Teknik bilgisi olan tüm arkadaşları buraya davet ediyorum. Öncelikle Levent abimizi :D
http://www.haber7.com/guncel/haber/1...km-yol-gidiyor
Teknik bilgisi olan tüm arkadaşları buraya davet ediyorum. Öncelikle Levent abimizi :D
http://www.haber7.com/guncel/haber/1...km-yol-gidiyor
Mondial Xtreme-max değil mi o. 8 beygir motoru 25 beygire modifiye etmiş Tam klasik abartılı haber röportajlarından olmuş. O motor orjinalinde 8 beygir değil modifiye edince de 25 beygir olmaz. Hele tüple çalışınca hiç olmaz. Orjinali 12 modifiyelisi 16 beygir. Kamera görünce abartayım demiş arkadaş
Çok sallamışlar.
Türkiye de haber yazanlar motosikletten bir haberler
zaten ülkemiz haberciliği %99.99 sallama yapılır
O Motosiklet ile 650 km, ortalama 9 saat sürer o da kesintisiz uzun yolda. Piknikte tüp 9 saat aralıksız yanmazken motosikletin 9 saat yol alması, haberi yapanın motosiklet sahibinin kuzeni olması ihtimalini aklıma getiriyor.
Belki de gidiyordur demek istiyorum ama diyemiyorum Tüpü 9 saat yakmak lazım balkonda
sırt çantasında piknik tüp olayı muhteşem olmuş
lpg'nin motosiklet kitlerinin yaygınlaşmasını, bir standarda sahip olmasını elbette isterim, bu zamana kadar dizel almayıp, yerine her benzinli aracıma lpg taktırmışımdır, ama gider en iyi marka modeli alırım, mesela şu an kullandığım honda civic'te keihin enjektörlü (aracın orjinalin de de aynı marka var, keihin japon malıdır, dünyanın en hızlı enjektörüdür) prins lpg kiti var, motora takmayı da gerekli güvenlik vs standardı oluştuğu zaman isterim ...
Normalde bu şekilde kendi başına yeni bir şeyler icat edeni eleştirmem desteklerim.Ama LPG li motosiklet yeni bir şey değil ki.Sanki dünyada ilk kez motosiklete LPGyi bu adam takmış,abartılı rakamlarla sırf yer doldurmak için bir haber olmuş.Bir de sırtında piknik tüp taşımak nedir arkadaş?Rahatsız etmiyormuş bir de.Sen bir kaza yap bakalım o tüp ile bakalım rahatsızlık veriyor mu vermiyor mu görelim.
Benzin bahalı deyip durmayın ahali..
Bakın hükümetimiz 12 liraya tüp çıkartmış, hem de beygiri yükselten cinsten.. 2 kiloluk değil mi o?
Yani bir kg ile 350 kilometre gidiyor.. Vışşşş..
O haberi duyup vay be diyenlerin bırak beygirgücünü/mühendisliği, matematiği, hesaplamayı, asgari ücretle ay sonunu bulmayı.. Evinde yumurta pişirmeye tüp alabileceğine aklım kesmiyor..
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
evvel zaman icinde kalbur saman icinde
gunun birinde
bir at bakicisi tutmus,
piknik tupunu sirtina yuklenmis,
tupu de motora baglamis,
8 beygiri 25 beygire cikartmis,
piknik tupu ile 700 km yol gitmis
bunu duyan kufurcu sirin de “hssssskkkttrrrrr” demisssssss
Belki büyük tüple yapar 700 km.yi.
Yine bir mucit vakasi. Vay benim guzel ulkem. Haberciligimiz dillere destan yine.
Bana biraz kesiyormuş gibi geldi
Adamın sırtında tüp Kafasında kask :d
Bu kuyunun içindeki taşa benziyor.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
Röportajı yapan kafasız kardeşimiz "Atma din kardeşiyiz" dese zaten bu tartışamalar yaşanmayacak ama memleketin gazetecilerinin teknik bilgisi ve zeka seviyeleri herkesin malumu... Tabi şu da var, adam 400 km gidiyorum demiştir, 15 BG demiştir mesela (o da zor ya)bizimki sansasyonel olsun diye abartmıştır.
abi sıralı sistem varmı diye sorarlar adama
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)