Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Görgü tanığı arıyoruz.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    07 Mayıs 2014
    Şehir
    izmir
    Bu olayın üstüne gitmeyen, yalancı şahitlik yapıp ben kaza anini gördüm demeyen, o anasını bacısını özelliklede kendini evine çevire .iktigimin şöförünün meslekten atılmasına, açlıktan ağzının kokmasına hatta cezaevine girmesine, hayatının kararmasina yardım etmeyen Motorcu adam degildir. Insan değildir. Nerde Motorcu dayanışması amk? Atıp tutuonuz. O Muhitte oturupta hala evinde Ibis Ibis ekrana bakıyorsun allah senin belanı versin. O otobüsün altında senin oğluna olabilirdi babanda. Kusurabakmayin çok hassaslastim bu konuda.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    alketas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2008
    Şehir
    Aşiyan
    Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Acil sifalar diliyorum arkadasa. 50\50 hata nedir arkadas. Adami ezgic gecmis serefsiz. Hak hukuk adalet neresinde bu raporun. Kendi adaletimizi kendimiz mi yaratalim illaki. Toplanip eylem surusu yapalim derim.

  3. #43
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul cennet
    Motosikleti
    2teker
    Bıktım zaten bencil düşüncesiz öküzlerden bune ya

  4. #44
    Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mart 2014
    Motosikleti
    ZXr
    offf gerçekten çok berbat .

    Yakınlarına Sabır Versin

  5. #45
    RebelYell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2014
    Kaza geçiren arkadaşa acil şifalar diliyorum. Umarım aramızda görürüz tekrar. Otobüs şöförü ne karaktersizmişki 100 metre sürüklemiş ..... evladı. (malesef cok sinirlendirdi) Normalde şiddete karşıyım ama bu otobüs şöförünü ağız burun dağılmış halde görmeyi isterim.

    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ülküde ota ..ka ne yollar kapatılıyor namaz için bir sat yol kapatılsa ne olur Müslüman ülkede (komple kapatıldığını zannetmiyorum bile )

    tekrar diyorum dine hakaret için bu fırsatı kaçırmıyor

    Türkiye müslüman ülke değildir. Demokratik ülkelerin dini olmaz. Halkın %100 'üde müslüman değil o yüzden müslüman acısından bakmak sakıncali. Namaz için yol kapayacağına gitsin evinde kılsın. Yolda namaz kılarak insanları tehlikeye atmaya hakkı yok malesef.
    kentacdis bunu beğendi.
    Bir fırtına gibi gelir mutluluğum ve özgürlüğüm! Ama düşmanlarım,başlarının üstünde iblisin kükrediğini sanacaklar.
    Friedrich Nietszche

  6. #46

    Üyelik
    30 Aralık 2013
    Polis plakayı nasıl yanlış yazıyor ? İşlerine gelince arabaları didik didik arayıp ceza kitleyecek yer arıyorlar.Ama otobüs,minibüs şöförlerinden yedikleri parayla sözde bu ülkenin adaletini sağlıyorlar.(Bütün polisler için konuşmuyorum ama böyle haysiyetsiz insanlarda var)Türkiye demoktratik bir ülke değil.Paranız yoksa konuşma hakkınızda yok.Böyle şöförlerin bazıları linç edilmeden kimse akıllanmayacak.Ne polis ne savcı nede mahkeme.

  7. #47

    Üyelik
    07 Ağustos 2014
    İyi akşamlar arkadaşlar, bu akşam otobüsün en çok yolcusunun bulunduğu söylenen Nurtepe'ye gittik. Ellerimizde ilanlar vardı, duraklara astık, esnaflarla konuşup sorduk soruşturduk, onların da camlarına astık. Bir adam ondan bir sonraki otobüste olduğunu, o otobüsten inen yolcuların dehşet içinde olduklarını, yolcuların ikazlarına karşı çarptıktan sonra yola devam edip, dediklerine göre 500 metre kadar sürükleyip artık yolcuların "YETER ARTIK DURDUR ŞUNU ÖLDÜRDÜN!" diye bağırmalarından sonra emniyet şeridine çekip durduğunu anlattıkları söyledi. 3 kadın beyazmasaya şikayet edeceğini söylemiş. Daha sonra gittiğimiz bir yerde ise oraya sürekli gelen bir müşterinin karısının kaza yapan otobüste olduğunu öğrendik. Saat çok geç olduğu için kendisiyle görüşemedik ama yarın görüşeceğiz.

