Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Üzücü bir haber okudum. Yorumlarınızı bekliyorum.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    yok
    kopek besleyen bırı olarak,khutuckun dedıklerıne katılıorum..ayrıca haberde gordum hayvanın tasması yerındeydı yanı tasmasız degıldı..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2006
    Konuyu açan arkadaşım haberi yanlı veriyorsun bak bende sana aynı haberi kendi işime geldiği gibi vereyim. Bazı insanlar köpekten korkarlar bunun için kimseyi suçlayamazsınız. İnsanların olduğu bölgelerde özellikle böyle bekçi türü korku salacak köpekleri değil tasmasız çünkü öylesi suçtur hatta tasması uzun, gevşek bile dolaştırmamalısınız. O köpek birini ısırsaydı bacağında derin yaralar açsaydı peki ne diyecektik, köpektir ısırır mı? Yapmayın arkadaşlar tamam bende hayvanları inanılmaz çok severim, köpek besledim yerim uygun olsa yine beslerim kuzenimin köpeğine bazen acırım dolaştırılmadığı için alır dolaştırırım ama yanımdan insanlar geçerken bacağımın yanına çekerim. Senelerdir balık besliyorum ama asolan insandır bunu unutmayın.

    Edinilen bilgiye göre Kültürpark Evlendirme Dairesi'nin karşısındaki tartan pistinde Başkomiser olan babası Şinasi Öztürk ile birlikte yürüyüş yapan Balıkesir'de görevli Tankçı Astsubay Şeref Öztürk, aniden önüne çıkan Boxer cinsi 2 yaşındaki Simba adlı bir köpeği beylik tabancasıyla başından vurarak öldürdü. Öztürk daha sonra Merkez Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Basmane Karakolu'na giderek ifade veren baba Şinasi Öztürk'ün köpeğin başıboş ve zincirsiz olduğunu aniden önlerine çıkıp havlayınca oğlunun da kendilerini koruma amaçlı ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

    Kaynak: http://haber.mynet.com/detail_news/?...e=12Temmuz2006
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

  3. #23
    cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mart 2005
    Şehir
    çanakkale
    ben olsam köpeği havaya ateş açar kaçırır ama sahibini eşşek sudan gelene kadar döverdim.kimse kimsenin elinde bağlı köpeğini vurmaz kardeşim yok böyle birşey.
    geri zekalı herif(bizim burda kordonda olan lar gibi)salmıştır köpeğin tasmasını o da havlamıştır adamlara. onlarda çekip vurmuştur.
    bu köpekleri insanların olduğu yerlere çıkarmak suç olmalı zaten.o köpek kontrolden çıksa birisinin minicik çocuğunu ısırıp elini yüzünü parçalasa nediycek kusura bakmayın kaza oldu mu diyecek.
    beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir

  4. #24
    Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2006
    Şehir
    Cağaloğlu-Kısıklı
    Motosikleti
    :(
    Yazmayayım dedim ama en sonunda dayanamayıp yazıyorum. Burada silah kullanan insanlar hatalıdır. 34 yıldır bu dünya üzerindeyim, onlarca kedi, kuş, balık ve bir kaç tanede köpek hayatıma girmiştir. Şu an ofisimde sağır ve kuyruğu sakat bir kediye ev sahipliği yapıyorum. Ayrıca bir köpeğim var ve görenin aklı başından gidecek kadarda çirkin-sert görünüşlü, yaklaşık 11 yıldır ben bakıyorum ama bugüne kadar bir vukuatı olmamıştır. Boxer köpeklerde görüntü olarak çirkin (köpekleri sevmeyenler için) ama oyuncu mizaçlı canlılardır. Hayvanlarla karşılaştıracak olursak dünya üzerinde bir başkasına çıkar amaçlı acı,zarar verebilecek tek canlı insandır ve keyif alabilecek tek canlı yine insandır. Hayvanların doğasında çıkar yada zevk için bir başkasına saldırmak yada mala mülke zarar vermek ihtiyacı yoktur. Zarar veren bir hayvan görüyorsanız emin olun o sadece onun bunları yapmasından zevk alacak hasta ruhlu başka bir insan için yada insanoğlu -demeye dilim varmaz ama- yüzünden yapıyordur. Hayvanlar bölge ve sahibini duruma göre yemeklerini korumak için saldırgan olabilirler. Hele hele bağlı bi hayvandan korkan birinin mantığını anlayamamışımdır çoğu zaman. Ama saygıda duyup onun geçmesine yardımcı olacak şekilde yolumu düzenlemişimdir daima... Bence bu haberden anlaşılması gereken yukarıda bir arkadaşında belirttiği gibi spor yada yürüyüşte silah taşıyan ve anında silahını çekip hedef gözeterek ateş edebilen adamın ruh sağlığının yerinde olmadığıdır. Kafasından tek atışta vuracak kadar yakın bir mesafede ise köpek ve kötü niyetliyse daha namluya mermiyi süremeden ona ulaşırdı. Bence orada sakin-sabit duran bir canlıya ateş etmiştir. Bu yüzden cezalandırılması gerekir. Korkan yada panikleyen birinin yapacağı bir tepki olduğunu düşünmüyorum. Her canı Yüce Rabbim veriyorsa onuda almak ona düşer, hayvanlara yapılan her şekilde zulüm yasaktır. Bugün gözünü kırpmadan en küçük bir durumda silahına davranan zihniyet yarın parkta sizinle tartıştığında da silahını çekecektir ve sizi de o boxer gibi vurabilecek yapıda olabilir. Bu yüzden ceza almalı ve silah taşımasına devam edip etmemesine uygun doktorların kararından sonra onay verilmelidir. Sevgi ve saygılarımla arkadaşlar..
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

  5. #25
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    köpeğe acımadım, köpeği görür görmez silahına davranan astsubayın korkaklığına acıdım. yaralamasına atsa daha iyiydi hayvana da yazık oldu.
    ama gecenin bir vakti de çirkin ve sinirli bir köpekle karşılaşan bir adamı düşünün, haliyle korkacaktır. şu da var ki redkit değil bu karşılaşır karşılazmaz silahını anında çekip pat diye indirsin birkaç saniyelik bir süreç olmalı, eee ne uzun bağmış bu da birkaç saniye sonra bağını tutan adam hala piyasaya çıkmamış demekki köpek o an birinin kontrolünde değilmiş.
    bunun dışında silahını çekip ateşlemesini muhatabı sadece bir köpek olduğu için aynı tepkiyi insana da verir şeklinde bir tutmamak lazım; farklı durumlar bunlar.

  6. #26
    Erudite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2006
    Şehir
    Izmir/Bostanlı
    Motosikleti
    KAWASAKI ER-6N
    Arkadaşlar, lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim, bir TSK personeline hakaret bile suçtur. Asker korkuyosa normal insan ne yapsın diyen kişiyede gülerim ben. Köpek saldırmamış olabilir ama sen de bende veya başkasıda o anki duruma göre köpeğin saldiracağini zannedebiliriz ve kavgadada ilk saldiran kazanır. Köpek ısırdıktan sonra zaten işin anlamı kalmaz. Zaten köpek ısırsaydı bu sfeer herkes köpeğin sahibine yüklenecekti. Şimdi diyeceksinizki köpek saldırarack pozisyonda değilmiş, zincir adamın elindeymiş fln diyeceksiniz. Ama dediğim gibi o durumda belki sizde dahil bu durumu fark etmeyip korkacaktınız.
    O benim ülkemi korumasın dediğiniz TSK mensubunun ne şartlarda çalıştığını bilmeden nasıl oluyorda sadece köpek olayı sonrası böyle cümleler sarf ediyorsunuz anlamış değilim.Bu cümleleri okudukça çok üzülüyorum. eğer arkadaşlar hala aynı düşüncede iseniz bana özelden msj atın. size bazı açıklamalar yapabilim. Eminim bilmediğiniz bazı şeyleri ben biliyorum...
    Everything goes the way it should...

  7. #27
    chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Aralık 2004
    Şehir
    KONYA
    Motosikleti
    XT 660X
    Arkadaşlar, böyle bir konuya bu kadar insanın yoğunlaşması gerçekten üzücü ve üzüldüm. Farklı konularda başlıklarda daha önemli konulara dikkat çekmeye çalıştım fakat görüyorum ki! Bir hayvan kadar, insanın değeri yok. Şunu unutmayınız ki dünya üzerinde bulunan herşey insanoğlunun hizmetine sunulmuştur. Hayvanlar değil biz insanlar yaptıklarımızdan sorguya çekileceğiz. Elbetteki bu hayvanlara eziyet yapılacak anlamına gelmez.

    Tamam hoş bir olay değil bir canlının öldürülmesi. Peki, her gün Irakta, Filistinde çocuklar, mağsum insanlar öldürülüyor, askerlerimiz şehit ediliyor, trafik kazalarında kardeşlerimiz ölüyor, aynı tepkiyi veriyor musunuz?
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16934
    böyle bir başlıktan haberiniz var mı? Kaçınız destek verdi?
    Akaltekeye katılmamak elde değil.
    Emniyet ve ordu mensuplarının silah taşımasına gelince, şunu unutmayın ki, bizim haberdar olmadığımız bir çok olaydan onların önceden haberi var, bizlerden daha fazla tehtid altındalar ve senin benim güvenliğimiz için rahat uyuyabilmemiz için hizmet veriyorlar.

    Bu konuya cevaben ne demem gerekiyor? Allah rahmet eylesin mi?
    Yanlış anlamayın ve kusura bakmayın, bir köpeğin ölümünden daha önemli konular var lütfen biraz duyarlı olalım.
    Free Motorcycle Team

  8. #28
    amore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    benim bir alman kurdum var 1.5 yasında genelde insanlar korkmasın diye uğraşmışımdır. ama ne yaparsan yap bazı şeyi algılayamanlar her zaman var. yalnız yemin ediyorum ki eğer bunu benim köpeğime yapsaydı, hatta daha hafifini çeker bende onu vururdum. yine de vururum yolda görsem döverim. bazıları bu zihniyeti değiştirmediği sürece bende insan değilim bu adam insansa ben değilim.
    öyle askerinde..

  9. #29
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Sene 1986 Ankara.

    Komşumuzun köpeği tasması elinde olduğu halde, bahçede oynayan bizim üzerimize atılır. Babamın gözleri önünde kardeşimi ıssırır. Babam ne büyük adammış ki belindeki silahla o köpeği gebertmez.

    40 gün oyunca karından yenen kuduz iğneleri ,hastane köşelerine taşınmalar...


    Olaydan 2 ay sonra tarih tekerrürden ibaret misali, aynı köpek aynı durumda üzerimize tekrar saldırır. ve ablamı tekrar ıssırır.

    Sonra babam silahını çeker şarjördeki 14 mermiyi o kimisinin " benim evladım" diyip üzerine toz kondurmadığı yaratığa boşaltır + İmece usulü ile komşu darp edilir.

    Tabi sonra yine hastanelere taşınma vs.vs..
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

  10. #30
    rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2005
    Şehir
    Denizli
    Hoca O Deİlde
    Helal Dİyorum. KÖpek Saldirsa Ve Sİlahli Olsa Bİ Çok İnsan Şu Mesajlari Yazan, Çekİcek Vurucak Alnindan Asfalta DÖkÜcek Beynİnİ Hayvanin.

    EĞİtİm Şart Dİye BoŞuna Demİyo Usta Zaten.
    Bİrİsİ AÇliktan Ölen İnsanlar War KÖpeĞİ Bende Vururum Der, Ötekİ Tsk Personelİne Hakaret Etmeyİn Der.

    Hocam
    Hayvan Candir, Can TaŞir. Nasi Bİ Korkudur Sirf Havladi Dİye Sİlahi Çekİp Sikiyosun Kafasina, HİÇmİ KÖpek Saldirmadi Sİze Arkadasim ?

    KoŞmazsin Sakİn Olursun, Her Havlayan KÖpek Isirirmi ?
    Isiricak KÖpek Havlarmi ?
    Hangİ Akla Hİzmet Çekİp Vuruyorsun Sen Hayvani ?
    Kafasindan NİŞan Alip Vurucak Kadar NİŞancisin, Sakİn Olup SÜkun İÇİnde UzaklaŞicak Kadar Neden Olgun Ve Cesur DeĞİlsİn ?

    Hocam Beyİnler DeĞİŞİcek. Ama Zaman Alicak.
    Ama Emİn Olun DeĞİŞİcek. Bu Kafalar Mazİ Olucak İnŞ.
    Burdakİ Bİ Çok Kafada Mazİ Olucak ?!?!?
    Comfirmation Bias

  11. #31
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    http://www.milliyet.com.tr/2006/07/17/yasam/yas06.html
    Yaşlı kadını öldüren evdeki pitbull mu?

    EROL AKKIR Antalya

    Antalya'da tek başına yaşayan 58 yaşındaki Reyhan Altıniş, evinde başı parçalanmış halde bulundu.
    Tahılpazarı Mahallesi Altıniş Apartmanı'nın teras katında pitbull cinsi "Bora" adlı köpeğiyle birlikte yaşayan Altıniş'ten 2 gündür haber alamayan kızı Seda Altıniş, dün akşam annesinin evine geldi.
    Teras kattaki eve çıkan Seda Altıniş, annesini evin balkonunda başı parçalanmış, vücudunun çeşitli yerleri yırtılmış halde buldu. Babasının 4 yıl önce öldüğünü söyleyen Altıniş, köpeği annesinin başında beklerken bulduğunu belirterek, "Yine de onun böyle bir şey yaptığına ihtimal vermiyorum" dedi. Olayın cinayet olduğuna dair bir ize ulaşamayan polis, Reyhan Altıniş'in pitbull cinsi köpeği tarafından öldürülmüş olma ihtimali üzerinde durduklarını söyledi.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

  12. #32
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ocak 2006
    Şehir
    üsküdar/istanbul
    Dün itibariyle İsrail'in bombardımanı sonucu Lübnan'da ölen kadın,erkek,yaşlı ve ÇOCUK sayısı 190!


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler