Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Arkadaşlar kaza yaptım acil bilgi lazım !!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    04 Ocak 2014
    Dün akşam 22:00 sıralarında arkama bir araba yaklaştı baya sıkıştırdı. Biraz gazlayıp sağa çekeyim geçsin gitsin uğraşmayayım akşam akşam dedim. Daha duramadan adam sağa kırdı gelip arkadan çarptı bana düştüm yere kırdı direksiyonu gitmeye başladı bende arkasından koştum kapıları kitledi camları yumrukladım açsın diye açmadı 50 yaşlarında bayada alkollüydü hareketlerinden belli etti bastı gitti. Plakasını aldım polisi aradım 1 saat bekledim geldi nihayet polis " Maddi hasarlı kaza tutanağı" tuttu. Bu gün tutanağı aldım sigorta şirketime gittim. Eğer mahkemeye verirsen harç parasını vermen lazım dediler benimdeş şuan için 500-600 tl gibi bir rakam vericek durumum yok. Davada açamadım adama yaklaşık 500-600 tl lik hasar var motorumda plakalık , plaka , yan grenaj gitti yürürde sıkıntı yok. Adama ulaştım bir şekilde telefonunu buldum. Yarın gelicek buraya bir tutanak imzalatıcam avukatım söyledi imzalatmamı. Kaza tutanağıymış ama bu tutanak kaza anında tutulması lazımdı dedi. Şimdi benim ne yapmam lazım adamın sigortasının karşılaması için benim motorumun masraflarını nasıl bir yol izlemem gerek. Uğraşmakta istemiyorum açıkcası izin alamıyorum patronumdan mahkeme falan uğraşamam ne yapmam lazım şuan ?
    TAYFUNBORA bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Osmaniye / Memleket Hatay
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Adam sarhoş olduğu için kaçmıştır. Elemana ulaştıysan güzel bir dille durumu anlat, anlarsa ne ala. Yok anlamazsa çevreden mobese güvenlik kamerası felan ara. Hiç biri yoksa şahit felan yoksa mahkemede de işin zor. Allah (cc) kolaylık versin.
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

  3. #3
    ormankebabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Şubat 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki ER-6n
    Hiçbir şey yazamadım valla. Çok geçmiş olsun :( sen adama masrafını karşılatsan bile, yarın başka birinin katili olabilir. Çok üzülüyorum böyle durumlara, tekrardan çok geçmiş olsun.

  4. #4

    Üyelik
    04 Ocak 2014
    teşşekkür ederim. Etrafta kamera yok ama şahitlerim var telefon numaralarını aldım mahkemeye gelebilirler. Ama mahkemeyle uğraşacak vaktim yok sürekli çalışıyorum... Adam yarin gelicek sigortası varmış karşılatıcam ama nasıl bir yol izliyeceğimi adama ne imzalatıcağımı bilmiyorum.

  5. #5
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı shadyrocq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşşekkür ederim. Etrafta kamera yok ama şahitlerim var telefon numaralarını aldım mahkemeye gelebilirler. Ama mahkemeyle uğraşacak vaktim yok sürekli çalışıyorum... Adam yarin gelicek sigortası varmış karşılatıcam ama nasıl bir yol izliyeceğimi adama ne imzalatıcağımı bilmiyorum.
    Geçmiş olsun.
    Kaçan adama nasıl ulaştın da sana yarın geleceğini söyledi ?
    Her neyse geldiğinde tüm masraflarını nakit almaya çalış. Sigorta sorun çıkartabilir.

  6. #6
    evilded - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2013
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Delight
    Bu dediğimi yaparsan yırtarsın paraya gerek yok bir gün uğraş sadece.

    Plakayı alıyorsun. Doğru kazayı nerde yaptıysan İst için avrupa yakası ise caglayan, anadolu yakası ise kartal, savcılığa şu şu plakalı araç bana çarpıp kaçtı diyorsun. Yaran varsa hastaneye gidip rapor alıyorsun. Suç duyurusunda bulunuyorsun. Adam paşa paşa sana geri dönecektir. Savcılığa şikayette bulunduktan sonra hangi savcıya soruşturman düştüyse git durumu anlat. Sora sora bağdat masrafını alırsın hatta üstüne tedavi gideri vs varsa onuda alırsın.

    Telefonu varsa ara seni savcılığa vereceğim de bir kere savcılık çağırdımı adam korkar zaten.

  7. #7

    Üyelik
    04 Ocak 2014
    tanıdıklar var plakasından numarasını adresini çıkardım. Adamı savcılığa vermeden öte adam kendi sigortasının karşılamasını istiyor durumu ne imzalatmam nasıl bir yol izlemem gerekir.

  8. #8

    Üyelik
    16 Mart 2012
    Şehir
    istanbul-göztepe
    Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    tutanakta kazayı anlatıp imzalasın, bu tutanakla adamın sigorta şirketinden masraflarınızı alabilirsiniz. Adamın da cebinden birşey çıkmayacak sonuçta.

  9. #9
    jogabonito83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Şubat 2012
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    Motolux Rossi 50
    Anlaşmalı kaza tutanağı yapin adama da aciklama kismina(kullanmakta olduğum ...plakalı aracimla giderken önümde giden...plakalı motosiklete arkadan carptim maddi hasarlı kaza oluştu) seklinde yazma sini söyle sende aciklama kismina kullanicisi oldugum ...plakalı motosikletler seyir halindeyken .... plakalı araç arkamdan carpti maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi yaz. Arabayla motor ayni karede birkaç foto çek yazdir tutanağa ilistir ..şerit degistirdim falan mevzulara girme kisa bu şekilde yaz önce adama yazdir imzalat bütün poliçe ehliyet(TC yoksa kimlik de al)ruhsat fotokopilerini al unutma
    ceyceypad bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)