    Olayın ne kadar dehşet verici olduğunun farkındayız ama tekrar hatırlatmam gerekirse YASA DIŞI bir şey bizi haklıyken haksız duruma düşürür. İyi dilekleriniz, düşünceleriniz, ilginiz için teşekkürler.
    RebelYell, Shrieker, dockerengin ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  8. #48
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul cennet
    Motosikleti
    2teker
    Otobüs şöförü şoka mı girmişte bukadar sürüklemiş nasıl olur bu

  9. #49

    Üyelik
    30 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-07
    Olayın başından beri yazıp yazıp siliyorum..Çok sinirlerim bozuk bu konuda..Çok ağır küfürler yazıyorum sonra foruma saygımdan siliyorum. Ne kadar ağır da yazsam tatmin olmuyorum..Daha ağırlarını yazmak istiyorum küfür haznem yetmiyor. İfade edemiyorum kendimi..İçimde büyük bir nefret var..Biliyorum ki ne yazarsam yazayım yetmeyecek..Bahsi geçen Şoför ve bahsi geçen polislere ne dersem diyeyim kesmeyecek..Ne ben tatmin olacağım ne de onlar hakettiklerini alabilecekler...Bu adam direksiyon sallamaya devam edecek..Bu polisler de böylelerini kollamaya..Ceza falan almayacak bence ne yazık ki..Motorcu kardeşimiz de acılar içine iyileşmeye çalışacak..Ailesi sevenleri de zor günler geçirecek..Bu olay da böyle kapanacak..İnsan hayatının bu kadar değersiz olduğu,kanunların hiçe sayıldığı,güçlülerin işine geldiği gibi yorumlandığı ve uygulandığı güzel ülkemde maalesef işler böyle yürüyor..

    Kardeşimize sabır ve acil şifa diliyorum..

  10. #50
    OnurTr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2014
    Şehir
    İstanbul-Fatih
    Taşıma ve ulaşım sektöründe çalışmak bu kadar kolay olmamalı..ehliyeti alan üstüne çıkıyor bu araçların...ellerinde telefon..sağda solda madde kullanımı..koltuk altlarında içki ile bu işi yapıyorlar sayıları da azımsanacak gibi değil..hepimiz biliyoruz..tabii ki hakkıyla bu işi yapan azınlıkları tenzih ediyorum...Yaralı arkadaşa acil şifalar diliyorum...
    ...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı

  11. #51
    YUSUFERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2014
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    nostalji-125
    ARKADAŞA ACİL ŞİFA DİLİYORUM...EĞİTİM ŞART ARKADAŞ...

    DÜN ÇOK SAÇMA BİR OLAY BURSA ORHANELİ KAVŞAĞINDA BAŞIMA GELDİ.ARAÇLARI UYARARAK SAKİN BİR HIZDA İLERLİYORUM.SAĞ ŞERİTTEKİ DANGALAK BEYİN ÖZÜRLÜ KORNA ÇALDIĞIM HALDE SIKIŞTIRMAYA BAŞLADI VE SOL ŞERİTTEKİ OTOMOBİL BİLE SIKIŞTI.YANINA YANAŞTIM CAMINI AÇTI BENDE DEDİMKİ KORNA ÇALDIĞIM HALDE NEDEN GİTMİYOSUN ŞERİDİNDE DEDİM.EVET BOMBA CEVAP GELİYOR.BEN DURURKEN SEN GİDEMEZSİN GEÇ ARKAYA DEDİ BENDE HEMEN CEVAP HAZIR SENDEN ÇOK BİŞEY BEKLENEMEZ ZATEN DEDİM SADECE İKİ DAKİKALIĞINA İNSAN TAKLİDİ YAPIP ŞERİDİNDE KAL DEDİM İLERLEDİM GİTTİM.

    BÖYLE BİR MİLLET OLDUĞU SÜRECE NE KAZALAR AZALIR NEDE CAN KAYBIMIZ...
    mtnsyn ve restherock bunu beğendiler.

  12. #52
    ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2012
    Şehir
    Isparta
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Alıntı redmachine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu otobüsler iyice azıttı son zamanlarda. Hep bir vukuata karışıyorlar. Günlerini göstermek lazım yanlış yapana.
    Denizli gibi yerde bile yerel gazeteler 3 - 4 günde bir otobüs kazası yazıyor. Ecele mi sürüyon be kodumun... 20 yolcu yaralanıyor...
    - - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -

  13. #53
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    TV kanallarına basvuru yapmayı denermisiniz ? medyada yardım almak gibi bir şansınız varmı ?

  14. #54
    Farukxtm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2011
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı Ms_TunC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Otobüs 500L Cevizlibağ - 4. Levent. Birleşelim 15 20 motor son durağa gidelim plaka belli. Bekleyen 2 otobüs şöförüne çökelim bülbül gibi şakıyacaktır kimdir nerdedr diye. Birbirlerini bilirler
    otobüs duragına gidilecekse bende geliyorum
    ------------------------------------------------------------------------------CBR 250R (HRC)------------------------------------------------------------------------------

  15. #55
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Bu olay resmen cinayete teşebbüs. Altına alıp 500 metre durmamak ne demek ya. Adamın kafasına sıkmaktan ne farkı var ?!?

    Hakettiği cezayı almayacak muhtemelen. Hukuk sistemi düzgün olsa ömür boyu ağır hapis cezası alır.

  16. #56

    Üyelik
    19 Ağustos 2008
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    KUBA - RAINBOW-100 CUB
    Ben de otobüs şoförüyüm ama eğer bilerek yaptıysa idam edilsin ... Deli dolu ortalık ya valla çok arızalı var motorcusu, taksicisi , otobüsçüsü farketmiyor aslında ... Ha bir dakka gözümü dikkatimi yoldan ayırmam, telefona bakmam trafikte, yaptığın işe ve çevrendeki insanlara saygın olacak, sonra böyle hatalar yaparsın ömür boyu vicdan azabı çekersin, her zaman pür dikkat bir saniye bile dalmayacaksın deyim yerindeyse arı gibi olacaksın otobüs şöforüysen... Var yani içimizde kurallara uymayan serseriler , hatası da varsa çok ağır cezalandırılsın inşallah ... Ama nerde bu ülkede zaten ceza olmadığı için oluyor böyle şeyler ... Telefonla konuşan otobüs şöferlerine , hızlara uymayan motorculara, duraklara ve olur olmaz yerlere park edip bir de artislik yapanlara AĞIR CEZALARI POLİSİN kesmesi lazım ... Avrupa'da herkes cezalar yüzünden ve polisin acıması olmadığından uyuyor kurallara... POLİSİN VE YARGININ ACIMASI OLMAYACAK Kİ BU KONULARDA İŞLER DÜZELSİN. İNSANLARIN BAZI ŞEYLERE CÜRET EDEMEMESİ LAZIM...
    dockerengin bunu beğendi.

  17. #57
    murad13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ekim 2013
    Şehir
    İstanbul\Hatay
    Motosikleti
    DERBİ GPR 125
    Allah arkadaşımızın yardımcısı olsun .o şerefsiz otobüsc için de Herkes bişey demiş faaliyet var m? yok İstanbulda motosikletin en yoğun olduğu yerde bu arkadaşımız için bişeyler yapılmıyorsa yazıklar olsun. Daha bugün izledim geçenki kazada yaralanan kızın ayağı kesik lan böyle bişey olabilir m ya o ..çi o otobüsün altına sokmak şart.
    DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!

  18. #58
    efizikci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2014
    Şehir
    kırklareli
    Motosikleti
    kuba xcg 100>Pulsar 200NS>xtreme max200>Dominar400
    Alıntı Farukxtm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    otobüs duragına gidilecekse bende geliyorum
    bende gelirim ne zaman gidilecekse hazırım

  19. #59
    Farukxtm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2011
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Arkadaşlar boş durmayalım harekete geçelim ne yapacaksak yapalım sessiz kalmayalım lütfen.

  20. #60
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul cennet
    Motosikleti
    2teker
    şimdi radyoda haberi yapilıyodu.şofor gormemiş lastik patlamis sanmiş


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler