Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Arkadaşlar işte Türk karşıtı grubun klibi..Görün,Vatana biraz daha bağlanın

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    shadowofspirit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ağustos 2005
    Şehir
    İst.
    Motosikleti
    Hyosung gt250R SİYAH..
    Evet arkadaşlar system of a down adlı grubun Türkleri katil Yalancı ve ...bne olarak gösterildiği klip..Klibi seyredince az bile yapmışız o zaman şerefsizlere diyeceksinizz.. http://www.youtube.com/v/tyzsfHXq-c0

    Evet arkadaşlar bende bu grubu dinliyordum haberim bile yoktu hemde...
    Motorize Birlikler K.lığı......


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman

    biz kendimizi doğru anlatamazsak...

    onlar bizi yanlış anlatırlar duyarlılığın için teşekkür etmiyorum. çünkü bu bizim görevimiz
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

  3. #3
    marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1299 Panigale
    TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR HELE BİDE O 5 para etmez ...........ermenilerden hiç

  4. #4
    mindtrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara&Istanbul
    Motosikleti
    Freelander,Mulhacen
    Savas zamani Turk ordusunu arkasindan hancerlemis olan bes para etmez, hain ve irkci Ermenilere solicek hicbisi yoktur. Kendileri gelip Osmanli arsivlerine bakmazlar, oldurdukleri Turkleri yaptiklari ihanetleri gormezler. 3-5 yasindaki cocuklari katletmislerdir, Bu yaptiklarini inkar ettikleri gibi kopekler bide ders kitaplarini propoganda kitabi gibi ermeni soykirim iddealariyla doldurmuslar yeni nesillerinin dimahinida zehirlemisler onlari nefretle doldurmuslardir.

    Ermeni Urk Turkten dunde seni yendik bugunde yenecegiz... Turkun zincirlerinden baska kaybedecek hicbisiyi yok.

  5. #5
    infinitedreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ağustos 2006
    Şehir
    İstanbul / Avr.
    Motosikleti
    Regal Raptor Dadyw
    System of a Down denen bu heriflerin -kendi görüşümce- beş para etmez ve metalle alakası olmayan albumlerinin Türkiye'de ne kadar çok sattığını bileniniz vardır. Net bir sayı verememekle beraber "cidden çok" diyebilirim. Birilerinin iyi müzik yaptığını düşünebilirsiniz ama gidip de o heriflere hem de söylentilere göre kazandıkları parayla ermeni soykırımı araştırmalarına sponsor olan bu adamların albunu almak, konserlerinin girişlerine "Türkler ve köpekler giremez" yazan bir hayran kitlesine sahip bilmemnelere para kazandırmak bence bir insanlık ayıbıdır.
    [B][SIZE="2"][COLOR="Purple"]infinitedreams... [/COLOR][COLOR="DarkRed"]ama siz onu demonicdreams olarak tanıdınız.[/COLOR][/SIZE][/B] 25.12.2005'den beri

  6. #6

    Üyelik
    16 Mayıs 2006
    Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    Arkadaşlar benim işim icabı Gürcistan ve oradan da Ermenistana çok gittim, inanın Ermenistanda yaşıyan Ermeni halkının bizimle hiçbir alıp veremediği yok Türkleri çok seviyorlar ama siyasetçilerinden korktukları için seslerini çıkaramıyorlar, bu Türk karşıtı olan şerefsizlerin Ermenistana hiç gitmediklerini bile söyliyebilirim, hayatında Ermenistanı hiç görmeyen dünyanın diğer ülkelerindeki bu şerefsizler sadece TÜRK düşmanlığı yapıyorlar,BEN GİTTİM GÖRDÜM ADAMLAR SANKİ TÜRK, YEMEKLERİMİZ BİLE ONLARLA AYNI, TÜM DÜNYADA OLDUĞU GİBİ ERMENİSTANDA DA MAZLUM İNSANLAR EZİLİYOR,

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

  7. #7
    gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2005
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    Türkler kadar başlarına taş düşsün.
    Dallamalar araya yunanlıların yaktıkları İzmiri'in resmini koymuşlar. Salaklar ilk önce neyi savunduklarını öğrensinler.
    Tarihte Türklerle uğraşanlar bellerini bir türlü doğrultamamışlardır. 1. Dünya Savaşında 1 avuç altına Türkleri satan arapların şuandaki durumları meydandadır. hiç biri iflah olmamış, ermenileride aynı kefeye koymak lazım.

  8. #8
    salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2004
    Şehir
    İSTANBUL
    ......................
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

  9. #9
    motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2006
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    http://www.youtube.com/watch?v=xhT9OT0AaJQ

    'Yesimaturk' adlı youtube üyesinin system of a down u hak ettiğinden çok daha düzeyli bir şekilde eleştiren bu klibi ilk çıktığında reytingleri tavan yapmış,comments bölümümünde iki fikirin savunucuları ve tarafsız olan bir çok insan tartışmıştı.
    Geçen hafta bu linkdeki tartışmaları görmek istediğimde,inanılmaz bir şekilde kaldırıldığını gördüm.Yayıncının açıklaması ise ilginçti.System of a down avukatları, linkin kaldırılması için karar çıkartmıştı?!Bu konularda tamamen tarafsız olan Youtube adminlerinin ise klibi yayından kaldırmaktan başka çaresi kalmamıştı.
    http://www.youtube.com/watch?v=RtjrSdJqzDM
    İşte görmeniz istenmeyen başarılı klibin bir kısmını burdan izleyebilirsiniz.

    İşin ilginç yanı ise,Pkksından Ermenisine her çıkarcı Türkiye karşıtı grubun internetteki yıkıcı ve yer yer başarılı beyin yıkama kampanyaları cirit atarken,pek de ofansif sayılmayan bu anlatımın hukuk engeline takılmasıdır.''F.ck the system'' diye şarkısı olan, sistem karşıtı olduklarını idda eden bir grubun yeri gelince sistemi ne kadar başarılı kullandığı;eşitliğe,fikir özgürlüğüne ne derece inandığı, apolitik duruşunun ne kadar gerçekçi olduğu açıktır.

    Youtube kullanıcılarının milyonları bulduğu tespit edilmiştir.Bu site dünyanın en başarılı vidyo yayın sitelerinden biridir.Porno ve bazı cinsellik-şiddet türleri dışında her türlü vidyo ayrım gözetmeden yayınlanır.Bunların içeriği bazen politik kökenli de olabilir.Ne var ki bu içerik özgürlüğü,yer yer propagandalara dönüşebilmektedir.Örneğin ilk çıkan system of a down-holy mountains (yukarda farklı formatta bir linki arkadaşımız tarafından verilmiş,yorumlu hali için youtube dan araştırın)klibindeki commentlere göz atalım.Türk yorumları aşırı saldırgan; ve yorumları çoğunlukla(yorum denebilirse) herhangi bir fikiri başarıyla temsil etmekten uzak,ancak barbarlıkla nitelendirilebilirler.Öte yandan bir şey dikkatinizi çekiyor.'Soad-holy mountains'' klibine yorum göndermek istediğinizde çoğunlukla çıkan''Teşekkürler,postanız gönderildi'' yerine ''Teşekkürler, yorumunuz gözden geçirildikten sonra gönderilecektir'' yazısı çıkmaktadır.
    İnternetin Türk kullanıcısı ;bu kadar rayting alan internette gezen bir klibin altına sadece küfür yazanlardan mı ibarettir?Ekşi sözlük yazarlarının gibi(bununla ilgili bir başlık var ,yazarlar bu garip tesadüften! bahsetmişler),iyi kötü tarih bilgisini paylaşmak isteyen insanların yapıcı ve bilgilendirme amaçlı mesajları nasıl normlara uymamıştır ki yayıncı kendi ırkına(öyle olduğu kesin;my muvee diye yazmış arkadaş) edilen küfürlere izin verirken aynı sözde hoşgörüyü bu yorumlara göstermemiştir?Benzer örnek Pkk ile ilgili youtube kliplerinde ve çeşitli sitelerde bizzat göze çarpmaktadır.Amaç açıktır ki,işler bu tip açık platformlarda Türkiye'dekinden çok farklı;ve Türkiye aleyhine gelişmektedir.
    Kolpa Adamları

  10. #10
    saykoshey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ocak 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-12R, Hayane?
    Yav birak bunlari ne dediklerini bilmiyorlar. Artik Turk ve Ermeni ne olmusa olmus diyor hepsini arkada biraktik ama bunlar birakamiyor.

    Hepsi siyaset... birak abi ya.

    Hatda sunu size soyleye bilirim. Bundan bir kac sene once bir grub indonesyali Hollanda kraliyetine dava acmisdi, 1500 yillarinda Hollandanin yaptigi genocide icin tazminat istediler. Hakem ne dedigine sasacaksiniz.

    Su an Hollanda Kraliyeti (Koninkrijk der Nederlanden) 1830 yillanda olusdu ve ondan once ollanlari biz yapmadik.

    Bu mantiga gore Turk Cumhuriyeti 1923'de olusdu ve ondan oncesi biz degildik...

    Git abi yav, hepsi political ve propoganda. Bunu yapan okuzler (evet okuzler) once kendi ulkelerin gecmislerine baksin sonra bize camur atsin. Hatda iddaa ederim bu protesto marslarinda yuruyen insanlarin bir cogu Alman arabasi kullaniyordur veya alman urunleri kullaniyordur.
    HER TÜRK ASKER DOĞAR

  11. #11
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2006
    Şu sefil videonun tam ekran değil de hani yorumların olduğu ekranının adresini versen adamların izlenme sayılarını arttırıyoruz yorumumuzu da katalım bari.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

  12. #12
    inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    SUZUKİ- İNTRUDER
    TÜRKÜM ATATÜRKÇÜYÜM ,MUTLUYUM , şeref onur adına diyorum ki ;siz ,"system of a down " musunuz nesiniz
    ŞEREFSİZSİNİZ ,ŞEREFSİZSİZİNİZ , ve ZAVALLISINIZ
    [SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]

  13. #13
    shadowofspirit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ağustos 2005
    Şehir
    İst.
    Motosikleti
    Hyosung gt250R SİYAH..
    arkdadaşlar bilmiorum o linki ben aynı zamanda müzisyenim herkesin görüşüne saygı duyarım ama bu abartı.Hemde çok..adamlarda gerçekten müzikalitesi yüksek parçalar yapıyorlar bizim şrfsizlerde dandik pop yapsınlar böyle açılalım dünyaya.Adamlar çatır çatır propagandalarını yapıyorlar..neyin sayesinde Kaliteli müzik....Bizimkiler böyle ilgi uyandıracak klipler yapmadı yapamazlarda...Ayrıca bu şrfsiz grup bir klibindede ısparta halılarını çiyneyerek şarkı söylüyorlarmış..Salaklar o halıları bizde çiyniyoruzz...hehehe
    Motorize Birlikler K.lığı......

  14. #14
    M N T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ağustos 2006
    şimdiye kadar dinlememiştim ama yine de herkesi bilinçlendirdiyin için kendim adına teşekkür ederim böylece bi düşmanımızın oldugunu daha öyrenmiş olduk tekrar tşk ederim

  15. #15
    motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2006
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı shadowofspirit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ..Salaklar o halıları bizde çiyniyoruzz...hehehe
    Hahahaha yarıldım
    Kolpa Adamları

  16. #16
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı muhendis1959 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim işim icabı Gürcistan ve oradan da Ermenistana çok gittim, inanın Ermenistanda yaşıyan Ermeni halkının bizimle hiçbir alıp veremediği yok Türkleri çok seviyorlar ama siyasetçilerinden korktukları için seslerini çıkaramıyorlar, bu Türk karşıtı olan şerefsizlerin Ermenistana hiç gitmediklerini bile söyliyebilirim, hayatında Ermenistanı hiç görmeyen dünyanın diğer ülkelerindeki bu şerefsizler sadece TÜRK düşmanlığı yapıyorlar,BEN GİTTİM GÖRDÜM ADAMLAR SANKİ TÜRK, YEMEKLERİMİZ BİLE ONLARLA AYNI, TÜM DÜNYADA OLDUĞU GİBİ ERMENİSTANDA DA MAZLUM İNSANLAR EZİLİYOR,

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    Aslında Milletin birbiri ile alıp veremediği yok.
    Amma velakin fanatik ve ön yargılı olan siyasiler yüzünden milletler birbirine kırdırılıp düşmanlık tohumları atılıyor.
    Yüzlerce İsveçli tanıdım.Ben bilmiyordum onlar anlattı.

    Bir kaç yüz yıl önce isveç kralı Osmanlıya sığınmış askerleri ile yıllarca ağırlanmış,
    Veeee bir gün zamanın padişahı yanlarına silah,erzak ve altın koyup yardımcı olsun diye yanlarına zabit koyup ülkelerine göndermiş.!!!
    Bunu ben değil onlar söyledi!!!!!!
    Okullarda ders kitaplarında anlatılıyormuş.
    Ahanda size örnek:
    Musakka=musakka
    Berber = Berber
    Kalabalık = Kalabalik
    vs vs vs vs vs vs
    Adamlar ATA larıma teşekkür etti onur duydum.



    Pakistan da en çok sevilen ve örnek alınan millet biziz biliyormuydunuz!!!!!!!!!!
    Kalın sağlıcakla.İyi akşamlar.
    İnsan oğlunu seviyorum.!!!!
    Yanlışlarını ayıklamasını bilerek.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

  17. #17
    BABAADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2006
    Şehir
    9.KÖY İSYANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor
    ARKADAŞLAR BU BUNA BENZER PROPAGANDA FAALİYETLERİ HEP VARDI VE OLACAKTA.
    AMA GEÇMİŞTE NASIL BUNLARIN CEVABINI ALDILARSA YİNE ALACAKLARDIR.YETERKİ BİZ BİRLİK OLALIM VE BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERİMİZ BİLELİM VE UNUTMAYALIM.
    BU ŞEREFSİZ HAİNLERİN ÇOK İYİ BİLDİĞİ VE DAYANAMADIĞI BİR GERÇEYİ TEKRARLAMAK İSTİYORUM.....MEDENİYETİ KURUCUSU BİZİZ ARKADAŞLAR ,HANGİ DÜMENİ OYUNU YAPARSA YAPSINLAR HEPSİNİ TARİHİN GERÇEKLERİNE DAVET EDİYORUM ve diyorumki:

    ..KURUCUSU BENDİM.BEKLEDİĞİDE BENİM MEDENİYETİN..

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

    kalın sağlıcakla... yav akşam akşam yine attırdılar kafamı .neyse meyvesi olan ağacı taşlarlarmış derler...o zaman bizde engüzel meyvelerimizi yetiştirelim

  18. #18
    nautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    yine sırtımızdan vursunlar yine gebertelim köpekleri,yine bas bas bağırsınlar katliam diye.Doğruyu söyleyip adam olana kadar aman yok bu köpeklere...

  19. #19
    shadowofspirit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ağustos 2005
    Şehir
    İst.
    Motosikleti
    Hyosung gt250R SİYAH..
    Siz motorcu kardeşlerime doğru birşey gösterdiysem ne mutlu bana..
    Motorize Birlikler K.lığı......

  20. #20
    tyler_durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2006
    Şehir
    Indianapolis
    Motosikleti
    Yamaha XT225
    Alıntı muhendis1959 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim işim icabı Gürcistan ve oradan da Ermenistana çok gittim, inanın Ermenistanda yaşıyan Ermeni halkının bizimle hiçbir alıp veremediği yok Türkleri çok seviyorlar ama siyasetçilerinden korktukları için seslerini çıkaramıyorlar, bu Türk karşıtı olan şerefsizlerin Ermenistana hiç gitmediklerini bile söyliyebilirim, hayatında Ermenistanı hiç görmeyen dünyanın diğer ülkelerindeki bu şerefsizler sadece TÜRK düşmanlığı yapıyorlar,BEN GİTTİM GÖRDÜM ADAMLAR SANKİ TÜRK, YEMEKLERİMİZ BİLE ONLARLA AYNI, TÜM DÜNYADA OLDUĞU GİBİ ERMENİSTANDA DA MAZLUM İNSANLAR EZİLİYOR,

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    abim gerçekten doğruları söylüyor. siyasetçiler yıllarca yunanların da rezil insanlar olduklarını beynimize kazıdı. fakat ben bir çok yunanla tanıştım çok iyi insanlar ve o da bu düşmanlığın sadece politik olduğunu biliyor. biz birbirimizi seviyoruz yani.
    ermeni soykırımı olayına gelince, öldürme olayları olmuştur fakat soykırım yoktur. olay çetecilerle savaştan ibarettir. tabi o da sert olmuş biraz. şu da var ki, urfa da tarihi bir fırında pis bir koku dikkatimi çekmişti. dedem zamanında orada ermenilerin yakıldığını söyledi. tabi yakılanlar halktan mı yoksa çeteci mi bilemiyorum. dedemin zayıf türkçesi ve benim zayıf kürtçemle ancak o kadarını anladım tabi bu olayların başlangıcı kimdir, onu da hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz.
    system of a down klibi ile ilgili söyleyeeğim de şu:tüylerim ürperdi. nefret ettim...
    Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
    Nükleere H A Y I R!!!!!
    **01 JJ 743**


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler