir.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bende ikinci motor olarak bu iki model arasindaydim, bayiye gittim Adx in kalite detaylari bariz belliydi. Zaten pahali olusununda bi nedeni olmaliydi.

Derken , saticinin ; uzerine 40 daha ver Joyride 300 ü götür demesini mantikli buldum ve suan kararimdan son derece memnunum.

Yinede alternatifsiz, sadece bu iki modelden hangisi dersen, kesinlikle Adx. 15 L depo nedir yahu 😵‍💫

• Haha
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bende ikinci motor olarak bu iki model arasindaydim, bayiye gittim Adx in kalite detaylari bariz belliydi. Zaten pahali olusununda bi nedeni olmaliydi.

Derken , saticinin ; uzerine 40 daha ver Joyride 300 ü götür demesini mantikli buldum ve suan kararimdan son derece memnunum.

Yinede alternatifsiz, sadece bu iki modelden hangisi dersen, kesinlikle Adx. 15 L depo nedir yahu 😵‍💫
Eskiden olsa Guneydoguda mazot kaciracaklar derdim de😂

Evet aslında o model de mantıklı gelmişti dediğiniz gibi çok az fiyat farkı var ve büyük jant teker çok iyi bi avantaj

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar