Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dün akşam Alibeyköy'de gerçekleşen kaza

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    selsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Vstrom 800DE
    Herkese iyi forumlar

    Dün evden çıkmış arkadaşıma giderken tam önumde gerceklesti kaza. Saat 20:30 civarı. Ben sağ şeritte ilerliyordum ve solumda da bir araç vardı. Sağ taraftan yaklasan ışıkları yanmaya bir cg gördum yola paralel yaya gibi yola atlama ihtimalini düşünüp yavaşladim biraz ve aynen de öyle oldu. 30 metre onumde cg ile karşıdan karsıya geciyordu adam akan trafiğe basıni bile cevirip bakmadan. Ekipman vs de yoktu üzerinde. Haliyle ben yavaşladim kurtardım fakat solumdaki araba carpti arkadasa. Carpmanin etkisiyle bana dogru savruldu, on tekere cok yaklasti hatta zor kurtardim.

    Sağ cektim indim hemen, kalabalik toplandi ve ambulans cagrildi. Fakat acelem oldugu icin 10 dakika bekleyip gitmek durumunda kaldim. Abinin akıbetini bilmiyorum, herhangi bir açık yara falan yoktu fakat basini yere carpti dustugunde ve baygindi. Umarim iyidir.

    Kendimi de şu acidan biraz kotu hissediyorum. Kendi onlemimi aldim fakat olayin akisinda korna kullanamadim. Motorlu arkadasi veya solumdaki araci uyarma sansim olmadi. Biraz şok ediciydi tam onumde boyle birseyin yasanmasi..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    peruwasa12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2016
    Bende alibeykoyde oturuyorum cok var boyle ekipmansiz kullanan ve dedigin gibi yola dahi bakmadiysa goz gore gore kazaya davetiye cikarmis
    selsa bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)