Selamlar, adminlerden , site yönetiminden üyeliğimin iptalini rica ediyorum.Site özellikle jargon olarak bana uymamaktadır. Tesekkur ederim.
Selamlar, adminlerden , site yönetiminden üyeliğimin iptalini rica ediyorum.Site özellikle jargon olarak bana uymamaktadır. Tesekkur ederim.
Merhaba Adminler bende her konuya siyaset ve din karşıtlığı içeren yorumlardan sıkıldım,benim de üyeliğimin iptalini rica ederim.
merhaba adminler benim hesaba da bir el atın hazır işe koyulmuşkentepem atarsa forum hackleme gibi bir işe koyulabilirim, en azından heves ettim bir kaç gün izine gönderin beni.
edit: din karşıtlığı yok aslında, dinler kadar güzel bir şey var mı? sanki yarın ölecekmiş gibi ahireti düşünmeyi öğütlemiş, sanki hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için çalışmayı öğütlemiş, atalarımızı unutmamayı ve çocukluğumuzda onlar bizi bakıyor ise yaşlılıklarında bizim onlara destek olmamızı öğütlemiş, hırsızlığın günah olduğunu ve yapılmaması gerektiğini, yalan söylememeyi, toplumsal adaleti ve ahlakı bize öğütlemiş.
aramızda ateis olsun müslüman olsun yada deist yani çeşitli insanlar var ama hangisine sorsan hepsi hemfikirlerdir bu konuda; din kurallarına uyulduğu vakit dünya çok daha güzel bir yer olur.
ama Adalet ve Kalkınma Partisi bizi bu günlere getirdiği için şimdi herkes dinlere soğuk bakıyor neden? çünkü dini umursayan yok. ister inanın ister inanmayın bu diyanet işleri olsun bu hocalar olsun özünde sandığınız gibi iyi insanlar değiller.
Yoksa kimse gelip dinlerin kurallarına atıfta bulunmaz, çünkü gayet güzeldirler ve hepimizin saygı ve sevgi çerçevesinde yaşamamızı sağlarlar.
Ama uygulayan yok.
Fatih.met bey yazdıgınız yazılara büyük bir kesim katılmıyor, sanırım farklı dünyalarda yaşıyoruz.
Giden arkadaşlara da kalan hayatlarında başarılar dileriz, umarım bu tutumları ile hayatlarında da yıpranmıyorlardır.
Amaç ? Çok çıkmak istiyorsan saçma bir şifre yaparsın hatırlanmayacak şekilde. Olur biter. Bi daha giremezsin.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Ben de nüfustan kaydımın silinmesini istiyorum. Öküzler selamımı almıyor.
Ben de Bu dünyada cenneti yaşayanlar derneğinden kaydımın silinmesini istiyorum amdin abi.
Merhaba adminler, millete üyelik iptali için size özel mesaj atabileceklerini bildirin. Her gidenin elveda mektubunu okumamıza gerek yok.
Merhaba adminler, bu ülkenin zorluğunu ben beğenmedim daha kolay emek bir ülkeye başlamayı düşünüyorum. Benim de nüfus kağıdımı silebilirseniz sevinirim.
üyelik aidatı falan varda benimmi haberim yokmillet kullanmayacağı siteye para ödememek için üyelikmi iptal ettiriyo.
![]()
İptal edilmesini isteyen uye
2006 girişli 14 sene olmuş
Kidem ve ihbar tazminatini yakacak demekki.
Adminler,8hafta ihbar kullandirabilir.
Unuttuğunuz bişey var.
'Bu aleme giren, bi daha çıkamaz'
İmza: Coq Carlione
adminler su lpg ci cocugu harbiden silseniz dua ederim .
LPG COCUGU
hatta tüp cocuguda olabilir.
Sabahtan beri forumdayım ne oldu iç savaş çıkmış
O'da bişeymi ?
Beni yok eylesin yekünden ...taa yaradılıştan hatta..
Ermişmi oluyom ne aq.
Boyle bir karikatur gordum. Konuyla komple alakasiz ama gulelim diye ekliyorum:
![]()
işte bu bir sorun, yazdığım yazılara katılmayanları zorla ikna edeceğim, benim düşüncelerime uymak zorundasınız, ben ne dersem doğru söylerim, bir şey diyorsam bilin ki vardır bir bildiğim, eninde sonunda benim ile aynı fikirde olacaksınız hepiniz.
(şaka yapıyorum fakat aynı fikirde olduğumuz kişiler var olmadığımız kişiler var, sen şimdi niye ruhumu zedelemeye çalışıyorsun hacı?)
in progress
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)