Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mora terapi yaptıranlar var mı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    16 Kasım 2015
    Arkadaşlar sigarayı bırakmak istiyorumda kaç kere denedim kndi yöntemlerimle bırakamadım sonra netten araştırdım işte mora terapi diye bi şey bulfum araştırdım işte baya bi haberlere falan da çıkmış işte çoğu işe yarıyor dio ama tam bilemedim yani bide size danışıyım dedim var mı giden aranızda


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Tahmini 3-4 sene kadar evvel denedim. İşe yaramıyor desem yalan olur. 6 ay sigarayı bıraktım. Can sıkıntısından geri başladım 1-2 yıl kadar içtim. Tekrar bıraktım 2 yılı geçti içmiyorum. Hayat varmış.

  3. #3
    tozluklu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2013
    Şehir
    keşan
    Motosikleti
    Bajaj pulsar ns 200
    dolandırıcılık. o aletleri kafama falan taktırmazdım şimdiki aklımla. en çok ilaçla bırakan var. sigara bırakma merkezlerii varmış. Devletin olması lazım.

  4. #4

    Üyelik
    04 Şubat 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    dealim daystar 250
    yardımı olursa diye paylaşayım , birçok deneme yaptım bırakmak için maalesef başarılı olamadım , en son geçen ramazan sıktım dişimi 30 gün boyunca içmedim , sonrasında oluşan rahatlık güzeldi ama içme isteği hiç bitmiyordu çareyi yarım sigara içmekte buldum, ve inan bir paketten 10-11 sigaraya düştüm ve hep yarım içtim , şuan aynen bu yönteme devam ediyorum bu bile beni çok rahatlattı. denemeni tavsiye ederim.

  5. #5
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Belki ellinci denemeden sonra nisan 2004 de 15 yıllık tiryakiliği sona erdirdim. 12 yıldır içmiyorum. Bu işin sırrı , bırakmayı gerçekten istemek ve denemekten vazgeçmemektir. Size kendinizden başka hiçbir terapi veya ilaç yardım edemez. Bir sır daha vereyim: Eğer sigarayı bıraktıktan sonra sigara krizi tutarsa bir çok büyük bardak ( kola bardağı gibi) buz gibi suyu yavaş yavaş , sanki sigara içermiş gibi için. Çişe çıkmaktan başka bir zararı olmaz . Sigarayı bırakmaya bir milat koymayın. Pazartesi bırakacağım, ayın birinde bırakacağım, sınavlar bitsin bırakacağım vs.vs. gibi. Hemen ,şimdi ,şu an ,şu saniye bırakın. Eğer dayanamaz bir tane yakarsanız " tüh olmadı içelim bari" diye tekrar fosur fosur sigaraya başlamayın. Kaldığınız yerden tövbe edip devam edin. O sigarayı içilmemiş kabul edin.

  6. #6
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    18 Ağustos 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    3 kez moraterapi ile sigarayı bıraktım üçündede geri başladım. İradem çok zayıf sıkıntılarım büyük ardına saklanacak bi günah geçisi arıyorum oda sigara galiba. Ama işe yarıyormu derseniz %100 yarıyor.Günde 2 paket fix içiyorum ne zaman terapiye girsem çıktığımda günlerce sigara krizi yaşamıyorum.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler